Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: surogat

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno surogat

Pišem u ime prijateljice koja ima veliki problem. Ja ću ukratko jer neznam detalje. Rođena je s deformitetom neznam stručni naziv laički rečeno nema maternicu. I sad silno želi svoje djete, za posvojenje nemani uvjete jer nema ni posao ni riješeno stambeno pitanje. Sad treba sve informacije gdje i kako izvesti oplodnju jer samo surogat dolazi u obzir, molim brze odgovore jer je ona bas u depresiji stim jer se udaje za par mjeseci i svi su sad u priči.... eto udaja sad će i djeca itd.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

u hrvatskoj nažalost ne! mislim da od europskih zemalja to dopušta Velika Britanija i Španjoska, al ti nisam 100 posto sigurna..

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    u hrvatskoj nažalost ne! mislim da od europskih zemalja to dopušta Velika Britanija i Španjoska, al ti nisam 100 posto sigurna..
    x. Evo sličnog topica, pročitaj što je tamo odgovarano, na žalost, poprilično je obeshrabrujuće iz hrvatske perspektive:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...37cc21450ebc76

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dozvoljeno je u velikoj britaniji, grčkoj i belgiji, a u nekim zemljama nije regulirano pa se prakticira, poput švedske ili finske. možeš tu provjeriti:
    http://www.cueno.de/medr/index.asp

markirati zemlje i Leihmutterschaft unzulaessig i verboten znači da je zabranjeno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A vezano za uvjete za posvajanje, možda da postaviš pitanje na pdf-u posvajanje. Mislim da posao majke nije uvjet, dovoljno je da je jedan dio para zaposlen... Ako stamb. pitnaje mogu eventualno riješiti kreditom možda da razmišlja u tom smjeru... Neka joj je sa srećom !

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa
    dozvoljeno je u velikoj britaniji, grčkoj i belgiji, a u nekim zemljama nije regulirano pa se prakticira, poput švedske ili finske. možeš tu provjeriti:
    http://www.cueno.de/medr/index.asp

markirati zemlje i Leihmutterschaft unzulaessig i verboten znači da je zabranjeno
    Prepostavljam da bi joj bitno i vidjeti koliki su troškovi takvog postupka...

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

neka provjeri i indiju - mislim da je tamo jeftinije u odnosu na VB
    jedni prijatelji kad su razmatrali opciju surogata su ozbiljno razmišljali o indiji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •