-
Ja sam s oba sina izdajala po 5 meseci
Do 4 meseca su normalno sisali,a tada se dali u strajk.
Tada nisam ni znala da strajk postoji,mislila sam da su gladni.Povukli bi koji put i dali se u dreku
Do tada su redovno dobili dudu od rodjenja,i bocicu sa cajem zbog grceva,sve moje pusto neznanje i "prijateljski"saveti okoline(cak i pedijatara
No,do strajka im to nije smetalo za dojenje :?
Elem,u strahu od gladi,ponudila sam prvo izdojeno na kasicicu,pa po malo na bocicu...i tako je dojenju dosao kraj.Stariji je jos ponekad prihvatao u snu,mladji ni tako...
Posto sam videla da imam sta izdojiti,a sika u usta nije isla ni pod razno,presla sam na mukotrpni posao.Bilo mi je zao da piju Ad.
Sa starijim sam izdrzala do 9 meseci,zatim ponovo ostala trudna i prestala.
S mladjim isto tako,ali malo po malo s nekih njegovih 9 meseci nisam vise imala sta izdojiti,kolicina se postepeno smanjivala i na kraju sam "presusila".
Svejedno sam se potrudila ne dati Ad sve dokle god sam imala izbora.Zato sam ipak ponosna na sebe,jer ni dojenje cesto nije lako,ali izdajanje je u odnosu na dojenje rudarski posao.
Sada imam bebu od 7 meseci,koja jos uvek iskljucivo sisa :D
Nista duda,nista caj,nista voda,nista bocica....jer sam ukapirala da sam u startu s tim pogresila.
A onda sam otkrila Rodu jupiiii :D :D :D
Imali smo i skokove,bili bolesni,zapusen nosic,prosli i strajk.....ali od sikenja nismo odustali
Zelim ti puno uspeha u hranjenju bebice,pa makar samo izdajanjem,na pravom si mestu za sve savete i podrsku
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma