-
Da, pracenje bebinog napredovanja putem pelena je dosta dobra metoda.
- 5-6 popiskanih pelena (jednokratnih)
- 3-4 pokakane pelene (promjera 2.5 cm ili vece)
Kako tvoja beba sad stoji s mokrim i pokakanim pelenama?
S obzirom da je beba dobila premalo u prva dva tjedna, preporucila bih ti da je ne pustas da toliko dugo spava po noci. Nocni podoji su vrlo bitni. Ukoliko beba dobro napreduje nema razloga da je se ne pusti da spava toliko dugo, no s obzirom da si spomenula da ste dobili 100 gr u 15 dana, svakako preporucujem budjenje recimo svaka 4 sata.
Ako ti nije problem da mi kazes tocno s koliko je beba rodjena, s koliko je otpustena iz bolnice i kada ste se vagali poslije i koliko je tada bilo gr.?
Reci mi jos nesto, kako se beba ponasa? Jel beba mirna ili zna zustro plakati? Jel su joj mozda suha usta i oci?
S obzirom da dojite na sesirice ja bih ti preporucila tjedno vaganje, cisto da budete sigurni da beba izvlaci dovoljno mlijeka preko sesirica.
Sto se bolne bradavice tice moguce je da ti je nezgodnije namjestiti bebu u dobar polozaj na tu dojku. Svakako je probaj dojiti kad jos nije apsolutno gladna, nego na prve znakove gladi (mahanje glavicom lijevo desno, trpanje sakica u usta).
Drago mi je zaista da vam ide bolje. Svaka ti cast na trudu. Ako ti nije problem, please mi odgovori na ova pitanja, pa cemo onda polako dalje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma