-
Tražim dobrog gastroenterologa u Zg.
MOLIM POMOĆ!
Može li mi netko preporučiti nekog dobrog gastroenterologa u Zagrebu? Inače sam iz Slavonije, dijagnosticiran mi je ulcerozni kolitis, liječim se u osječkoj bolnici već više od godinu dana, sve mi se to čini dosta površno jer nema nekog većeg poboljšanja. Htjela bih i drugo mišljenje o mom stanju, a trebala bih ponovo obaviti i kolonoskopiju. Radili su mi u Os., ali nisam izdržala do kraja jer mi je bilo odvratno, naravno da nisu htjeli ni čut za anesteziju, a čula sam da u Zg.privatnici rade i s anestezijom.
Pa molim one koji imaju iskustva s tim ili koji znaju nekog dobrog doktora da mi jave! Puno hvala!
-
doktorica tičak u vinogradskoj bolnici. divna žena. ja sam bila samo na gastroskopiji i to mi je bilo gore od poroda....tak da kolonoskopiju ne mogu i ne želim ni zamisliti! želim ti puno sreće!
-
dr. Petar Vukelić, Zagreb, Črnomerec (radi privatno) i stvarno je odličan. puno je pomogao mojoj mami, sretno
-
na Rebru nekoliko gastroenterologa radi i privatno subotom, ja imam jako dobra iskustva s dr. Brkićem.
Sve se plaća i možeš birati s anestezijom, bez .... nazoveš centralu i tražiš poslovni centar pa dobiješ sestru i dogovoriš termin za razgovor, pregled...što već treba
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma