Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Muževi i shopping

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Muževi i shopping

Radim u uredu s tri muškarca od cca 40-ak godina, jedan je od nedavno oženjen , jedan živi u van bračnoj zajednici, jedan je u vezi ali ne žive zajedno. Nitko od navedenih nema djece, ali mislim da to nije ni bitno za priču. I neki dan počeli oni priču o tome kakve su njihove žene i kak su sve iste, i kaj je mene začudilo sva trojica su imali slične priče, i na kraju su me pitali kaj mogu reći u obranu ženskog roda, na što je moj komentar bio da ja među takav ženski rod uopće ne spadam i da ne mogu vjerovati da to postoji. Evo o čemu se radi:
    1. Priča prvi kak ga žena uvijek nagovori da ide s njom u šoping. I bio nedavno s njom dok je 2,5 sata ulazila i izlazila iz kabine, a njega jako bole leđa, nije imao kamo sjesti i već nije znao kud bi sa sobom, a ona nije ni bila svjesna koliko vremena je prošlo. Isto tak, bili su na putu u inozemstvu i uspjela ga je nagovoriti da skrenu u grad kraj kojeg su prolazili da ona obavi kupnju odjeće. Iako je imao sve argumente da se to uopće ne isplati ako uzme u obzir cestarine, benzin, vrijeme itd., ali je njen konačni odgovor bio: Ti mene uopće ne voliš. I kaže on: Na to nemam više argumenata. I onda šutim i vozim kamo ona hoće.
    2. Drugi ima isti slučaj. Kaže da ga je morao voziti ženu u Sloveniju da si kupi cipele i onda je kupila slične kakve su bile u obližnjem dućanu a potrošili su puno više od cijene cipela da dođu tamo. I nema smisla uvjeravati je da se to ne isplati jer je svaki odgovor: Ja sam tak dobra prema tebi, a ti ne možeš jednu stvar napraviti za mene kad te zamolim. Zakaj si takav? Uopće ti nije stalo do mene. I on hoda po dućanima, vozi po šoping centrima itd. i veli da kaj može, nema izbora.
    3. Treći veli da nema volje ni živaca uopće s ženom raspravljati o tome jer ako ne ide sad s njom, drugi put se neće moći izvući, pa šuti i ide. Pitam ga a kaj ako veliš da ne ideš. A on veli: nema toga, moraš ići. Jer će onda biti durenja, svađe, „kak si bezobrazan, to je zato jer me ne voliš“ i sl.
    Valjala sam se od smijeha, ali mi je bilo zanimljivo kak su se svi složili oko tih „argumenata“ svojih žena, skoro da su ponavljali iste rečenice. Pitam doma MM-a da li bi on hodao sa mnom po dućanima ili me vozio 100 km radi cipela, a on veli: Ha? Kaj si ponorela? MM tvrdi da su oni papci, a oni tvrde da je MM jedan od rijetkih sretnika kojeg žena ne maltretira na takav način. Kakav je slučaj kod vas?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

daaakle, negdje treba povući crtu da bi kutak za filozofski trenutak ostao to što jest. ja ću je povući ovdje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •