Zna li netko kako i na koji papir se može isprintati npr. neki lik iz crtića i to nalijepiti peglom na dječju majicu?
Zna li netko kako i na koji papir se može isprintati npr. neki lik iz crtića i to nalijepiti peglom na dječju majicu?
moras kupit negdje taj papir i na njega sprintat
onda sprintas i prepeglas i to je to
meni se to zapravo bas i ne svidja, jer ako jako pazljivo ne izrezes po konturama onda ti ostane recimo "kockica" na majici (unutar koje je slika, alije koma sto se sve to vidi)
imas skoro u svakom ducanu koji prodaje uredski materijal - samo kazes da oces papir za printanje i peglanje 8)
puno ti je lakše proslijediti sliku nekom print studiju, pa da oni naprave.stella prvotno napisa
i svakako će biti dugotrajnije.
ako bas hoces u kucnoj radinosti, onda - ako ne zelis da se bas vidi taj rub o kojem mukica prica - isprintas slicicu s rubom naokolo. stavis neku ukrasnu borduru i onda kad isprintas - odrezes pazljivo oko te bordure![]()
Papir znam koji, ali da li moraju u printeru biti neke posebne patrone, ili one obične?
To je neki posebni printer za šalice i ostale gluposti, ima trajniju tintu, možda zbilja odnesti u neku štampariju, samo na print.
U biti sam na e-bayu naletila na te printeve za majice,pa sam mislila da ih je možda jednostavnije sam isprintat,ali ovako mi se ne da ipak s tim zafrkavat.Hvala na odgovorima cure![]()
A postoji li nešto s čim se može crtati po majcama, nekakve boje ili nešto? Mislim da sam negdje nekad naletila na to ali sad nisam sigurna? I ako postoji, jel to koliko trajno?