MissMolly prvotno napisa
Imamo veliki problem, mali miš se jako napreže kod izbacivanja stolice, čak mu pupak iskočio malo van...
Idem ispočetka: kako je miš bio u bolnici nakon rođenja, navikla se na bočicu i hoće na cicu samo kada treba utjeha. Užasno sam deprimirana zbog toga, neću sad o tome, nije mjesto za to. Idemo nazad na temu; kako je u bolnici dobivala adaptirano, nastavili smo s njim. Plavim. I tako jedan dan vidim ja zeleni. piše da je obogaćen s LCP molekulama (zaslužne u razvoju mozga) i sva sretna što eto, imamo "bolje" mlijeko, pa prelazimo na njega (pedijatrica je rekla može, samo postupno). I tada počinju problemi, manje bi pojela, odbijanje bočice pred kraj - djetetu se nije sviđalo, smrdi po ribi! A najgore od svega, stolica je postala tvrda, pukla joj je kapilara u okicu i pupak je iskočio van... Pedijatrica se složila da se vratimo na plavi, no problemi ne prestaju, čak se sva osula.
Tada sam nazvala obiteljsku prijateljicu koja je pedijatar i koja mi je rekla da pređemo na drugo adaptirano što smo i učinili. Stolica je sada mekša, međutim, napor je i dalje tu. Kakala je jednom od uvođenja (prije 3 dana) i to tako da sam joj stisla nogice na trbušćić i onda je izašlo.
Da li netko ima slična iskustva? Da li treba samo sačekati? Kako da pomognem malom mišu?
Unaprijed hvala!
leonisa editirala post u skladu s pravilima foruma