Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: razne dijagnoze a tek 11godina

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno razne dijagnoze a tek 11godina

Sa 14 mijeseci febrilne konvuzije ,falabogu bez nekih večih posljedica ,do 5 godine pila apilepsin kapi.Tad je dobila prvi bronhitis puste inhalacije ,ventolin ,fliksonaze sve do 7 godine sad puno rijeđe.Od 7 god. jia ibuprofen ,pa on i mtx,pa onda prešlo u spondiloatropatiju i krenuli sa sulfalazinom i indometacinom,pa indometacin i mtx pa nakon 2 mj.uz to medrol sve do4mj. ove god.kad prelazimo na movalis i uz njega nedavno omega 3.U prvom mij.čak su jon dijagnosticirali gastritis.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo još jedna nova dijagnoza koja je nedavno potvrđena .Neklasični KAH in obs

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne znam skraćenice od mnogih dijagnoza ali nadam se da nisu strašne. Znaš glupo mi je reći ima gorih stvari kad vjerovatno to znaš i sama. Moraš biti jaka i hrabra ko dosada i misliti pozitivno... Možda je do 11 godine prošle sve i svašta , pa kad bude starija joj ne bude ništa.
    Ja ti imam blizance koji su sada stari 16 mj. i sa 8 mj. imali oboje isti dan u razmaku od 12h konvulzije. Prvo sam jednog dovela u bolnicu popodne, navečer se vratila kući i tu noć dovela i drugog. I tako živim u nekom nestvarnom svijetu od tada. Molitva mi je jedino što me drži normalnom. I tako iz tjedna u tjedan stalno netko od njih dvojice ima nešto... virus ovaj, virus onaj... temperture stalno (bar mi se tako čini)... mirni smo oko tjedan, najviše dva. Bolnice su mi vikendom izlazak ...
    Evo i danas ću na zaraznu jer ako D. ne padne temperatura. Cijepljeni obojica i jedan dobio temp. Vjerojatnost je bila mala ali naravno kakve su sreće moja djeca mi smo u tom malom postotku...
    a kada su se rodili sve je tako divno krenulo... I opet kažem ima i gorih stvari... pa ponekad plaćem, ali češće sve to prihvaćam jaka s osmijehom... JER ZNAM DA ĆE NA KRAJU SVE BITI OK.... A ju ću biti svekrva
    Pozitvno razmišljaj i biti će sve u redu s tvojom djevojčicom...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja neču biti svekrva več tri puta ako bog da punica ,nisam ja u nikakvoj panici draga moja imam ja staža što se tiče raznih bolesti od najgorih pa do najobičniih,.Nego me hvata jeza šta je sve uzimala i uzima ,a dijevojčica je valjda me razumiješ.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesi probala sto od alternativnih lijekova
    homeopatiju npr.?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ma razumijem te potpuno...Moji dečki tek imaju 16mjeseci i tko zna kaj me još čeka s njima. Imam ja i curicu od skoro pa 5 godina koja je od kad se rodila bila bolesna svega par puta (upala uha i tek sve nešto bezveze). A temperaturu 39.2 u guzi imala jednom. Tak da pored nje oni su mi turbo bolesni... a konzumirali sve i svašta i još uvijek konzumiraju ono što ona nikad nije i vjerovatno nikad neće....

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mukica nismo od takvih stvari ništa koristili,neodlučujem ja sama u kući ako razumiješ

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •