Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: čekovi Zagrebačke banke

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno čekovi Zagrebačke banke

zna li tko gdje se još mogu iskoristiti?
    ostalo mi desetak blanketa, ali u Pevecu (jedino mjesto gdje sam ih koristila) više ih ne primaju. a bilo mi je zgodno zbog odgode plaćanja ili rata.
    i ne, nisam uzela one revolving i slicne kartice. zanima me samo postoji li mjesto gdje ove postojeće mogu potrositi...
    a najviše bi mi se svidjelo mjesto koje prodaje boje, lakove i slicne stvari...
    Hvala

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam imala par čekova, ali sam ih vratila jer izlaze iz upotrebe :/ A navodna zamjena za to je Maestro na rate. Mislim da je to sad uključeno u svakom paketu. Ja imam Platnog asistenta.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Da. Fora je da vratiš čekove (čak po svakome dobiješ i 5 kuna), ali revolving karticu ili onu što omogućava plaćanje na rate možeš dobiti tek ako primaš plaću preko Zabe. S obzirom da trenutno nisam zaposlena, a honorare ne uvažavaju i ne tretiraju kao primanja onda se mogu samo nadati da ipak postoji mjesto gdje čekovi još nisu ukinuti...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne znam gdje ih jos uvijek primaju, ali znam da ih vecinom ne zele jer se trgovci nemaju odakle naplatiti. Naime, banka ih vraca ako na racunu nema pokrica... a navodno precesto nema.

Mislim da ih Kerum jos uvijek prima (imaju neku citabu na blagajni, cini mi se da je to pisalo).

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Ne znam gdje ih jos uvijek primaju, ali znam da ih vecinom ne zele jer se trgovci nemaju odakle naplatiti. Naime, banka ih vraca ako na racunu nema pokrica... a navodno precesto nema.
    To se nama desilo u firmi;iznos 3500,00 kn,čovjek platio na rate,banka nam vratila ček jer ga nisu u mogućnosti naplatiti
    mi možemo ići s privatnom tužbom :/
    ne primam više nikakve čekove,bolje ne raditi nego raditi besplatno

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

O.K. ja ne mislim varati ni državu, ni privatnike pa ako ipak netko zna gdje mogu nešto kupiti za čekove rado bi to saznala...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sunflowers prvotno napisa
    O.K. ja ne mislim varati ni državu, ni privatnike pa ako ipak netko zna gdje mogu nešto kupiti za čekove rado bi to saznala...
    Nazovi 0800 0024 (besplatni broj ZABE) i vjerujem da ce ti netko znati reci tko jos prima cekove.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

već dugo se nigdje ne primaju, mislim da j sa 1.5. bio zadnji rok!
    ja sam morala posudit od frendice da bih imala za polog u TW.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma da... Baš nigdje
    A sto se tiče Zabe, oni ti neće reći jer im je u cilju da ih vratiš i uzmeš nesto drugo sa polica njihove šarolike i bogate ponude 8)

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma da... Baš nigdje
    A sto se tiče Zabe, oni ti neće reći jer im je u cilju da ih vratiš i uzmeš nesto drugo sa polica njihove šarolike i bogate ponude 8)
    Sigurno ce ti reci, osim ako se namjeris na nekoga tko sigurno ne radi dobro posao za koji je placen.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nigdje ih više ne možeš iskoristiti jer banka ne garantira da će biti naplaćeni!
    Mi smo već postali utjerivači koliki nam se zb čekovi vraćaju svaki dan zbog njihove glupe politike.Naime, ako ti u trenutku naplate fali samo 1 lp na računu, ček vraćaju s objašnjenjem da se ne može naplatiti.
    Iz tog razloga više ih nitko ne želi primiti.

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Baš sam u petak jednom lokalnom majstoru stolaru platila izradu novih kreveta s 3 čeka Zabe. Nije ništa rekao da ih ne bi...

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja ih koristim za plačanje lož ulja Ini jer imamo centralno na lož ulje i te rate su nam spas.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jučer sam na Ininoj benzinskoj vidjela natpis da od 20.5 ne primaju čekove...

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovak...iznutra

Dakle, Zaba je od prije par mjeseci uvela mjeru u kojoj vracaju cekove firmama koje su ih primile ukoliko na racunu doticne osobe nema pokrica...vise vas cekovi ne dovode u crveni minus... Tako da onda firma zove ljude i dogovara se s njima kako ce im to platiti... Medjutim, kako ste i sami mogli zakljuciti vecini firmi to ne odgovara i zato cekove Zabe izbacuju iz mogucih nacina placanja...

Maestro na rate je super fora...nema kamata ni naknada, dakle kao i cekovi samo bez silne papirologije i ispisivanja...i jos imas mogucnost zatvoriti cijeli iznos prije vremena, ali moras imati nasu Lepezu ili Platni asistent i naravno redovno primanje preko Zabe

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jučer sam na Ininoj benzinskoj vidjela natpis da od 20.5 ne primaju čekove...
    Eto vidiš, nemam pojma za to mi smo zadnji puta prije tri mjeseca uzeli na tri čeka, samo što mi ne plačamo na benzinskoj već ima služba koju se nazove i dođe ti cisterna normalno doma napuniti tank pošto je riječ o velikim količinama. Možda se ovo odnosi na plačanje benzina na benzinskim postajama :/

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Iva prvotno napisa
    Ovak...iznutra
    aj još malo iznutra

jel se mogu vratiti čekovi, i kakav je postupak?
    jel moram uzeti lepezu ili platnog asistenta? imam narandžastu karticu (ne znam kak se zove)... i ne želim plaćati ništa više nego do sada, jer mi ne trebaju one silne usluge koje se lepezasto nude...

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nije iznutra, ali...
    Koliko ja znam da po toj cijeni, mislim 20kn mjesečno, ne možeš više dobiti novu lepezu, to se moglo do čini mi se petog mjeseca, a sada ako želiš preći u tu novu lepezu lepezicu moraš uzeti koliki je njihov minimum, mislim 50kn mjesečno ( možda se varam za iznos ), a i čini mi se da se više plača, a manje dobiješ, pogotovo ako ne koristiš sve te njihove pogodnosti, kao što ih ja npr. ne koristim. I mislim da je skuplji master članarina, ako se ne varam...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa neću uzeti ono što ne trebam. a još manje - plaćati ono što ne trebam. ako me žele pljačkati - promijenit ću banku .

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U trećem mjesecu sam uzela u jednoj knjižari na dva čeka, iznas 400 kn, dakle 2 * 200.
    Jedan mi je naplaćen. Drugi ne.
    Sad cijelo vrijeme škicam račun kad će to čudo mi se skinuti.
    Inače sam tu i tamo znala otići u minus, ali ne nedozvoljeni nego onaj obični, tipa 1000 do 2000.
    ??????????

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Ovak...iznutra
    aj još malo iznutra

jel se mogu vratiti čekovi, i kakav je postupak?
    jel moram uzeti lepezu ili platnog asistenta? imam narandžastu karticu (ne znam kak se zove)... i ne želim plaćati ništa više nego do sada, jer mi ne trebaju one silne usluge koje se lepezasto nude...
    Mozes vratiti cekove u bilo koju poslovnicu. Nema nekog posebnog postupka, sve ce tamo biti napravljeno (popisat ce ih, a onda ces potpisati tu listu).

Da bi dobila Maestro na rate, moras uzeti platnog asistenta ili Lepezu i kostat ce te vise nego sto te kosta Optimum paket (narancasta kartica). Mislim da je jos uvijek aktualna neka akcija gdje tri mjeseca placas istu cijenu, ali nakon toga ce te prebaciti na nesto skuplje. Zapravo, platni asistent ti je jeftiniji od Optimuma, ali ne ukljucuje sve sto ti Optimum daje. Nije bas tako jednostavno, ima dosta kombinacija, no nijedna nije povoljnija od starih 1 za sve paketa. Nazalost. Ako stvarno ne trebas nista (e-zabu, kreditne kartice, itd.), onda bi ti se isplatio prijelaz na asistent. Mislim da je 20 kuna mjesecno, ukljucuje vodjenje tekuceg i deviznog racuna i e-zabu. I ide ti maestro na rate, bez kamata, ako imas osnove za dozvoljene minuse.

Informacije su, takodjer, insajderske. Do 01.07., kad prestajem imati veze s doticnom ustanovom. :D

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa
    U trećem mjesecu sam uzela u jednoj knjižari na dva čeka, iznas 400 kn, dakle 2 * 200.
    Jedan mi je naplaćen. Drugi ne.
    Sad cijelo vrijeme škicam račun kad će to čudo mi se skinuti.
    Inače sam tu i tamo znala otići u minus, ali ne nedozvoljeni nego onaj obični, tipa 1000 do 2000.
    ??????????
    Mozes se javiti banci i provjeriti jesu li ikad zaprimili taj cek, ili toj knjizari, da vidis zasto ga nikad nisu poslali na naplatu. Ili kad namjeravaju.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od svega mi treba samo e-zaba. za plaćanje na rate koristim amex. tamo gdje baš ne ide amex, platim karticom direktno s tekućeg. i ništa drugo ne koristim. a zapravo rijetko kupujem tamo gdje ne primaju amex .

tako da ako više nema moje "orange" kartice - mogu prijeći na najjeftiniju koja uključuje e-zabu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mozes i dalje zadrzati svoju orange/optimum karticu, ali mozes, s obzirom da ti nista osim e-zabe ne treba, prijeci i na platni asistent. Ako se ne varam (nije mi to bas posao tamo, ali valjda se jos sjecam onog osnovnog), naknada ti je 20 kuna mjesecno, a u to ide tekuci i devizni, e-zaba i neki broj mjesecnih besplatnih placanja (rezije i stavec) preko neta ili u poslovnici. Ima raznih kombinacija, ovisno koji platni asistent odaberes. Htjela, nehtjela, dobit ces i obrocno placanje maestrom bez kamata i naknada, koje ce ti biti raspolozivo cim vratis cekove.

Sto se Lepeza tice, potpuno (ne)profesionalno, svima savjetujem da bjeze od njih glavom bez obzira. Prestrasne su.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sto se Lepeza tice, potpuno (ne)profesionalno, svima savjetujem da bjeze od njih glavom bez obzira. Prestrasne su.
    Upravo tako, moj suprug ima lepezu (nagovorila ga baba u banci) i deru ga svaki mjesec 50 kuna. Ja nemam ništa, uspjela mi je prodati samo GO karticu, pa mi druge usluge naplačuju i dođe me oko 15 kuna mjesečno (moja kartica, vođenje računa, izvatci, kartice opunomočenika). Jedino što kod supruga koristimo je net banking i ono besplatno plačanje, mislim 20 računa mjesečno, ali to ne vrijedi 50 kuna.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa
    Jedino što kod supruga koristimo je net banking i ono besplatno plačanje, mislim 20 računa mjesečno, ali to ne vrijedi 50 kuna.
    Mislim da su e-uplate poskupile (na 2 kn?), pa ako ih se puno mjesečno koristi (npr. sve režije, mob, vrtić...) ipak se isplati.
    Doduše, poskupiti neku uslugu da bi paketi ispali povoljni mi je zbljuv.
    Uglavnom

Žena je nas uvjerila da je za naše obiteljske potrebe otimalno da jedan član ima Lepezu, a drugi samo najobičniji račun.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa
    Nigdje ih više ne možeš iskoristiti jer banka ne garantira da će biti naplaćeni!
    Mi smo već postali utjerivači koliki nam se zb čekovi vraćaju svaki dan zbog njihove glupe politike.Naime, ako ti u trenutku naplate fali samo 1 lp na računu, ček vraćaju s objašnjenjem da se ne može naplatiti.
    Ne bih rekla da je glupa politika.
    I banka mora ganjati dužnike, ovo je samo jedna stavka koju su skinuli s dnevnog reda. I smatram da je to sasvim u redu!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    I banka mora ganjati dužnike, ovo je samo jedna stavka koju su skinuli s dnevnog reda. I smatram da je to sasvim u redu!

ma nemoj?!
    to je vrlo neodgovorno - skini brigu sa svojih pleća i prebaci je drugome! :/

banka ima uvid u tekuće račune svojih klijenata, o njihovim primanjima, eventualnim blokadama i slično.
    k tome, banka je ta koja izdaje čekove svojim klijentima i trebala bi voditi računa o naplati istih jer tako rade sve banke, osim zagrebačke ofkors!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

uh kvrapcu tek sam sad vidjela ovo.....
    a mislila sam čekovima platit more....
    čuvala sam ih ko oko u glavi (6 komada.... čekova, ne očiju )

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ma nemoj?!
    to je vrlo neodgovorno - skini brigu sa svojih pleća i prebaci je drugome! :/

banka ima uvid u tekuće račune svojih klijenata, o njihovim primanjima, eventualnim blokadama i slično.
    k tome, banka je ta koja izdaje čekove svojim klijentima i trebala bi voditi računa o naplati istih jer tako rade sve banke, osim zagrebačke ofkors!
    Pa da su ljudi brinuli o tome da na računu imaju pokriče za te čekove, ja vjerujem da do ovoga ne bi došlo.
    Čekovi se ne bi morali vraćati trgovcima i trgovci ih ne bi odbijali.
    Znam da ovo zvuči bezobrazno ali to je moje najiskrenije mišljenje.
    I da ne govorimo da se čekovi određenih banaka od davnih dana ne primaju na naplatu.
    Ljudi masovno odlaze u nedozvoljna prekoračenja i banka je tome bar na jedan način odlučila stati na kraj, s punim pravom.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pa da su ljudi brinuli o tome da na računu imaju pokriče za te čekove, ja vjerujem da do ovoga ne bi došlo.
    Čekovi se ne bi morali vraćati trgovcima i trgovci ih ne bi odbijali.
    Znam da ovo zvuči bezobrazno ali to je moje najiskrenije mišljenje.
    I da ne govorimo da se čekovi određenih banaka od davnih dana ne primaju na naplatu.
    Ljudi masovno odlaze u nedozvoljna prekoračenja i banka je tome bar na jedan način odlučila stati na kraj, s punim pravom.

