Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Alternativna kurativa i preventiva

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Alternativna kurativa i preventiva

ima li tko kakvih saznanja da li djeca uopće smiju uzimati biljne ljekove, npr. aloa veru, ciklu, mrkvu, tahebo... Karli ih davam iz zdravstvenih razloga i zato što je prešla 3 god, ali da li ih mogu davati i Niki budući da ima 1 god i 5 mj.? tek tako za poboljšanje organizma, proizvodi su isključivo na biljnoj bazi bez ikakvih kemikalija i mi ih koristimo, ali sam htjela davati i Niki za zimu za preventivu od gripe i ostalih bolesti. imaju i dječije vitamine, matičnu mliječ i ostalo za imunitet

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znaš da i mene to interesira.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo jedni od onih koji su dosta često na antibioticima, pa bi me isto interesirala alternativa, a pogotovo preventiva. Zasad sam klincima davala samo Petrovićev med s dodatkom i onaj za imunitet. Koliko se sjećam, u ovom za imunitet ima matične mliječi, a smije se davati i maloj djeci (mislim čak od 6 mjeseci), jedino je problem što ga klinci ne vole (za razliku od onog drugog)..
    Mislim da se na forumu dosta pisalo o echinacei, ali nisam sigurna od koje dobi se smije davati.
    Kako se bliži jesen, viroze, odlazak u vrtić... i ja bih im nekako voljela dignuti imunitet, pa se eto pridružujem u čekanju da se javi netko iskusan.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

pitala sam karlinog doktora za ove sirupe koje davam karli, i rekao je da smiju koristiti ali naravno manje količine od odraslih, oni gore u bonici davaju karli OCEAN 10 ml dva puta dnevno što ispadne oko jedna žličica pa 2 puta. i NONI jedanput dnevno. Ocean je baš za podizanje imuniteta i koristimo ga i mi, sad i nika. Javit ću vam ove zime da li djeluje na nju! ne može joj škoditi, osim što mi je doktor rekao da jedina reakcija može biti osip kao alergijska reakcija i proljev. onda ga treba maknuti, ali da joj u tom cijlom sastavu smeta vjerojatno neka stvar. za sada nema problema! a matičnu mliječ ne smiju koristiti osobe pa i djeca koja imaju alergije na medove. u suprotnom smiju, poćet ču joj ju davati tek oko 9-10 mj prije sezone gripa i prehlada da je još dodatno zaštiti. MISLIM DA JE TO OK!

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

krivo sam rekla, ne žličica nego žlica (jušna), i razrijedi se sa vodom bez problema ima okus soka! nije loše

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tea, gdje se može kupiti Ocean sirup za podizanje imuniteta? koliko sam razumjela ja ga mogu davati bembu ili.....?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sta je maticna mlijec i za sta je to?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Matična mliječ je tvar s kojom pčele hrane maticu u košnici (to je ona pčela koja jedina liježe jaja). Uglavnom ekstremno hranjiva supstanca.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

koliko znam da se stvari preko rode ne smiju reklamirati, pa ako nekoga zanima neka se javi na moj mail. Uglavnom- NE PROIZVODIM JA TO- da me netko krivo ne shvati!

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ja djeci dajem te alternativne stvari i sada sam SIGURNA da funkcioniraju. Ani sam vec s 4 mjeseca pocela davti AFA alge da ublazimo alergiju - sada sa 16 mjeseci alergije nema. Dajem im jos i homeopatiju za imunitet i Bio starth eliksier i razne drugre stvari kada su akutni.

Sve to radim u dogovoru s lijecnicom, koja se bavi razlicitim vrstama alterantive od homeopatije i akupuknture, ayurvede, itd. a lijecnik je opce prakse. Svaki od preparata ona testira na aparatu za biorezonantnu medicinu (to se zove VEGA test) da li odgovara klincu - ili bilo kome drugome. Ovo ti pisem nadugacko jer ce ti mozda pomoci ako ju nazoves i pitas. Ja sam isto bila podosta skepticna ako tih stvari a pogotovo mi nije islo da tako maloj bebi ista dodajem, ali kao sto napisah stvari funkcioniraju. Ako te zanima broj i ime dr. napisi mi PP.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamaS prvotno napisa
    Ja djeci dajem te alternativne stvari i sada sam SIGURNA da funkcioniraju. Ani sam vec s 4 mjeseca pocela davti AFA alge da ublazimo alergiju - sada sa 16 mjeseci alergije nema. Dajem im jos i homeopatiju za imunitet i Bio starth eliksier i razne drugre stvari kada su akutni.

Sve to radim u dogovoru s lijecnicom, koja se bavi razlicitim vrstama alterantive od homeopatije i akupuknture, ayurvede, itd. a lijecnik je opce prakse. Svaki od preparata ona testira na aparatu za biorezonantnu medicinu (to se zove VEGA test) da li odgovara klincu - ili bilo kome drugome. Ovo ti pisem nadugacko jer ce ti mozda pomoci ako ju nazoves i pitas za konkretne stvari koje planiras dati djeci i u kojoj dozi.
    Ja sam isto bila podosta skepticna ako tih stvari a pogotovo mi nije islo da tako maloj bebi ista dodajem, ali kao sto napisah stvari funkcioniraju. Ako te zanima broj i ime dr. napisi mi PP.
    Culi smo te i prvi put

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

hvala na sugestijama i savjetu ali Karli odavno davam ove preparate i vec imamo super rezultata iako je K tesko bolesna. a poćela sam i Niki, vidit ćemo ove zime kako će biti sa prehladama i gripama, ostalo je sve ok. to mi je najvažnije da je u startu obranim, kad se razboli onda je kasno. to isto vrijedi i sa nama!
    u svakom slućaju mislim da joj ne mogu škoditi i da su bolji od koje kakvih lijekova i antibiotika kad se razboli, pa na horuk inekcije, liječenja, inhalacije... BOLJE SPRIJEČIT NEGO LIJEČIT!
    U ovom Oceanu baš i ima svih vrsta algi, biljaka, minerala i vitamina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •