Citiraj Anči prvotno napisa
Pa nije u redu, i ako je pravilo takvo kakvo je, onda bi ga se svi trebali pridržavat ako mislimo postat na ovom forumu.
Evo prvo pravilo foruma kaze:

1. Korisnici imaju pravo stavljati na Forum poruke bilo kakvog sadržaja na temu roditeljstva, kojeg smatraju korisnim i/ili zabavnim ostalim korisnicima
A zasto (od valjda dana 1) se rijetko koji clan foruma pridrzava ovog, meni zaista nije jasno?

Nitko se ovdje ne žali na sam sadržaj foruma, nego na činjenicu da je do njega toliko komplicirano doći, zbog problema s bazom i serverom.

I u mom slučaju na ton odgovora zaduženih za isto
Ton mojih odgovora nikad nije bio los, osim u situaciji kad mi korisnice krenu kukati kako je problem jer forum ne broji postove. E pa stvarno.. Zao mi je, ali i ja sam od krvi i mesa.. i mjesecima se trudim razrijesiti ovaj problem, ali ocigledno stvari ne idu kak sam ja zamislila.. i prvenstveno hocu da se razrijese ovi problemi zbog

njega toliko komplicirano doći, zbog problema s bazom i serverom.
I onda u toj cijeloj situaciji ja slusam kak je problematicno to sto forum ne broji postove... No hard feelings, ali to mi (nam) je zaista nisko na listi prioriteta u ovoj trenutnoj situaciji kad ne rade puno bitnije stvari. Jel to tako tesko shvatiti? Valjda je, kao sto ja ne mogu shvatiti kako nekome moze biti bitan broj postova.