-
Ledolina, meni su bradavice bile prilično uvučene prije dojenja, mada desna nešto manje, dok je lijeva bila skroz. Prije samog poroda sam iščitala nekoliko iskustava cura koje sui imale uvučene bradavice i na razne načine uspjele dojiti. U početku sam imala grozne ragade, ali uz mazanje mlijekom, kremom za ragade i luftanjem, uspjele su se zaliječiti. Par dana smo čak koristili šeširiće upravo radi ragada. S vremenom, kako je bebica rasla, bolje je hvatala i vukla, tako da sada ne da nemamo problema, nego mi bradavice više uopće nisu uvučene i prilično strše vanka.
Ono što ti mogu savjetovati je da možda pokušaš bebicu svako nekoliko stavljati da pokuša sama sisati, pa koliko ide ide jer sad je već veća i možda uspije koliko-toliko uhvatiti, a onda s vremenom se i bradavice počnu izvlačiti.
Ja sam bradavicu u početku rukama pokušala izvuči bar malo, tj. palcem i kažiprstom bih kao formirala vrh bradavice i brzo uvalila mrvici u usta. Boljelo je jer ona ne bi dobro uhvatila, tj. hvatala ja uvrnutom donjom usnom, koju bih rukom katkad uspjela izvrnuti katkad ne i od tud ragade, no s vremenom je sve došlo na svoje.
Pokušaj možda i masažom ledom prije pokušaja podoja.
Moja susjeda se izdajala 6.mjeseci, a poznanica i godinu dana, ali potonja je imala električnu izdajalicu pa joj nije bio problem izdajati.
Sretno i nadam se da će umor brzo proći i da će te se uspjeti možda vratiti sisanju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma