Citiraj TATA MATA prvotno napisa
Citiraj emanuel prvotno napisa
potpisujem i moram reci da nije fer obicne forumase stalno stopati sa postanjem i zatvarati teme koje nisu iskljucivo roditeljskog karaktera a isti ti koji to rade sebi dopustaju krsenje istih pravila koje tako zustro zagovaraju. Zasto?? Moze li mi itko dati i jedan valjan razlog za to.

Primjer je topic: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=12169
Ema malo bolje pogledaj kad je bio zadnji post prije posta od "grrrrr"...Postano: čet srp 07, 2005 1:21 pm !

Prema tome ono je bila cista zlocestoca, i bez veze je da sad to i ti spominjes !
Datum nema nikakve veze sa ovim sto ja pitam, moje pitanje se odnosi na krsenje pravila.
Iskreno, meni takvi postovi ne smetaju, dapace, ali voljela bi i bilo bi fer da svi mozemo s vremena na vrijeme popricati i o nekim nevezanim stvarima. Zar mora biti sve tako sterilno i cisto edukativno??
Ne ljutim se na nikoga samo mi neke stvari smetaju i onda to volim reci, reci javno . Nisam dvolicna i licemjerna, pokusavam shvatiti i uljudno pitam. Kako god zvucalo ovo napisano nisam tu da bi potpirivala vatru vec da upozorim na nesto sto smatram da nije u redu.