Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: povišeni leukociti, a pedijatar na odmoru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno povišeni leukociti, a pedijatar na odmoru

Mališa je od prije 10-ak dana imao temper., bez nekih posebnih popratnih problema...kako je grlo bilo upaljeno, a i monociti su bili povišeni, pedijatar propisuje antibiotik, kojeg još pijemo. Obzirom na povišene monociti sumnja i na mononukleozu. Danas, tjedan dana od zadnjeg vađenja krvi, leukociti su povišeni na 16,4 (gornja granica 16)...nije strašno ali prije tjedan dana su bili u granicama normale. TT nema već 5 dana, i on je super volje, ok apetita. E sad, naša pedica je otišla na GO do pon. Trebam li paničariti zbog tih povišenih leukocita i voditi na zaraznu ili sl., ili da čekamo našu pedicu. Joj, ne znam šta da radim...ne da mi se dijete pod ant. terapijom voditi u zaraznu gdje ima i gorih bolesti, a opet čekati 4 dana u neizvjesnosti.... :?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa sigurno je netko mijenja
    nije ona jedini pedijatar na svijetu
    odi na hitnu ili nekaj ako si jako zabrinuta

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mijenja, ali u domu zdravlja koji je dežurni za cijeli N.Zagreb, i to znači da ćuu dobiti eventualno uputnice, i tek u petak na ostale pretrage i sl, i do pon. nemam nalaze. Nisam jako zabrinuta jer je mali ok, ali 5 dana, a bez valjane terapije mi se čini dugo. Kakva je situacija sa Sabol i Helenom, obzirom na mogućnost vađenja krvi, briseva i sl?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •