Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 110 od 110

Tema: da li su zdraviji?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Znam da već duže vrijeme nema reakcije na ovaj topic.
    Ali moja cura (13 mj) do sad je imala samo povišenu temperaturu 3 dana, neka virozica uz malo šmrkanje. Do 6 mj nije ni vodu okusila, osim mlekeca. Dok je od kolegice mali od 2. tjedna na adaptiranom pripravku (jer to nije mlijeko). Oboje su zimska djeca (studeni). On je dosad imao 2 viroze, prehladu, svako malo je šmrcao, a kako je krenuo u vrtić, nakon tjedan dana, još u fazi prilagodbe, dakle ne cijeli dan, zaradio je upalu grla. Jadno dijete. Da se mama potrudila i ustrajala unatoč boli...

Najbolje me ljuti što mi koje dojimo, moramo se opravdavati.
    Kako je ranije navedeno, stvari su krivo postavljene, kao što je čest slučaj sa stvarima koje su dobre, umjesto da se oni koji uvijek nešt izmišljaju i daju kontru onom provjerenom i dobrom, opravdavaju. to moramo činiti mi. Da poludiš.

Ali neka, mi vidimo i znamo prednosti, tri put hura za cicanje!

A trošiti vrijeme na glupe rasprave koje ne vode ničemu, nema smisla.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Noa ima 15 mj i nikada nije bila bolesna(da kucnem u drvo).2 puta je imala po jedan dan temp.i to zbog zuba i jednom imala začepljen nosić,drugo ništa :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi kao i la11, samo mjesec vise i bez zacepljenog nosica.

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dojimo još uvijek. Sa 1,5 mj počeli prvi simptomi atopijskog dermatitisa (bio isključivo dojen), alergičan na kravlje mlijeko, sa nekih 6-7 mj imao urinarnu infekciju.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tin doji još uvijek, Mia je bila dojena vrlo kratko. Na žalost, ne primjećujem da je on boljeg imuniteta nego što je ona bila u toj dobi, zapravo baš suprotno :/

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidim da sam se javila na topik prije godinu dana. dakle rezi,e je - još uvijek bez bolesti

16 mjeseci dojenja
    3 godine i 1 mjesec bez bolesti (par prehlada, nikad antibiotik)

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mislim i da je važan faktor po ovom pitanju ide li dijete u vrtić/jaslice ili ne.
    Ako doji/dojilo je i ne ide u vrtić mislim da su velike šanse da bude zdravo.
    Moja kćer je dojena 21 mjesec i do jaslica nije bilo ni šmrc. Sa 21 mjesec je i krenula u jaslice. A onda je zaredalo, upala grla svako malo. No dobro, ipak mislim da nismo previše a'biotka popil, možda pet-šest.
    Sad je opet dugo zdrava, možda se ipak taj imunitet nabildao, ili je dojenje došlo na svoje 8)

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je krenuo sa 16 mjeseci u jaslice od 9-13, a od 2 godine u puni program. još nije bio bolestan

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa
    moj je krenuo sa 16 mjeseci u jaslice od 9-13, a od 2 godine u puni program. još nije bio bolestan
    Svaka čast, ovo je zbilja rijetkost. S jaslicama obično dođu i boleštine, ma kako da je dijete prije bilo zdravo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

20 mjeseci dojen.

Iza nas jedna upala grla sa 16 mj. i upala oba uha sa 20 mj.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •