-
Muževi i shopping
Radim u uredu s tri muškarca od cca 40-ak godina, jedan je od nedavno oženjen , jedan živi u van bračnoj zajednici, jedan je u vezi ali ne žive zajedno. Nitko od navedenih nema djece, ali mislim da to nije ni bitno za priču. I neki dan počeli oni priču o tome kakve su njihove žene i kak su sve iste, i kaj je mene začudilo sva trojica su imali slične priče, i na kraju su me pitali kaj mogu reći u obranu ženskog roda, na što je moj komentar bio da ja među takav ženski rod uopće ne spadam i da ne mogu vjerovati da to postoji. Evo o čemu se radi:
1. Priča prvi kak ga žena uvijek nagovori da ide s njom u šoping. I bio nedavno s njom dok je 2,5 sata ulazila i izlazila iz kabine, a njega jako bole leđa, nije imao kamo sjesti i već nije znao kud bi sa sobom, a ona nije ni bila svjesna koliko vremena je prošlo. Isto tak, bili su na putu u inozemstvu i uspjela ga je nagovoriti da skrenu u grad kraj kojeg su prolazili da ona obavi kupnju odjeće. Iako je imao sve argumente da se to uopće ne isplati ako uzme u obzir cestarine, benzin, vrijeme itd., ali je njen konačni odgovor bio: Ti mene uopće ne voliš. I kaže on: Na to nemam više argumenata. I onda šutim i vozim kamo ona hoće.
2. Drugi ima isti slučaj. Kaže da ga je morao voziti ženu u Sloveniju da si kupi cipele i onda je kupila slične kakve su bile u obližnjem dućanu a potrošili su puno više od cijene cipela da dođu tamo. I nema smisla uvjeravati je da se to ne isplati jer je svaki odgovor: Ja sam tak dobra prema tebi, a ti ne možeš jednu stvar napraviti za mene kad te zamolim. Zakaj si takav? Uopće ti nije stalo do mene. I on hoda po dućanima, vozi po šoping centrima itd. i veli da kaj može, nema izbora.
3. Treći veli da nema volje ni živaca uopće s ženom raspravljati o tome jer ako ne ide sad s njom, drugi put se neće moći izvući, pa šuti i ide. Pitam ga a kaj ako veliš da ne ideš. A on veli: nema toga, moraš ići. Jer će onda biti durenja, svađe, „kak si bezobrazan, to je zato jer me ne voliš“ i sl.
Valjala sam se od smijeha, ali mi je bilo zanimljivo kak su se svi složili oko tih „argumenata“ svojih žena, skoro da su ponavljali iste rečenice. Pitam doma MM-a da li bi on hodao sa mnom po dućanima ili me vozio 100 km radi cipela, a on veli: Ha? Kaj si ponorela? MM tvrdi da su oni papci, a oni tvrde da je MM jedan od rijetkih sretnika kojeg žena ne maltretira na takav način. Kakav je slučaj kod vas?
-
daaakle, negdje treba povući crtu da bi kutak za filozofski trenutak ostao to što jest. ja ću je povući ovdje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma