Meni na podforumu "Kamo s ovim" NISU potrebne ideje za "frizuru mice" (kad smo se već uhvatili tog primjera) ili upute za Grčku, ali bih rado doznala napr. kakav usisavač ima netko i gdje ga je kupio. Ne vidim razliku između recepata i usisavanja (jedno služi da DIJETE ne bude gladno, a drugo da se to isto DIJETE ne zadavi od prašine...), pa ako recepti s pravom imaju svoj podforum, onda na "Kamo s ovim" može i o usisavanju. Samorazumljivo mi je da traženje karata za koncert, vicevi ili osobna duhovna obnova ne spada tamo.
I ja ponekad dođem u napast pitati za nešto što nema veze s roditeljstvom ili obitelji (vjerojatno zato jer imam dojam da članice "poznajem", pa im i vjerujem), ali onda odem na forum.hr , pa pitam o ... kreditima i kamatama ...
Naravno da bih voljela da se Forum konačno popravi i da normalno profunkcionira (pa i uz neko malo plaćanje).
Pretpostavljam da su svi koji rade u Rodi i na portalu volonteri, pa im mogu samo reći hvala što mi kroz postojanje Foruma daju hrpu informacija u vezi mog djeteta.