Citiraj tikica_69 prvotno napisa
... Bitno da sam ja imala zivaca zbog njegovog loseg nalaza 11 postupaka odraditi u godinu i pol i sve popratne preglede i rostanja po meni
Jesi li sigurna da on, pored svih svojih testosterona, nije toga svjestan?
Recimo da je, u mom slučaju, MM "krivac" za kašnjenje i ulazak u MPO vode (kažem recimo jer za mene je neplodnost stanje para, a ne pojedinca) i reći ću ti da me jednom jaaako iznenadio monologom o mojoj hrabrosti i izdržljivosti i priznao je da nezna kako bi on to sve podnio i obavio-od neugodnosti pregleda, preko punkcija i injekcija do psihički bolnih raspleta postupaka. Napominjem da nisam puno pričala, imam visoki prag boli, dakle nisam baš plačko, i jako mi je godila ta njegova analiza i priznanje i nizašto na svijetu ga ne bih proglasila "krivcem" jer znam da bi ga to strašno povrijedilo.Dakle, slažem se sa Shanti, nikako si nemoj dozvoliti predbacivanje i prijekor prema TM, koliko god tužna ili ljuta bila, to je veliki i teški kamen u komunikaciji MPO para, bez obzira tko je "zaslužan" za ulazak u MPO priču. I da, MM me pratio u kliniku samo na dan punkcije i transfera. Nadam se da je u tvom slučaju riječ samo o prolaznoj lošoj fazi koja vodi vašoj većoj povezanosti. A možda ti osim ovulacije i hormoni malo skakuću kao posljedica mršavljenja. Usput, čestitam i bravo za skidanje kilica,
moram i ja, ali nikako da se pokrenem!

Mare41 :D :D :D za dogovor!