-
Drage moje
tako bih voljela da nas nije toliko,pa makar citale rijetke moga napuknuca sa cudenjem i neshvacanjem,mada je puno lakse dok covjek bez puno rijeci podjeli svoju bol,sa onima koji znaju sto je bol.I uvjek sam se cudila kako ovdje nepoznate dijelimo svoje misli,nadanja,snove,radosti pa nazalost i tugu bez puno rijeci i ustrucavanja,a tako se dobro razumijemo.
U svome trazenju usponima i padovima sve ste mi uzor,samo da covjek nastavi dalje mora naci snagu sam u sebi.Svaki,ama bas svakidan ste mi u mislima,posebno razmisljam o RoziGrozi o njenoj hrabrosti,i pomislim kakav sam ja kamencic mali na ovoj planeti da kazem nemogu,i kolike druge hrabrice ste krenule dalje.Dambo draga tako si to ljepo rekla tugu treba prihvatiti do kraja,i kada pomislim da jesam svaki uzdah me boli,a tako bih voljela disati.Imam i ja svoje uspone,ali nemam sredine,svaki vitamin mi je nada,svako novo cudo koje otkijete donosi mi i nadu,i upravo kao sto kaze nasa sb1977,nadam se da i ako nespadamo medu odabrane nasi andeli ce nam izmoliti jednoga bracu ili seku,a onda opet krug koji se vrti oko mene postaje sve blizi i blizi.Ah...
No moje zvjezdice su mi pokazale da sjaje za svoju mamu i tatu,na dan kada su se trebali roditi poceo je moj ciklus,ubilo me,vise cinjenica da se u tih devet mjeseci nista nije promjenilo,ali nesto ipak je,pokazali su mi da moram nastaviti dalje,dva mjeseca prije isteka roka moga probnoga rada su mi produzili ugovor i mada to danas nista puno neznaci,meni je to i previse u zemlji u kojoj gotovo dvije godine zivim,jezik koji jos uvjek ucim,uz sve probleme koji se uz put jos desavaju,uspjela sam,izdrzati,nepobjeci,dati sve od sebe i konacno uspjela sam se zaposliti.Mozda vec sutra ako ostanem trudna :D dobijem otkaz,ali do tada sam sretna,postigla sam puno za jedan ovako mali kamencic na ovoj planeti.
I jos jednom vas od srca sve pozdravljam,uistinu vas svaku pojedinacno nosim svaki dan u mislima sa nadom da je bas ovo dan pobjede za jednu od vas,a dotle cekam price,male sitne retke da ste konacno nasle mir u srcu i srecu u zivotu.Sve vas
crtica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma