Mare41, super! :D Kada, gdje?

Tikice, nemoj ništa pretpostavljati u vezi trakice, ako se testiraš jednom dnevno, možda nisi skok ni uhvatila. Osim toga, luteinska faza može oscilirati samo dan-dva, ali O može šetati nekoliko dana (pa i više od toga, eno ja u prošlom ciklusu ovulirala 29. dc ). A dijeta je definitivno šok za organizam, 8 kg u mjesec dana je puno. Kad sam ja u nekih 40tak dana skinula 11 kg, moj MPO-ovac je ostavio i mogućnost da je skok FSH bio posljedica toga. Tada sam imala jako duuuuuugi anovulatorni ciklus, tj. na koncu je završio punktiranjem folikularne ciste. Btw, koja je tajna tako sjajnog uspjeha, kako si ih skinula?
Nemoj tm zamjerati što je otišao na posao, možda je doista bilo bitno i hitno. Zar te on uvijek prati kod doktora? Blago tebi... mi idemo zajedno samo ako jako bitno da i on prisustvuje jer se, npr., mora donijeti bitna odluka (a smatram da bi odluke morale biti naše zajedničke)... ili ako je sluuuučajno u to doba slobodan (što je neopisivo rijetko) i onda kad jednostavno mora biti tamo, tj. mora dati svoj "doprinos".
I posebno, ako smijem reći, nemoj nikada spomenuti da je nešto rađeno zbog njegovog nalaza. Pokušavam zamisliti kako je to čuti... kako bi mi bilo da mi mm izgovori da sve to prolazimo zbog mojih nalaza... Ne zamjeri što sam ovo napisala... ali mislim da, na koncu cijele priče, ostajemo mi, parovi, uspjeli ili ne... ali moramo se i svjesno truditi da nas ovo što prolazimo ne povrijedi dublje i jače nego što je nužno...