Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: zajedničko spavanje

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

eh da -položaj spavanja nam je sad manje bitan-ali do njegovih 3 mj. spavao je isključivo na boku(i kindaću) do 6 mj na leđima( s nama ili kindaću) a sad kak zaspi zaspao je jer ga se ne usudimo dirat da se ne probudi(vrlo ga je teško uspavat)

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

beba (ima 3mj) spava u svom krevetiću,a ja i dragi u svom
    jedino kad ga dojim naravno stavim ga kraj sebe pa ga vratim.rijeko kad ostane s nama ali samo zato jer smo oboje zaspali pa ga nismo premjestili.
    kad je popodnevni(moj)odmor spava sa mnom na krevetu...samo zato jer mi ga je preko dana lakše kontrolirati kad je na bračnom nego kad je u krevetiču,bračni vidim odma s vrata.

Ne namjeravamo učiti dijete da spava s nama,dovoljno je to što je s nama u sobi.

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Netipična prvotno napisa
    beba (ima 3mj) spava u svom krevetiću,a ja i dragi u svom
    jedino kad ga dojim naravno stavim ga kraj sebe pa ga vratim.rijeko kad ostane s nama ali samo zato jer smo oboje zaspali pa ga nismo premjestili.
    kad je popodnevni(moj)odmor spava sa mnom na krevetu...samo zato jer mi ga je preko dana lakše kontrolirati kad je na bračnom nego kad je u krevetiču,bračni vidim odma s vrata.

Ne namjeravamo učiti dijete da spava s nama,dovoljno je to što je s nama u sobi.
    Ni mi nismo namjeravali i do nekih 5 mjeseci scenarij je bio isti kao kod vas. Nakon toga je u svom kreveticu htjela spavati ravno 2 minute, a onda dreka... Kad bih je prebacila u nas krevet, spavala bi k'o top. Razumjela sam je da zeli biti s nama, poslusala sam je, dakle, nije bilo s nase strane inicirano, ona je tako odlucila.

Jos uvijek s nama spava i sto se nocnog dojenja tice, dozivjeh preporod! Stvarno sam odmornija!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

L zaspi oko 21 na meni i onda je stavljam u kindać, u kindaću je do 7:00 onda se počme meškoljit pa ju stavim između mene i MM i s nama odspava još do 9:00, preko dana moram spavat s njom (i držat je za ruku ) pa je to najjednostavnije u bračnom krevetu

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi spavamo zajedno cijelu noć i uživamo u tome.
    Nema mi ljepše nego stisnuti se uz taj mirišljavi smotuljak navečer i tako zaspati...

YellowSky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi imamo spojen krevetac sa krevetom. deo noci imamo krevet samo za sebe, a deo noci spava izmedju nas - kako se zadesimo ALI, pre neku noc je uspeo da se skotrlja niz krevet - kod nogu :/ puzi fino, i prevrce se... kako ste sprecavali padanje u tom uzrastu?? imali smo jorgan kod nogu da ne padne tuda, ali su ili pali zajedno ili je najpre odgurao jorgan pa sebe... nije se udario, smejao se al meni je bio sok da ga u po noci nadjem na sred tepiha!!
    sad se pitam sta da radimo da to ne postane praksa!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •