-
povišeni leukociti, a pedijatar na odmoru
Mališa je od prije 10-ak dana imao temper., bez nekih posebnih popratnih problema...kako je grlo bilo upaljeno, a i monociti su bili povišeni, pedijatar propisuje antibiotik, kojeg još pijemo. Obzirom na povišene monociti sumnja i na mononukleozu. Danas, tjedan dana od zadnjeg vađenja krvi, leukociti su povišeni na 16,4 (gornja granica 16)...nije strašno ali prije tjedan dana su bili u granicama normale. TT nema već 5 dana, i on je super volje, ok apetita. E sad, naša pedica je otišla na GO do pon. Trebam li paničariti zbog tih povišenih leukocita i voditi na zaraznu ili sl., ili da čekamo našu pedicu. Joj, ne znam šta da radim...ne da mi se dijete pod ant. terapijom voditi u zaraznu gdje ima i gorih bolesti, a opet čekati 4 dana u neizvjesnosti.... :?
-
pa sigurno je netko mijenja
nije ona jedini pedijatar na svijetu
odi na hitnu ili nekaj ako si jako zabrinuta
-
Mijenja, ali u domu zdravlja koji je dežurni za cijeli N.Zagreb, i to znači da ćuu dobiti eventualno uputnice, i tek u petak na ostale pretrage i sl, i do pon. nemam nalaze. Nisam jako zabrinuta jer je mali ok, ali 5 dana, a bez valjane terapije mi se čini dugo. Kakva je situacija sa Sabol i Helenom, obzirom na mogućnost vađenja krvi, briseva i sl?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma