Full time zaposleni mame i tate, kakvo je stanje u vašim vrtićima ?
Lavić kreće na jesen u školu, mm i ja radimo, do 1.8., nema šanse da prije idemo na godišnji. Planirala sam da lavić ide u vrtić negdje do sredina 7-og mjeseca, pa onda malo s bakom na more, cca 2 tjedna ( ne bi više jer baka je stara, a lavić živahan). Imamo gdje, nije problem, ali ne može ipak cijelo ljeto. A i djetetu falimo mi.
Ali, neugodno sam se iznenadila jer već sredinom 6-og mjeseca, njegova kompletna grupa je ispisana iz vrtića, name više njegovih teta, nema njegovih prijatelja, vrtić pohađa cca 20-ak djece, a i to sam previše rekla.
I sad se pitam, da li to samo nekolicina nas radi za plaću od 8-16, i koriste Bogom dani godišnji 2 tjedna godišnje, pa nemaju kud s djecom ili sam upala u Zonu sumraka?
Neka mi oproste oni koji misle drugačiije, ali nekako mi se čini da je sad najednom fora što prije djecu ispisati iz vrtića, a kad su krenuli, bila je najveća fora kad su klinci išli non-stop u vrtić.
Možda griješim, mi smo u malom gradu, a kako je drugdje, imate li vi i vaše dijete takvih problema ?