što reći nego da je med medeni![]()
![]()
Zgodna cura nema šta, a za frajere ne brini već ih ima a i još ih se treba roditi. I tako je moderno imati mlađeg frajera 8)![]()
Preslatka je![]()
Curica je preslatka! Imam i ja jednog decka, ovog iz avatara, samo ako voli malo starije
.
mačkulina sve najbolje vama i vašoj Lari...neka am Bog podari puno zdravlja i sreće zajedno![]()
Draga mackulina, tvoja malena Lara je stvarno prava ljepotica!Zelim vam svu srecu utroje!
![]()
danas nam je dva mjeseca![]()
kako vrijeme brzo leti.....
u dva mjeseca smo narasli 8 cm tako da smo 58 i udebljali se sa 3200 na 5100.....
velika smo cura. Inače smo prava brbljivica.. pričamo sa vrtuljkom iznad kreveta, sa medekima na viper - u sa zvučnim igračkama sa baby gym-a.
Stavljamo prstiće u usta i pričamo ajahajahajajajaja....
Imamo dobru narav.. nismo namćorats beba i stalno se smijemo..
Veliki osmjeh i svima vama![]()
i danas sam zhvalila dragom Bogu što ju imam....![]()
ima dobru narav.... svaki put kada se probudi... kažem joj.. dobro jutro princezo..a ona svoja krezuba ustašca razvuče u osmjeh....
Ma tko ju ne bi volio![]()
![]()
ma preslatka je...
Dobri jutro princezo![]()
![]()
![]()
pa ja sam prava velika cura u prekrasnoj haljinici![]()
sretna si mačkulina i TM
Mačkulina, djetešce je pravi mali bombončić, kako vragolanka samo lijepo pozira![]()
preslatka je![]()
Rastopila sam se od tvog postaPrekrasna vam je princezica!
Mačkulina,tvoja princezica Lara je predivna! Imaš zaista razloga biti ponosna mama ovako dobroj,naprednoj,slatkoj i miloj djevojčici!![]()
![]()
![]()
Joj draga Lara je prava mala slatkica, oduševila me sa svojim osmijehom. Šaljem Vam puno![]()
![]()
![]()
.
Preslatka vam je Lara! Uzivajte u svakom trenutku, brzo to juri, a maloj princezi
!
ajooooooooj tek sad vidim! medena je!![]()
od srca cestitam! u suzama sam ...![]()
predivna je!![]()
![]()
![]()
tek juce sam procitala tvoju pricu i dugo poslije toga na nju mislila.
svaka cast za sve sto si prezivjela, i puno srece i sve najbolje sa tvojom kcerkom!
pozdrav
![]()
preslatka je!!!
Velika![]()
Predivna je, predivna, mala draga vesela brbljavica !
Aaaaaaa..... hvala što si s nama podijelila taj prekrasan osmijeh!
Preslatka je.![]()