-
razne dijagnoze a tek 11godina
Sa 14 mijeseci febrilne konvuzije ,falabogu bez nekih večih posljedica ,do 5 godine pila apilepsin kapi.Tad je dobila prvi bronhitis puste inhalacije ,ventolin ,fliksonaze sve do 7 godine sad puno rijeđe.Od 7 god. jia ibuprofen ,pa on i mtx,pa onda prešlo u spondiloatropatiju i krenuli sa sulfalazinom i indometacinom,pa indometacin i mtx pa nakon 2 mj.uz to medrol sve do4mj. ove god.kad prelazimo na movalis i uz njega nedavno omega 3.U prvom mij.čak su jon dijagnosticirali gastritis.
-
evo još jedna nova dijagnoza koja je nedavno potvrđena .Neklasični KAH in obs
-
-
ja neču biti svekrva več tri puta ako bog da punica ,nisam ja u nikakvoj panici draga moja imam ja staža što se tiče raznih bolesti od najgorih pa do najobičniih,.Nego me hvata jeza šta je sve uzimala i uzima ,a dijevojčica je valjda me razumiješ.
-
jesi probala sto od alternativnih lijekova
homeopatiju npr.?
-
Ma razumijem te potpuno...Moji dečki tek imaju 16mjeseci i tko zna kaj me još čeka s njima. Imam ja i curicu od skoro pa 5 godina koja je od kad se rodila bila bolesna svega par puta (upala uha i tek sve nešto bezveze). A temperaturu 39.2 u guzi imala jednom. Tak da pored nje oni su mi turbo bolesni... a konzumirali sve i svašta i još uvijek konzumiraju ono što ona nikad nije i vjerovatno nikad neće....
-
mukica nismo od takvih stvari ništa koristili,neodlučujem ja sama u kući ako razumiješ
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma