dakle,imam curicu od 3,5 mj koja je prosli cetvtak zbog visoke temperature,leukocita i crp-a zavrsila u bolnici.inace dojim,bebu sam povremeno dohranjivala adaptiranim ali u posljednjih mjesec dana je bila samo na cici.problem je nastao kad su je hospitalizirali.pocela je odbijati hranu,a oni su je poceli hraniti adaptiranim mlijekom.jos istu noc pojela im je samo 40 ml.adaptiranog.iduce jutro sam dosla na podoj i saznala da je nesmijem dojiti između obroka a oni su odredili da ima 6 obroka u 24h.posto je primala infuziju bila je vezana za krevetic .inace cura je i doma bila komplicirana za hranjenje..recimo u fotelji na sjedeci nije htjela jesti ,samo lezeci u spavacoj sobi.izbor koji sad imam u bolnici je jedna rasklimana stolica na kojoj sjedim.normalno,pocela je odbijati i dojku.pokusala sam je hraniti tako sto bi ona lezala u kreveticu ,a ja se nagnem nad nju pa je nesto i uspjela pojesti al ja fizicki nemogu 40 min biti u tom polozaju.jucer sam 10 min. zakasnila na podoj i vec ju je sestra hranila adaptiranim.odbija i caj naravno jer joj ga ja nisam kod kuce nikad nudila.posljedica tih nemogucih uvjeta u bolnici je drasticno smanjenje mog mlijeka.beba je pocela padati na tezini..ne vidim izlaz iz ove situacije jer je oni ne planiraju pustiit iz bolnice dok ne pocne jesti,a mog mlijeka je sve manje.adaptirano joj guraju na silu.i sto je najgore nedaju mi da je dojim cesce nego strogo po satu kad joj je vrijeme..cini mi se da smo upali u zacaran krug i ja nevidim rijesenje..po cijele dane sam u bolnici tako da se nemogu izdajati ,a i nemogu izdojiti vecu kolicinu mlijeka.cini mi se da mom dojenju dolazi kraj a beba ne prihvaca ni adaptirano ni bocicu...do sad je predobro napredovala.rodila se sa 2800,sa 3 i pol mjeseca imala je 5850.nemogu vjerovati kakvi su uvjeti u nasim bolnicama i koliko su doktori i sestre neinformirani o dojenju...zbog cijele situacije smo ocajni i molimo bilo kakav savjet..sto uciniti???uzeti iz bolnice na vlastitu odgovornost nemogu jer prima antibiotik intravenozno!