Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: ginekolog od početka do kraja

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno ginekolog od početka do kraja

Planiram trudnoću pa bi se rado odlučila za jednog ginekologa i onda da mogu sve kod njega napraviti. Od ultrazvuka isl pa da mi vodi trudnoću i jel to uopće moguće da me na kraju isti i porodi.
    Onako, htjela bih izgraditi povjerenje u jednoga pa onda da me u svemu vodi.
    Znam za privatno rodilište al me zanima dal to što tražim postoji u državnim bolnicama? Inače spadam u Petrovu bolnicu.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nisam iz zagreba, ali sam u prvoj trudnoći imala ginekologa od početka do pred sam kraj trudnoće.
    prvo sam kod njega išla jer nikako nisam mogla ostat trudna, pa mi je on radio preglede i sve briseve. a slovi za jednog među boljim ginekolozima kad je neplodnost u pitanju (makar u splitu).
    i stvarno je to odnos koji treba bit između pacijenta i doktora. ono da te baš poznaje.

nije me on porodio jer sam rodila prije termina što je i njega iznenadilo. jedan dan me pregledao, ništa nije ukazivalo na skori porod i naručio me tek za tjedan dana za novi pregled. a ja taj isti dan završila u rodilište. kad me vidio u rodilištu i dr. mi je ostao šokiran. meni je bilo žao što mi on nije bio na porodu.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    nisam iz zagreba, ali sam u prvoj trudnoći imala ginekologa od početka do pred sam kraj trudnoće.
    prvo sam kod njega išla jer nikako nisam mogla ostat trudna, pa mi je on radio preglede i sve briseve. a slovi za jednog među boljim ginekolozima kad je neplodnost u pitanju (makar u splitu).
    i stvarno je to odnos koji treba bit između pacijenta i doktora. ono da te baš poznaje.

nije me on porodio jer sam rodila prije termina što je i njega iznenadilo. jedan dan me pregledao, ništa nije ukazivalo na skori porod i naručio me tek za tjedan dana za novi pregled. a ja taj isti dan završila u rodilište. kad me vidio u rodilištu i dr. mi je ostao šokiran. meni je bilo žao što mi on nije bio na porodu.
    Hej draga moja pa gdje si ti, laky mi je rekla za tvoju trudnoću. hej pa još malo pa ti mamica po drugi put. želim ti od lagan porod i naljepši susret sa malom mrvicom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •