Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 111

Tema: Do kada ovako ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, da, imali bi i mailing liste, ne znam koriste li clanice to vec sad, al znam da bi im bilo korisno.

Mostarka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ma ne ulazim ni ja vec samo po nekada upitam ako mi nesto nije jasno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Podizem!
    Dajte anketu

lidac2004

Početno

eto,ja se slazem sa curama....

graskic

Početno

Ovo sa clanarinom je odlicna ideja i potpuno ju podrzavam . Violet , svaka cast , rijesenje je vrlo elegantno , strucno i civilizirano , a nadam se da 10 ili vise kuna ne bi nikome od nas bio problem izdvojiti svaki mjesec za nesto sto volimo i sto nam , vise ili manje , treba .

Ja trebam i volim ovaj forum , on mi je btw. pocetna stranica neta , ma to niti nije toliko vazno , vazno je da smo sve ' ZA ' .

Dakle ?

PUSE !!!

Početno

Naravno da se slazem samo recite gdje se treba javiti.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

cure, prije no što se saživite s tom idejom...
    pitanje je ŽELI LI Roda imati topike o golim micama, zločestim svekrvama ili tijesnim suknjama...

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    pitanje je ŽELI LI Roda imati topike o golim micama, zločestim svekrvama ili tijesnim suknjama...
    Mislim da nitko ovdje ne prigovara samo zbog foruma 'Kamo s ovim', nego zbog cjeline koja šteka već ohoho...A tu su onda i potpomognuta, zdravlje djece, problemi u trudnoći...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Apricot, nadam se da nisi ovo o micama, svekrvama, i susjedama poistovijetila s idejom prebacivanja foruma kod komercijalnog hosta, jer ovo je bio samo jedan detalj koji moze a ne mora biti ukljucen. Pitanje koje treba raspraviti je treba li se taj problem s forumom uopce rjesavati i ako da, je li komercijalni host dobro rjesenje.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni nije jasno kaj se vi oko svega uzbuđujete

rodin forum,rodina stvar

ak mi paše tu sam ,ak ne nisam......

Početno

Da, maria, moram priznat da si potpuno u pravu...

Tko sam ja da predložim poboljšanje ili popravak rada ako drugima očito odgovara činjenica da se pola topica ne vidi nego tek kad ih se netko sjeti podić ako autor posta nije baš vičan forumima, da se pojavljuje isti post po deset puta jer netko nije pročitao obavijest i ne zna da će se post vidjeti i prvi put jer mu stalno javlja grešku...I tako dalje...

lidac2004

Početno

najzalosnije je to (ili nije) da novi koji dodju na forum odlaze zbog ove situacije.
    kada neko novi dodje i hoce postati a dobija samo "debug...." nakon par postova ce mu dosaditi i otici ce...

iskreno,i ja sam sve manje i manje ovdje....jednostavno mi se ne da stalno podizati....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lidac2004 prvotno napisa
    najzalosnije je to (ili nije) da novi koji dodju na forum odlaze zbog ove situacije.
    kada neko novi dodje i hoce postati a dobija samo "debug...." nakon par postova ce mu dosaditi i otici ce...

iskreno,i ja sam sve manje i manje ovdje....jednostavno mi se ne da stalno podizati....
    potpisujem i moram reci da nije fer obicne forumase stalno stopati sa postanjem i zatvarati teme koje nisu iskljucivo roditeljskog karaktera a isti ti koji to rade sebi dopustaju krsenje istih pravila koje tako zustro zagovaraju. Zasto?? Moze li mi itko dati i jedan valjan razlog za to.

Primjer je topic: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=12169

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mene osobno ne smeta toliko taj tehnicki problem jer znam da se cure trude i da ce ga popraviti ali treba ima vremena.

Malo sam bio šokiran nacinom na koji je provedena cistka na forumu.
    Osobno sam to dozivio kao da su ih napali hakeri i sve treba hitno zatvoriti.
    Slazem se da je fakat bilo SVEGA I SVACEGA na ovom forumu i da je prvenstveno namjenjen trudnicama, roditeljima i djeci !
    ALI...cure dok su tu među svojima si vole popricat i o drugim stvarima i pozvat jedna drugu na kavu ili postaviti neko pitanje nevezano za roditeljstvo.
    Neke cure kolko sam ja primjetio su i usamljene i tuzne i depresivne i na ovom forumu su nalazile veselje i mirni kutak MEĐU SVOJIMA !!!

Nemojte tjerat ljude na ISKRICU i takve bedastoce...tamo ima kretana toliko da ih se nemrete otarasit.

Omogucite im neki podforum: BIRTIJA, SVE I SVAŠTA ili tako nešto da odmore umorne glavice i nasmiju se kojem vicu i opet ostanu sigurne od kretena i MEĐU SVOJIMA !

Nadam se da me shvacate.

P.S. Dobio sam nekoliko poruka u kojima se misli da sam ja "grrrr"...nisam, a to nije problem provjeriti !

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj emanuel prvotno napisa
    potpisujem i moram reci da nije fer obicne forumase stalno stopati sa postanjem i zatvarati teme koje nisu iskljucivo roditeljskog karaktera a isti ti koji to rade sebi dopustaju krsenje istih pravila koje tako zustro zagovaraju. Zasto?? Moze li mi itko dati i jedan valjan razlog za to.

Ema malo bolje pogledaj kad je bio zadnji post prije posta od "grrrrr"...Postano: čet srp 07, 2005 1:21 pm !

Prema tome ono je bila cista zlocestoca, i bez veze je da sad to i ti spominjes !

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj TATA MATA prvotno napisa

Ema malo bolje pogledaj kad je bio zadnji post prije posta od "grrrrr"...Postano: čet srp 07, 2005 1:21 pm !

Prema tome ono je bila cista zlocestoca, i bez veze je da sad to i ti spominjes !
    Datum nema nikakve veze sa ovim sto ja pitam, moje pitanje se odnosi na krsenje pravila.
    Iskreno, meni takvi postovi ne smetaju, dapace, ali voljela bi i bilo bi fer da svi mozemo s vremena na vrijeme popricati i o nekim nevezanim stvarima. Zar mora biti sve tako sterilno i cisto edukativno??
    Ne ljutim se na nikoga samo mi neke stvari smetaju i onda to volim reci, reci javno . Nisam dvolicna i licemjerna, pokusavam shvatiti i uljudno pitam. Kako god zvucalo ovo napisano nisam tu da bi potpirivala vatru vec da upozorim na nesto sto smatram da nije u redu.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Najiskrenije mi je zao sto se to desava... Dajem sve od sebe da se situacija popravi, ali stvari bas ne idu kak sam ja zamislila.

Kao sto je tata mata rekao, zaista nije fer sada spominjati taj topic koji je zapocet u srpnju, a podignut sada od strane grrr iz ciste zlobe.

Ovaj forum je inicijalno zamisljen kao forum ISKLJUCIVO vezan za roditeljska pitanja.. No s vremenom se to razvodnilo... Razni moderatori imaju razne percepcije vezano za stvari koje su ISKLJUCIVO vezane za roditeljstvo... Neki moderatori nisu stalno online, pa se uspjevaju ubaciti topici koji ne bi trebali biti tu... Kamo s ovim je isto tako ostao bez moderatora, i tako sam ja nakon duzeg vremena zamolila Lutonjicu da napravi cistku tog foruma i ostavi samo stvari sto su vezane za roditeljstvo. Sto je ona i napravila. I zaista nije zasluzila da se sad njoj skace po glavi i nju pljuje sto je napravila ono sto je zamoljena.

Zar mora biti sve tako sterilno i cisto edukativno??
    Zao mi je sto ti se to ne svidja, ali forum je inicijalno tako bio zamisljen. A da li ce tako ostati ili ne, vidjet cemo uskoro.

Početno

Pa nije u redu, i ako je pravilo takvo kakvo je, onda bi ga se svi trebali pridržavat ako mislimo postat na ovom forumu.

Samo što je ova rasprava otišla u krivom smjeru...

Nitko se ovdje ne žali na sam sadržaj foruma, nego na činjenicu da je do njega toliko komplicirano doći, zbog problema s bazom i serverom.

I u mom slučaju na ton odgovora zaduženih za isto

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Meni na podforumu "Kamo s ovim" NISU potrebne ideje za "frizuru mice" (kad smo se već uhvatili tog primjera) ili upute za Grčku, ali bih rado doznala napr. kakav usisavač ima netko i gdje ga je kupio. Ne vidim razliku između recepata i usisavanja (jedno služi da DIJETE ne bude gladno, a drugo da se to isto DIJETE ne zadavi od prašine...), pa ako recepti s pravom imaju svoj podforum, onda na "Kamo s ovim" može i o usisavanju. Samorazumljivo mi je da traženje karata za koncert, vicevi ili osobna duhovna obnova ne spada tamo.
    I ja ponekad dođem u napast pitati za nešto što nema veze s roditeljstvom ili obitelji (vjerojatno zato jer imam dojam da članice "poznajem" , pa im i vjerujem), ali onda odem na forum.hr , pa pitam o ... kreditima i kamatama ...

Naravno da bih voljela da se Forum konačno popravi i da normalno profunkcionira (pa i uz neko malo plaćanje).
    Pretpostavljam da su svi koji rade u Rodi i na portalu volonteri, pa im mogu samo reći hvala što mi kroz postojanje Foruma daju hrpu informacija u vezi mog djeteta.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anči prvotno napisa
    Pa nije u redu, i ako je pravilo takvo kakvo je, onda bi ga se svi trebali pridržavat ako mislimo postat na ovom forumu.
    Evo prvo pravilo foruma kaze:

1. Korisnici imaju pravo stavljati na Forum poruke bilo kakvog sadržaja na temu roditeljstva, kojeg smatraju korisnim i/ili zabavnim ostalim korisnicima
    A zasto (od valjda dana 1) se rijetko koji clan foruma pridrzava ovog, meni zaista nije jasno?

Nitko se ovdje ne žali na sam sadržaj foruma, nego na činjenicu da je do njega toliko komplicirano doći, zbog problema s bazom i serverom.

I u mom slučaju na ton odgovora zaduženih za isto
    Ton mojih odgovora nikad nije bio los, osim u situaciji kad mi korisnice krenu kukati kako je problem jer forum ne broji postove. E pa stvarno.. Zao mi je, ali i ja sam od krvi i mesa.. i mjesecima se trudim razrijesiti ovaj problem, ali ocigledno stvari ne idu kak sam ja zamislila.. i prvenstveno hocu da se razrijese ovi problemi zbog

njega toliko komplicirano doći, zbog problema s bazom i serverom.
    I onda u toj cijeloj situaciji ja slusam kak je problematicno to sto forum ne broji postove... No hard feelings, ali to mi (nam) je zaista nisko na listi prioriteta u ovoj trenutnoj situaciji kad ne rade puno bitnije stvari. Jel to tako tesko shvatiti? Valjda je, kao sto ja ne mogu shvatiti kako nekome moze biti bitan broj postova.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Istina! Iako nemam ništa protiv toga da se objavljuju i zanimljivi topici koji nemaju nužno bliske veze s roditeljstvom (ovako iz glave - obavijesti npr. o Terry Fox run, dobra mjesta za ljetovanje s djecom..)
    Ako možemo pomoći da se forum osposobi, vjerujem da bi puno forumašica bilo voljno uskočiti.

Daniela32 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Forum Mame i bebe je za mjesec dana skupio 1000 $ koliko je bilo potrebno da se uplati za godinu dana Gold opcije. Tako da se slažem da bi trebalo razmisliti o ovoj varijanti i da bi to bilo lako prikupiti. Prosječna uplata na MiB je iznosila 10 ili 15 $ po članici.

U ostala pitanja ne ulazim, meni će biti ok kako god da se odluči, er ionako 90% svojih postova ostavljam na potpomognutoj.

lidac2004

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa

Najiskrenije mi je zao sto se to desava... Dajem sve od sebe da se situacija popravi, ali stvari bas ne idu kak sam ja zamislila.
    anchie,drzim "fige" da vam uspije rijesiti probleme koje imate pa da opet mozemo postati kao i prije.....

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja baš nisam pristalica plaćanja ulaznice za forum. Jer koliko god mi tvrdile da smo ovisnici o forumu, činjenica je da će kad se ulanica bude trebala plaćati mnogi postati "izlječeni ovisnici". Forum će se vrlo brzo osipati i u najgorem slučaju izgubiti svoj smisao. Na ineternetu imate toliko raznih foruma i zaista nikome nije u interesu "otjerati" nekog zato što mu se ne gubi vrijeme na plaćanje 10 kn ili to smatra bezveznim.
    Bude li se ulaznica plaćala, to će biti pogubno za ovaj forum. Vjerujte mi na riječ.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A da treba popraviti forum, server ili što ja zam što to - treba. I to pod hitno. I onako se ljudima više ne da baktati s ovim glupostima koje se dešavaju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Poslid, mislis da ce netko otici s foruma zbog 10kn godisnje? Pa to je jedna kava.
    Ja sam predlozila i da se clanarina naplacuje samo za odrjedjeni broj postova mjesecno, recimo vise od 10 mjesecno, a za one koj pisu manje od toga (a time su onda obuhvaceni i novi clanovi) da ide bez clanarine.

Daniela32 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma ovo se može skupiti na dobrovoljnoj bazi, bez problema. Baš kao što je MiB skupio tisuću dolara za mjesec dana.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Dok se ovo ne popravi možda bi se moglo negdje na vrhu početne stranice foruma boldano/blinkano napisati (ono...kao za reklame) kratak postupak za otvaranje novih tema, tj. opomena da "debug mode" ne grize, da novi članovi ne pobjegnu u uvjerenju da forum ne radi?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Većini ljudi se ne da s tim baktati. Nemojte se zavaravati i ići na pretpostavke tipa: pa to je za jednu kavu, pa svi koji su to vole ovaj forum, dat će novce i sl. Ja sam sigurna da će biti vrlo malo entuzijasta koji će to napraviti (bez obzira što bi prethodna anketa pokazala).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa
    A da treba popraviti forum, server ili što ja zam što to - treba. I to pod hitno. I onako se ljudima više ne da baktati s ovim glupostima koje se dešavaju.
    I umjesto da cure koje to rade opteretimo do smrti, damo 10 kn godisnje da se tim bave ljudi kojima je to posao, a njih rasteretimo da se mogu posvetiti drugim stvarima. Ja stvarno ne mogu skuziti ljude koji bi da im sve super radi, a ne bi dali ni kunu, a sto takvi misle, da sve pada s neba?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala svima na prijedlozima i volji za pomoc. Mislim da ne moramo vise nastavljati pricu na ovu temu, jer mi trenutno necemo prelaziti na drugi server, niti cemo poceti naplacivati surfanje na forumu, niti neke druge stvari koje su predlozene.

Ostajemo pri provajderu kojeg trenutno imamo, i svi ostali uvjeti ostaju isti. Vise puta je osoblje foruma i portala na osnovu raznih prijedloga razglabalo da li mijenjati provajdera, no svaki put je zakljucak da ostajemo jer imamo neke usluge koje ne bi imali kod drugih provajdera, a to nam je trenutno vrlo bitno - recimo - cak mozda i najbitnije.

Hvala na razumijevanju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja vjerujem da bi se taj iznos mogao skupiti, kome je stalo do foruma i do forumasica, a stalo nam je (ma koliko se god nekada taka no cinilo) dat ce taj simbolican iznos. Mislim, 10-15 kn je stvarno simbolicno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zadnji post napisala prije no sto sam vidjela da je Anchie 76 dala zavrsnu rijec

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Ostajemo pri provajderu kojeg trenutno imamo, i svi ostali uvjeti ostaju isti. Vise puta je osoblje foruma i portala na osnovu raznih prijedloga razglabalo da li mijenjati provajdera, no svaki put je zakljucak da ostajemo jer imamo neke usluge koje ne bi imali kod drugih provajdera, a to nam je trenutno vrlo bitno - recimo - cak mozda i najbitnije.
    Anchie, je li tajna sto je sto imate kod ovog provajdera a drugdje ne bi imali? Cista znatizelja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto je sto imate = sto je to sto imate

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Poslovna tajna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oke

Mostarka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

I ja se slazem sa emanuel.
    Ne treba osipati paljbu i pljuvati ni po kome al stvarno je dobro ovo pitanje jer x puta se moja tema zakljucala ili cak prebacila na drugi forum da se nije udostojilo samo da mi se javi i nista vise.
    Al sta ces, tako je i gotovo.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ja bih sada isto izrazila svoje mišljenje o tom zaključivanju.

mislim da sam na svom "seminar..." off postu bila malo oštra bez veze. ISPRIČAVAM SE RODAMA, prenaglila sam sa komentarima i izjavama, ali isto tako smatram da je u mom postu bilo više roditeljske diskusije negu u ostalim zaključanim postovima. tamo se u par navrata spominjalo DOJENJE, ODGOJ, PLANIRANJE RODITELJSTVA, nego na nekim postovima koji nisu zaključani a postoje. hoću reči da možda naziv posta nije bio pravilan, ali smatram da što god proizlazi iz vjerskog a pogotovo katoličkog mora biti zaključano. nije fer!

npr. kad bi se pojavila na nekom forumu gdje je isključivo duhovni sadržaj, ma zamislite reakcije kad bi mi babe pisale kad je najbolje planirati obitelj, da li nam je došla menstruacija ili ne, komentirati u kojim crkvama dojiti itd. tko zna možda nam oni ne bi zaključali post. ali u mom postu je bilo više roditeljskog nego što bi bilo pod temu usisivača, mixera, koncerata, prodaje i unajmljivanja stanova i ostalog.

a što se tiče plačanja, i ja dajem svoj glas, da bi dala neke novce samo da se forum osposobi pa i pod cijenu da ne pišemo više ono što nije isključivo roditeljsko. ako admini žele omogućiti *kamo s ovim II* u kojem bi se stvarno pisalo svašta, to je na njima, ali to ne smijemo uvjetovati svojim plačanjem. meni su i ove postoječe teme odlične i od svake koristi.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

E pa kako god odlučili neću se odreći Rode.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

A sta je sa nama van HR? Ja ni ne znam kako funkcionise platni sistem izmedju nasih drzava. Rado bih platila, ali ako zbog transakcije od 10-15 kn moram otvarati racun u nekoj stranoj banci, to mi se cini bas bezveze. Mislim, ako bas moram, uradicu to, jer smatram Rodu vrednu svake moje gnjavaze i truda, ali nisam sigurna da bas svi tako misle. i zato mi je drago da to za sada nije aktuelno.
    I ja smatram neukusnim pojavljivanje nekih tema u poslednje vreme, ali posto je ovo otvoren forum, cini mi se da je to neizbezno. Protiv takvih postova forumasice imaju vec oproban recept - ignorisu ih. Kao npr. onaj post o epiziotomiji , koji se, bar, meni, cinio kao cista provokacija. Naravno da je duznost administratora/moderatora da ukloni nepodobne teme i tome se ne protivim. Pravila su pravila i ja sam spremna da ih postujem. Pritom, podrzavam svaki trud osoblja i imacu strpljenja da cekam dok se greske ne otklone.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anchi je napisala da nece biti prelaska kod komercijalnog provajdera, pa ni placanja za to. No za sve druge slucajeve (donacije, kupovanje majica, mozda ovo sa 'prodajom' smajlija) Rodama je ponudjena donacija paymant gatwaya, to je siguran sustav placanja preko kartica, pa ako to bude realizirano, onda se sve moze rijesiti preko kartica sto onda olaksava stvar vama iz inozemstva.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi na sajtu koristimo worldpay i odlično funkcionira

Početno

:D

Početno

A broj postova?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Je li se ja to varam ili je forum prošljakao?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jeeeeeeeeeee, forum šljaka, sad ću se morati šaltati na to da radi jer sma već navikla onako....
    Bravo za admine :D .Mislim da se i potovi penju...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

NAPOKON...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

:D

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno