Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Djećiji vrtić Šumska jagoda na svetom duhu

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Djećiji vrtić Šumska jagoda na svetom duhu

Dragi roditelji !

Otvaram ovu temu s obzirom da sam primijetila da nitko nije pisao o našem predivnom vrtiću Šumska jagoda sa Svetog duha .
    Moj sinko Jan-Renato od rujna kreće u mlađu jasličku grupu "TIGRIĆI" .
    Jučer je bio održan prvi roditeljski sastanak i zaista su se svi jako potrudili dati roditeljima pregršt informacija vezanih za ono što nas roditelje i naše vragolane očekuje u jesen .
    Stručni tim vrtića ( psiholog , pedagog , ravnatelj ) bili su jako jasni i jezgroviti . Svi smo dobili malu knjižicu u koje se nalaze sve bitne informacije koje su potrebne .
    Osobno sam oduševljena time što vrtić surađuje sa drugim zdravstvenim institucijama u slićaju da su potrebne govorne vježbe ili tako nešto .
    Također sam oduševljena načinom ophođenaj osoblja prema roditeljima , veoma ljubazni , na rodditeljskom sastanku pshologica je cijelo vrijeme držala malog plišanog ježa u naručju što mi se najviše dojmilo .
    Uglavnom oduševljena sam našim vrtičem i nadam se da će se mom sinku jedinku dopasti .
    Neka ova tema bude za razmjenu iskustava i savjeta roditelja čiji su klinci polaznici vrtića šumska jagoda .
    :D :D

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Re: Djećiji vrtić Šumska jagoda na svetom duhu

Citiraj vlatkapeno prvotno napisa
    Dragi roditelji !

Otvaram ovu temu s obzirom da sam primijetila da nitko nije pisao o našem predivnom vrtiću Šumska jagoda sa Svetog duha .
    Moj sinko Jan-Renato od rujna kreće u mlađu jasličku grupu "TIGRIĆI" .
    Jučer je bio održan prvi roditeljski sastanak i zaista su se svi jako potrudili dati roditeljima pregršt informacija vezanih za ono što nas roditelje i naše vragolane očekuje u jesen .
    Stručni tim vrtića ( psiholog , pedagog , ravnatelj ) bili su jako jasni i jezgroviti . Svi smo dobili malu knjižicu u koje se nalaze sve bitne informacije koje su potrebne .
    Osobno sam oduševljena time što vrtić surađuje sa drugim zdravstvenim institucijama u slićaju da su potrebne govorne vježbe ili tako nešto .
    Također sam oduševljena načinom ophođenaj osoblja prema roditeljima , veoma ljubazni , na rodditeljskom sastanku pshologica je cijelo vrijeme držala malog plišanog ježa u naručju što mi se najviše dojmilo .
    Uglavnom oduševljena sam našim vrtičem i nadam se da će se mom sinku jedinku dopasti .
    :D :D

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

baš si neki dan razmišljam zašto nitko ništa ne piše o Šumskoj jagodi..

Moja najbolja frendica je tamo odgojiteljica završava pripravnički i nada se ponudi za stalno zaposljenje od 9. mjeseca ako će vam teta Marija biti teta, imate sreće...

A teta Marija ima toliku potrebu pričati o vrtiću, poslu, klincima i roditeljima da je to nevjerovatno...već godinu dana samo slušam o Šumskoj jagodi...već znam napamet imena klinaca i teta!

Enivej, vrtić je ok...ali jako ovisi o teti koju će te imati...

Ako imate kakvih konkretnih pitanja, slobodno pitajte!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

hvala na informacijama, moj sinko jedinko če biti u grupi tigrići kod tete Đurđice Novosel .
    nadam se da će se javiti još netko čije dijete ide u šumsku jagodu .

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je oskar isao u sumsku jagodu davni dana, tamo negdje 2002.
    ja sam bila jako zadovoljna

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nije mogao dobiti bolju tetu od tete Đurđe

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

moje dijete pohađa ovaj vrtić i što se teta tiče sve pohvale. ono što me smeta su neorganiziranost i nedosljednost u vrijeme šk. praznika. konkretno- moje je dijete upisano u jaslice prošle šk. godine i nakon uspješne adaptacije, svako malo spajale su se grupe; tete su bile na bolovanjima, godišnjima i sl., došlo je ljeto i suprug i ja smo zadnja 2 tjedna u 8.mj počeli raditi. u ta dva tjedna bio je opći kaos u vrtiću, vladala je totalna anarhija moja mala djevojčica bila je sva istraumatizirana jer je jadnica u to kratko vrijeme doslovno promijenila 6 teta i 3 prostorije!!!!
    eto, to je bilo stvarno ružno iskustvo i nadam se da se neće ponoviti. i još nešto što mi smeta- spajanje grupa u jasličkoj dobi. mališani te dobi ionako su još individualci, a o osjetljivosti imunološkog sustava da i ne govorim; pa mi se nameće pitanje čemu ta spajanja?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pozdrav,

I moj sin vec 3 godinu ide u taj vrtic i ja sam zadovoljna, teta Goga i teta Sonja su odlicne, bilo bi mozda dobro da djeca imaju vise sadrzaja i da ne moraju spavati (govorim o predskolcima) ako im se ne spava.

Jedino s cim sam nezadovoljna je s skolom stranih jezika Cvrcak.

Pozdrav,

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

podigla bi temu i pitala da li je tko upisao dvoje dijete u novu šumsku jagodu koja se otvorila na bijeniku? razmišljamo o upisu u nju al mi nije jasno jer sam čula a i kad prolazim pored autom čini mi se kao da je zatvorena. čula sam da je neposredno nakon otvaranja se zatvorio vrtić na par dana i u kojoj je to fazi sad i kako vam se čini?

ktm

Početno

bilo je nešto s grijanjem problema ali proradio je
    jeste li u tom kvartu kad bi se tamo upisivali?
    mi smo se prijavili za taj na Bijeniku al smo upali nasuprot Hitne na sv.duhu
    ako netko zna tetu Marinu nek napiše nešto, k njoj smo upali

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj starka prvotno napisa Vidi poruku
    baš si neki dan razmišljam zašto nitko ništa ne piše o Šumskoj jagodi..

Moja najbolja frendica je tamo odgojiteljica završava pripravnički i nada se ponudi za stalno zaposljenje od 9. mjeseca ako će vam teta Marija biti teta, imate sreće...

A teta Marija ima toliku potrebu pričati o vrtiću, poslu, klincima i roditeljima da je to nevjerovatno...već godinu dana samo slušam o Šumskoj jagodi...već znam napamet imena klinaca i teta!

Enivej, vrtić je ok...ali jako ovisi o teti koju će te imati...

Ako imate kakvih konkretnih pitanja, slobodno pitajte!

I mi jako volimo teta Mariju i zbilja je super, ali nažalost bila nam je samo na zamjeni, pa od ove jeseni ćemo imati dvije nove tete. (nije mi jasno zašto ne teta Marija i jedna nova, no...)

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zbog čega nezadovoljstvo sa školom stranih jezika? Ja bih mog malog htjela upisati ove jeseni, pa me zanima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •