Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: kvrga

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kvrga

ima nekoliko da je bembo pao s kauča i ja sma ga u zraku uspjela donekle uhvatiti, ali se udario glavom. nije to bilo ništa strašno jer je malo plakao i odmah zatim se nastavio igrati, smijati, jesti idr. ja sam mu na to mjesto držala oblog pa mu nije ništa pomodrilo. ono što me muči jest kvrga koju sam ima nekoliko primjetila kod bemba na zatiljku. tasmo gdje su žile bembo i već postojeća ispupčenja bembo ima kvrgu tj.to lijevo ispupčenje je veće od desnog i ima neke kvržice ispod koje na pritisak šetaju. sad znam da je tumor da ne bi te kvržice šetale već bi bile na mjestu. mm ima jako puno lojnih žlijezdi po cijeloj glavi i isto izgledaju kao bembove kvržice. samo što je u bemba kao čvrst oteklina u kojoj imaju te 2 kvržice. ne znam bih li ga odvela u pedijatrice, ali sam već toliko puta bila i to zbog inih stvari jer sam paničar da me nekako sramota. njega to na dodir niti boli niti pokazuje ikakve znake neugode i sl. što mislite?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

baš sam tužna. svi izbjegavaju da mi bar nešto kažu..........znam da nije tema ugodna i da mnoge od vaas ne znaju tu problematiku, ali......

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, još sam zaboravila reć da se to golim okom ne primejti već pod dodirom te stoga nisam to prije primjetila, ako ga je uopće i bilo. a nije ni pedijatrica kod svih pregleda.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo da ne budes tuzna vise

Bio je bolestan draga Puros i otecene su mu zljezde. Kod svake bolesti ili pada imuniteta to se pojavi a posebno recimo iza uha ili pri dnu glave.

Ako ne prodje odi doku ali ja mislim da je to od virusa koji je imao.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pusa do neba draga natasa. ponekad se zacudim koliko znam biti glupa. moglo mi je to pasti na pamet.....ah!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Žao mi je što nisam prije vidjela tvoj post,inače mi smo jurili dr.zbog tog.Kod male djece je to sasvim normalno,čak je dr. rekla kako je to dobar znak,ali sad se ne sjećam zašto,no uglavnom samo uživajte,pusa bembu,sve :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •