Citiraj tileo02 prvotno napisa
Pa napisala sam da mi ga je žao, jer upravo tako, ići će u sklepanu grupu s bebačima i s tetama koje ne pozna i nije mi svejedno, ko kuži, ko ne kuži.
Ne želim ni ja svom klincu biti maćeha, pa ga tjerati na nešto što druga djeca ne moraju. Mislim, tko kaže da je život fer, ali eto...pogađa me.
Tek sad sam vidjela i ovaj post. Pa taj dio me ljuti, i isto tako mislim da je cijela situacija nefer prema djetetu. (Ne zbog vas, nego zbog vrtića). Ok, kad razmislim, nemam rješenje što bi vrtić morao napraviti, ako veliš da večine djece nema, ali opet nije u redu, da tete praktički na nos trljaju činjenicu da ostalih ne bude, ...
Trenutno razmišljam o vrtiću, pa sam jako osjetljiva na "vrtićku nepravdu" i da, jako me ljuti, bez obzira što nemam rješenje, jer su roditelji puno puta prisiljeni napraviti kako vrtić dirigira, jer nemaju drugog izbora.
Ako je "ko kuži, ko ne kuži" išlo mene, onda ne razumijem zašto, jer kužim itekako u čemu je problem, nisi čitala moje postove o vrtiću na drugim temama.