Ta ista banka je upravo to i dozvolila pa bi se trebala sam bakčati iz toga.

A čekovi svih ostalih banaka se primaju i nema nikakvih problema pa ne znam o kojim ti bankama govoriš.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Da, dozvolila je i sada više ne dozvoljava.
    I tako je riješila svoj problem.
    Ne kužim zakaj je tebi to problem.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A čekovi svih ostalih banaka se primaju i nema nikakvih problema pa ne znam o kojim ti bankama govoriš.
    Dakle sve ostale banke namiruju troskove svojih neurednih klijenata iz vlastitog dzepa, pretty much. Zagrebacka nece, a ponudila je i alternativu, tako da nije bas da cekove treba zapaliti, a racun objestiti o klin. Ili sto kome drago.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Osim toga, banka nije prestala s izdavanjem čekova.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Još davno dok sam koristila čekove masovno, često bi me u trgovini znali pitati čije čekove imam jer eto primaju samo ZABA-ine i još možda PBZ.
    Tak da nisam to izmislila.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Iz tog razloga što ja uz svoj posao moram naganjati ljude čiji su nam se čekovi vratili, a to se događa svakodnevno.
    Da ne kažem koliko neugodnosti to donosi tim istim ljudima jer u puno slučajeva oni nisu čak ni u nedozvoljenom minusu.
    Plus što ta ista banka, osim što traži od trgovaca da sami uganjaju dugove, ne želi dati podatke od klijenta :/

I da, to mi stvara užasno veliki problem jer sa svim ostalim bankama poslujemo normalno.

A ti ne možeš biti objektivna jer je očito da radiš za tu banku.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dakle sve ostale banke namiruju troskove svojih neurednih klijenata iz vlastitog dzepa, pretty much. Zagrebacka nece, a ponudila je i alternativu, tako da nije bas da cekove treba zapaliti, a racun objestiti o klin. Ili sto kome drago.

Ni jedna banka ne namiruje troškove iz svoga džepa, a ti kao njihov djelatnik bi trebala znati kako se to radi.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Radim i ja za tu banku i to me uopce ne sprjecava da budem objektivna. Naprotiv.

Ako se cek ima odakle naplatiti, naplatit ce se. Nece biti vracen zato sto je nekome u banci dosadno pa ga je odlucio vratiti.

Podatke klijenta Zaba daje na zahtjev prodajnog mjesta, prema proceduri koje prodajno mjesto dobije od zaposlenika banke, ako za to stvarno postoji razlog (podaci ukljucuju ISKLJUCIVO kontakt - informacije o racunima i slicnom su poslovna tajna). Kontakt podaci se konstantno daju, bez ikakvih problema.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ni jedna banka ne namiruje troškove iz svoga džepa, a ti kao njihov djelatnik bi trebala znati kako se to radi.
    O mojem poslu me svakako ne trebas uciti. Ne pisem o onome sto ne znam.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A joooj cure! U što se ovo pretvorilo. Sigurno se ta silna energija može kanalizirati u nešto pozitivno.
    Samo sam pitala zna li možda netko gdje se još mogu iskoristiti čekovi Zagrebačke banke?
    A Zaba je mastodont kojeg treba nahraniti jer stalno je gladan. Na ovaj ili onaj način, bez obzira radili za njega ili tek poslovali putem preko njega.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Iz tog razloga što ja uz svoj posao moram naganjati ljude čiji su nam se čekovi vratili, a to se događa svakodnevno.
    Da ne kažem koliko neugodnosti to donosi tim istim ljudima jer u puno slučajeva oni nisu čak ni u nedozvoljenom minusu.
    Plus što ta ista banka, osim što traži od trgovaca da sami uganjaju dugove, ne želi dati podatke od klijenta :/

I da, to mi stvara užasno veliki problem jer sa svim ostalim bankama poslujemo normalno.

To se kada tad moralo desiti!
    Gle, ljudima donosi neugodnost, ali trebali su prije misliti i staviti novce na račun za ček koji su ispisali, zar ne? Sada su još i ljudi jadni!
    Možda nisu u nedozvoljenom minusu, ali bi ih taj ček u isti odveo. Uostalom, kak ti znaš stanje njihvogo računa?

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

cekovi pbz i postanske banke se ne primaju vec mjesecima po ducanima, cini mi se cak i puno duze od cekova zabe

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Poanta je u tome da ako na racunu nema pokrica za cek... Zaba cek vraca prodajnom mjestu da kontaktira kupca... a njima to naravno, nikako ne odgovara....jer se dogadja da im se masa ljudi ne odaziva i ne plati..

Stoga je uvedena Maestro na rate u nekim od paketa...Platni ass ili Lepeze... ko voli nek izvoli....

Vjerujem da ljudi nisu presretni...ali da imate svoju firmu u kojoj vam nitko ne placa jer nemaju pokrica na racunu...i vi bi slicno reagirali...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Rayna prvotno napisa
    cekovi pbz i postanske banke se ne primaju vec mjesecima po ducanima, cini mi se cak i puno duze od cekova zabe

u lancu trgovina za koji ja radim se primaju i to se svakodnevno susrećemo s njima.
    nikada nije bilo nikakvih problema.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

To se kada tad moralo desiti!
    Gle, ljudima donosi neugodnost, ali trebali su prije misliti i staviti novce na račun za ček koji su ispisali, zar ne? Sada su još i ljudi jadni!
    Možda nisu u nedozvoljenom minusu, ali bi ih taj ček u isti odveo. Uostalom, kak ti znaš stanje njihvogo računa?

Nemalo puta budu iznenađeni jer kažu da je to nemoguće s obzirom da im je plaća sjela prije naplate čeka.Mogu lagati, ali ne vidim svrhu.

Možda bi bila skeptična da se isto nije i meni dogodilo.Naime, uvijek na računu ostavim novac ako znam da mi treba sjesti neka naplata.Tako je bilo i sa tim čekom - vratio se a novaca je bilo!

Svatko gladi ruku koja ga hrani pa ne zamjeram, ali da nisu korektni to je definitvno.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vjerujem da ljudi nisu presretni...ali da imate svoju firmu u kojoj vam nitko ne placa jer nemaju pokrica na racunu...i vi bi slicno reagirali...

Ne može li se takvima sjesti na plaću, naravno ako nisu preselili račun u drugu banku?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ne može li se takvima sjesti na plaću, naravno ako nisu preselili račun u drugu banku?
    Pa može i tada, ali zašto i ljude i sebe dovoditi u tu krajnju situaciju?
    I to poprilično košta i banku i klijenta!

I nekako nikako ne mogu povjerovati u to da banka nije primila ček ako je u tom trenutku bilo novaca na računu!

uporna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja mogu samo potvrditi da su ZABA-ini čekovi najduže išli na naplatu bez obzira na to da li doveli klijenta u crveno ili ne.
    Naime druge banke su prestale naplaćivati čekove ukoliko nema pokrića prije nekoliko godina. A zašto?
    Zato što su ljudi (ima ih puno) takvi da gledaju gdje će smuljati, prevariti ili ušićariti. Zato što neodgovorno i svjesno izdaju svoje čekove bez pokrića i to je prešlo u takvu mjeru da je bankama to postalo preskup trošak.
    Trgovac može konstantno ček slati na inkaso, ukoliko se vlasnik ne odazove i dođe podmiriti dug, pa dok ga ne naplati.

Zbog nesavjesnih i neurednih i lakomih stranaka koji ne znaju baratati sa financijama te obitelji dovode do ruba egzistencije nepromišljenim postupcima, je ponovo i stupio na snagu zakon da se može skidati ovrhom do 1/3 plaće. Ovaj zakon je na žalost mnogim mladima onemogućio da dignu stambeni kredit iako imaju solidna i redovna primanja jer se i način izračuna kreditne sposobnosti automatski prilagodio novom zakonu.
    Eto sve polazi od nas samih i toga kakvi smo ljudi.
    Imala sam 2 ili 3 puta situaciju da je ček bio krivo ispunjen, krivo mi naplaćena cifra (na štetu trgovca) i uvijek sam se uredno odazvala na poziv da dođem i riješim problem. Mislim da kad bi svi bili pošteni drugačije bi sve funkcioniralo.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pa može i tada, ali zašto i ljude i sebe dovoditi u tu krajnju situaciju?
    I to poprilično košta i banku i klijenta!
    :?

Ne mogu ti se načuditi :/

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Zbog?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke