-
Kjara :D :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što ljepši susret sa
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lagan i brz porod i najljepši susret s malenim Franom!
-
cure hvala vam za želje, ali izgleda da se našem sinu ne ide van (mislim ima on još vremena, ali svi oko nas rodili ranije), njemu je baš supač u maminoj buši
-
-
Sretno
!
-
sretno
-
Sretno!
-
evo nas kući, ctg pokazao par trudića koje ja nisam baš skužila, Fran je aktivan i ne ide mu se van-još mu je uvijek lijepo u maminoj buši, plodne vode ima dovoljno i mliječne je boje – kažu sve super i da u nedjelju dođem u rađaonu na ctg pa ćemo vidjeti za dalje, sad idemo papati jer smo jako jako gladni
svima vam hvala na lijepim željama
-
-
Kjara, još malo
-
Kjara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za brz i što manje bolan porod
-
-
Želimo podijeliti sa vama radosnu vijest da je jučer 31.07.2009.u 16.30 na Svetom Duhu rođen mali Fran Anić,težak 3.410 kg i 51 cm.Ponosni roditelji vas sve puno pozdravljaju
:D
-
bravo :D :D
čestitam svima :D
-
Čestitke od
!!!!!!!!!!!!
-
-
-
Čestitam!!!
-
Ohoho, stigao nam je mali Fran
Č E S T I T A M sretnoj mami i sretnom tati :D :D :D
-
Čestitam sretnim roditeljima, a malom manekenu želim sreću u životu.
:D :D :D
Jedva čekam slikicu.
mami i Franu
-
Čestitam!!! :D :D :D
Imamo još jedne roditelje!
-
-
-
Čestitam!!!
-
-
Čestitam :D mami i tati ,Fran dobro nam došao
-
-
čestitam sretnim roditeljima
:D :D :D Fran dobro nam došao
-
-
Moj neuspjeli IVF
Ma ne znam stvarno od kuda da pocnem. Kao prvo, imam policisticne jajnike, problema sa secerom u krvi, cikluse bez ovulacije, ma sta ne...i na kraju posle 3 godina rijesimo se sa mojim suprugom da idemo na IVF.
Pocnem ti ja tako prvo sa Yasmin, i trebalo je 22 dana da pocnem sa suprefactom, a onda nakon sto dobijem mens. da pocnem sa terapijom za stimuliranje. Ali, iako sam pila Yasmin, taj ciklus nisam dobila mens., pa sam onda nakon toga pila 10 dana Primolut, pa onda opet nakon 22 dana pocela sa Suprefactom, i nakon sto sam dobila mens. 3 dan pocela sa terapijom.
Prvih 5 dana uzimala sam po 2 ampule, onda 6 dana po jednu, pa posljedni dan opet 2. Kao i uvek, kod mene unvjek sve nesto mora da krene naopako. Pa mi se zato pojavila alergija od Suprefacta na ruci, pa onda i na kukovima od Puregona, tolike sam bolove imala na kozi, kao kad te sunce opece na plazi, ama bas onako znas....jako, pa mi je koza izgledala kao izgorena, sa pluskavicama pune vode, koje su posle postale modre, na to se i doktori zacudise, jer prema njima, ja sam im bila prvi slucaj do tada.
Nakon toga, iako je sve islo kako treba sa terapijom, prvih daba sam odlicno reagovala na terapiju, pa za da ne dodje do hiperstimulacije morali su od 2 ampule da mi namale na jednu, ali iako mi je punkcija bila zakazana u subotu, oni su je onako nabrzinski premestili ranije u sredu jer mi je estradiol naglo pao, kako to, niko nista mi nije objasnio, jer spored njih, mogla bih imati predvremenu ovulaciju. Imala sam nad 20 folikula, radjena mi je punkcija sa totallnom anesteziojm, ok kojih 13 jajne celije, a od tih, samo jedna se oplodila, jer su druge bile nesto degenerativne i nisu se mogle oploditi.
10 dana sam lezala nakon transfera, i na kraju nista
((
Sada se spremam za drugi postupak ali.....ne ide mi se, bojim se od ponovog neuspjeha
(((
-
Čestitam roditeljima i dobro nam došao Fran :D :D
-
Dobro dosao mali Fran! :D Cestitam od srca sretnim i ponosnim roditeljima!
-
-
Iskrene cestitke roditeljima, malog Frana neka sreca prati svud :D :D :D
-
predivna priča , ma sve naše priče su predivne .
:D :D :D :D
-
Svima puno HVALA na čestitkama i lijepim željama…evo da se konačno i to nakon mj dana i ja javim. Stalno sam mislila na vas da ne mislite da sam vas zaboravila, sad Fran spava pa koristim priliku da se javim.
Na porodu smo imali malih problema od kojih sam ja izgubila dosta krvi, ukratko: porod se odužio jer su doktori čekali tko zna što, a meni trudovi postajali sve slabiji i slabiji, voda se počela mutiti, a Fran je bio okrenut na koso no zahvaljujući jednoj doktorici porodili su me i to vaginalno mada su već razmišljali o carskom, tad je počeo strah jer Fran nije htio plakati kad se rodio, davali su mu par udisaja kisika, ali hvala dragom Bogu sve je završilo dobro i neću ni razmišljati što je sve moglo biti. Svi nam kažu sve je to iza vas, je istina je, ali onaj tren kad se čuo Franov plač kao malog mačića nikada nećemo zaboraviti i to nam je bio najsretniji trenutak u životu-znak da je sa našim malim
sve u redu, suze su nam samo tekle i tekle. Kad je zaplakao i kad su provjerili jeli sve u redu stavili su mi ga na prsa i mama i tata su uživali, a Fran nam je još koji put malo zaplakao kao da je mala maca. Eh, a sad da ga smo čujete (no mislim da ga čuje cijela sjeverna HR) kako glasan zna biti, i to isti tren kad otvori oči mora dobiti ciku jer je inače panika…ma strašan je i stvarno uživamo, a vjerujem i on sa nama. Dobro napredujemo, za dva tjedna je dobio 400g i to samo na ciki, a u srijedu idemo na prvi pregled pa ćemo vidjeti što će pedijatrica reći. Svaki dan je nešto novo, i velika je mamina i tatina maza koji točno zna kako dobiti što hoće….ah anđelić naš mali. Spavanje je onako, kako kada, super je što ponekad zaspi na cici pa se tada i ja odmorim sa njim. Uživa u šetnjama, a jučer je bio na prvom rođendanskom tulumu od sestrične i više od pola ga prespavao. Jednostavno svi troje uživamo! Za sada toliko javim se sa novostima poslije prve kontrole.
svima od Frana, mame i tate!
-
joj da jel mi netko može pomoći, htjela bi vam pokazati slikice od malenog, ali nemam pojima kako da ih stavim
, i kako da smanjim slikicu za avatar
-
-
uspjela sam smanjiti slikicu, ali sad mi treba kako da stavim njegove slike da ih vidite
-
evo nas sa prve kontrole, :D imamo 54 cm - narasli smo 3 cm i teški smo 4600g - zbucali smo se (i to maminim mlijekom njami, njami) 1400g od dolaska kući, :D svi refleksi o.k., glavica o.k., kukići su malo labavi pa moramo široko povijati i moramo obaviti pregled i UZV kukova....doktorica je zadovoljna,ali imamo problem što nam pupak još nije otpao i radi toga sam jako
na našu patronažnu sestru jer je rekla da je to o.k. i da dobro obavljamo toaletu pupkića i da se on može držati i do 2 mj, a doktorica :shock: poludila kad je vidjela i čula,tako da su mu ga danas spaljivali, sutra će opet ponoviti i tako sve dok ne otpadne - tako mi ga je žao i duša me zaboljela kad je počeo plakati jako, ali stvarno jako no sad će mu to srediti i bit će dobro, a onu patronažnu uh nju bi najrađe zad...
-
Kjara
ma divno da Fran ovako dobro napreduje
, a i pupčić će sada otpasti pa će sve bti savršeno
uživajte
-
Kjara čestitke na malom slatkišu i super da tako lijepo napreduje
-
Kjara :D za malog naprednog Frana! Medeni je!
-
Fran je presladak , :D za prvu kontrolu dečko i pol
-
Kjara,Fran
-
Kao prvo velike cestitke :D (sorry, i ja kasnim zbog godisnjeg)! Fran je preslatka beba
, uzivajte!
-
Veliki pozdrav mojim dragim tetama Rodicama
evo da vam se i ja javim nakon dugo vremena, pošto sam još jako mali zamolio sam svoju mamu da vam se konačno i javi u moje ime pa eto: svi smo super, ja uživam u društvu mame, tate, bakica, sestričnica i svih ostalih i svaki dan ih iznenadim nečim novim. Evo za par dana ću mati punih 6 mj, prije 10 dana sam bio na kontroli i imam 7750g i 67cm sam dugačak i pedijatrica je super zadovoljna kako napredujem. Mama mi je počela davati voćne kašice, ali znate kaj cika mi je ipak još uvijek najdraža
, volim se smijati,ali i zaplačem kad god nije po mome i tako vrtim mamu i tatu oko malog prsta 8) , ali nemojte im to reći. Joj da i ne volim baš spavati, barem ne sam, a ponoći se budim često, još uvijek jer bez cike ne mogu . Zamolio sam mamu da vam stavi par slikica da me vidite, ali to će u sljedećoj turi spavanja.
Potrudit ću se da se mama malo češće javlja, mada vas čita skoro svaki dan,ali joj ja nisam baš dao da puno vremena provodi na kompu
svima
-
-
bravo kjara i fran!! :D
naši dečki su rođeni dan ranije i isto su samo na cikama a imaju 7600 i 7700gr te 74 i 73 cm. Još jednom bravo kjara!!!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma