Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: bolovi stidne kosti

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno bolovi stidne kosti

Neznam kako da vam to opisem u 37+6 tjednu sam,i imam tu i tamo lazne trudove, al ovo dolje me stvarno jako boli tako da jucer nisam ni mogla spavati. Neznam sta da radim?? Da li je imala mozda koja takvo iskustvo?? Da li je to normalno??? Jer sa prvom trudnocom nisam imala nista takvo slicno.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja 35+5 juče i mislila sam da ću umrijeti nisma se mogla pomaknuti od bolova a MM kaze nemoj me plašiti,Boze kao da njega boli :/
    mozda se beba spusta ja sam to tako nekako protumacila a tko zna ,a i bila je bas nemirna kad bi lupila negdje ja bi zajaukala,ipak drago mi je bolje da se javlja ...

Početno

Beba se spušta.
    Budete tek poslije poroda vidle kako maternica boli.
    Užas i strava kada su promjene vremena.
    Mene zna toliko boljeti da ne mogu ni hodati.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

lako mi za poslije poroda neka sad ovo prođe ok do poroda i porod.kod nas daju neke injekcije za maternicu za smanjenje a i dojenje je dovede dosta u red pa ćemo se potruditi princeza i ja svako svojim "radom" da to bude sve ok

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Meni je ginic rekao da se beba spustila a sad ja ne znam ni sama :? sto bi bilo jer kao sto sam napisala sa prvom trudnocom nisam imala nista slicno. I zaboravila sam napisati da kad su i ti bolovi poceli meni je pocelo biti slabo,ide mi na povracanjne al opet ta slabost nije tako jaka da nebi mogla izdrzati.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i meni je slabost umor nekako sam troma preko noći postala,biće da je to

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj sveznalica prvotno napisa
    Beba se spušta.
    Budete tek poslije poroda vidle kako maternica boli.
    Užas i strava kada su promjene vremena.
    Mene zna toliko boljeti da ne mogu ni hodati.
    ne mogu se oteti dojmu da ovo zvuči kao zloguko proročanstvo.
    ne znam jesi li mislila na vraćanje maternice u prvobitni položaj neposredno nakon poroda ili na neke druge bolove.
    ako je ovo prvo onda je fiziološki i znak je da je sve ok, da hormoni rade svoje i da se tijelo polako vraća u stanje prije trudnoće. ne boli strašno i ne treba nikoga time plašiti. nakon nekoliko dana prođe.
    ako nisi mislila na tu bol već na neku drugu onda moram priznati da ne znam o čemu pišeš jer bolovi u maternici zbog kojih ne možeš hodati zvuče kao nešto zbog čega bi valjalo otići do ginekologa.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mene toliko boli stidna kost da mi je svaki pokret u krevetu ko da mi netko oči vadi. prestrašno. ne mogu se niti okrenit a da ne jaučem. a to okretanje je ko kad se crv migolji.
    hodanje mi postaje sve teže i teže, noge ne mogu skupit nikako.
    jedva čekam rodit ne bi li ova bol makar malo minila.

u prvoj trudnoći me bolila stidna kost pred sam porod, a sad me boli negdi od 2-3 miseca trudnoće.

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mene je to tako bolelo u sve tri trudnoce
    To se beba spusta i karlica i sve najsitnije koscice sire i spremaju za sretni dogadjaj :D beba sve jace pritiska i mora boleti
    Ja sam imala osecaj i da su mi usmine natecene a bolele su kao da su ispecene uzasan osecaj zarenja i paljenja mesa....a kad pogledam(u ogledalu )nista cudno ne vidim :/
    I bila sam sva "rasrafljena"poslednjih sedmica,kad ujutro ustanem,treba mi neko vreme dok " ne prohodam".
    A sto se skupljanja materice tice,treci put sam imala najjace bolove,kao ubod noza dok beba sisa.
    To je trajalo neki dan,kada sam stigla kuci vec je prestalo.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj KayaR prvotno napisa
    A sto se skupljanja materice tice,treci put sam imala najjace bolove,kao ubod noza dok beba sisa. To je trajalo neki dan,kada sam stigla kuci vec je prestalo.
    Nakon druge trudnoce sam imala uzasne bolove nekoliko dana nakon porodjaja, bas kad da me neko probada nozem, bukvalno, i sada me strah sta ce tek biti kada se budem porodila za koji mjesec.

KayaR, jesi li ti imala bolove istog inteziteta nakon drugog i treceg porodjaja ili su ipak treci put bili jaci (mada ne mogu zamisliti da bi me moglo jace boljeti, jer je stvarno bilo strasno)?

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cruella,
    Najjace me je bolelo nakon treceg skoro kao porodjajni bol
    Mleko mi je uvek sporo nadolazilo(4. ili 5. dan tek), beba je na siki bila non-stop,i to me je bolelo sve vreme prvih dana.
    Nekako je prestalo kada je vec imala sta da posiki,i nije vise vukla na prazno.
    No,prva dva porodjaja su mi isla jedan za drugim,a treci nakon 8 godina.
    Mozda i to ima neke veze :?
    Mada,prijateljica koja je svoje troje rodila jedno za drugim mi je rekla da ju je nakon treceg bolelo tako da je videla celu vasionu svaki put kada beba sisa.I da s trecim boli najvise,kao da je to neko pravilo,sta li :?
    A ja joj nisam verovala....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja sam sad 34 5/7 isto imam strahovite bolove stidne kosti po noci je najgore imam osjecaj da mi se tjelo rastavilo o okretanju u krevetu ni ne pomisljam jer mi se cini neizvedivo :/ al eto valjda i to spada u te slatke trudnicke muke

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja imam uzasne bolove, priblizavam se kraju pa je verovatno to sirenje karlice i sl. ali se u krevetu bukvalno ne mogu okrenuti.U prvoj trudnocu su me bolele nekako drugacije difuzno sve kosti karlice, a sada samo taj spoj gde je simfiza. Ali procice, neka samo beba dodje sto lakse

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nakon malo duže šetnje, ne bi mogla sjesti koliko me dole sve boljelo, mislim da su to više širenja svega dole i pripremanja za porod.
    Nisam se dala omesti, šetala sam i šetala dok nisam završila u rodilište.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •