-
ja bih sada isto izrazila svoje mišljenje o tom zaključivanju.
mislim da sam na svom "seminar..." off postu bila malo oštra bez veze.
ISPRIČAVAM SE RODAMA, prenaglila sam sa komentarima i izjavama, ali isto tako smatram da je u mom postu bilo više roditeljske diskusije negu u ostalim zaključanim postovima. tamo se u par navrata spominjalo DOJENJE, ODGOJ, PLANIRANJE RODITELJSTVA, nego na nekim postovima koji nisu zaključani a postoje. hoću reči da možda naziv posta nije bio pravilan, ali smatram da što god proizlazi iz vjerskog a pogotovo katoličkog mora biti zaključano. nije fer!
npr. kad bi se pojavila na nekom forumu gdje je isključivo duhovni sadržaj, ma zamislite reakcije kad bi mi babe pisale kad je najbolje planirati obitelj, da li nam je došla menstruacija ili ne, komentirati u kojim crkvama dojiti itd. tko zna možda nam oni ne bi zaključali post. ali u mom postu je bilo više roditeljskog nego što bi bilo pod temu usisivača, mixera, koncerata, prodaje i unajmljivanja stanova i ostalog.
a što se tiče plačanja, i ja dajem svoj glas, da bi dala neke novce samo da se forum osposobi pa i pod cijenu da ne pišemo više ono što nije isključivo roditeljsko. ako admini žele omogućiti *kamo s ovim II* u kojem bi se stvarno pisalo svašta, to je na njima, ali to ne smijemo uvjetovati svojim plačanjem. meni su i ove postoječe teme odlične i od svake koristi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma