Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: za časopis "Trudna i lijepa", iskustva iz rodilišt

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno za časopis "Trudna i lijepa", iskustva iz rodilišt

Urednica me zamolila da pronađemo mame koje su u rodilištu imale dobar početak/loš početak dojenja.
    TRebalo bi, dakle, ispričati kako je izbor rodilišta utjecao na dojenje, koliko su sestre pomogle/odmogle i koliko i kako je išao "popravak".

Nadalje, trebamo i mamu koja je unatoč velikim problemima (ovisno ili neovisno o rodilištu) sve to uspješno prevladala i sada doji svoje dijete.

Eto, bilo bi lijepo kada biste svoja iskustva htjele podijeliti s drugima, a i lijepo je vidjeti sliku sebe i djeteta u časopisu

Možete se prijaviti ovdje ili meni na pp, pa vas ja spojim s urednicom.

Hvala.

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo - ja se javljam :D

Moje je iskustvo u bolnici bilo dobro, tete u bolnici su bile od velike pomoći. Unatoč poteškoćama u početku dojenja sada već 6 mjeseci isključivo cikamo :D :D :D

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pošalji mi mail na pp

anilokin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo i ja se javljam
    sestre u bolnici su bile od velike pomoći, ali kada smo došli doma počeli su problemi
    ipak, nakon mastitisa, dvije kutije antibiotika i visoke temperature koja je trajala skoro dva tjedna uspješno dojimo već 6 mjeseci i nadam se još dugo, dugo

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mogu i ja. meni nije toliko pomoglo osoblje rodilista koliko cimerica, a nakon toga ovaj forum

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ako želiš priču u kojoj je pomogla samo RODA od svih u rodilištu i šire, javi

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i ja imam priču o totalnom obeshrabrenju i odmaganju u rodilištu, od patronažne, okoline i uspješnom dojenju zahvaljujući Rodama

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da nije bilo SOS telefona, već tada bi moje dojenje bilo osuđeno na propast, a o prvom skoku da ne govorim. Nije L plakala ni nešto posebno sisala, ali tada su mi dojke bile mekane i da se nisam prethodno educirala vikala bi "eto i ja nemam mlijeka"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •