Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: bolovanje nakon porodiljnog

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bolovanje nakon porodiljnog

imala sam već neugodno iskustvo s hzzo-om kad sam pala u nesvjest koliko su mi isplatili naknadu zbog bolovanja , pa pitam preventive radi
    naime, nakon navršene djetetove godinedana odem raditi i tijekom tog prvog mjeseca se dijete razboli, odem 10 dana na bolovaje, na osnovu čega se računa osnovica?
    čitam pravilnik o uvjetima ostvarivanja prava, niš ne kužim-znači li to da će mi oni za osnovicu uzeti minimalac jer nisam primala plaću u zadnjih 6 mj ili?

ispričavam se ako je bilo , tražila sam pa ne vidim, tnx

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: bolovanje nakon porodiljnog

Citiraj sunnyapril1 prvotno napisa
    imala sam već neugodno iskustvo s hzzo-om kad sam pala u nesvjest koliko su mi isplatili naknadu zbog bolovanja , pa pitam preventive radi
    naime, nakon navršene djetetove godinedana odem raditi i tijekom tog prvog mjeseca se dijete razboli, odem 10 dana na bolovaje, na osnovu čega se računa osnovica?
    čitam pravilnik o uvjetima ostvarivanja prava, niš ne kužim-znači li to da će mi oni za osnovicu uzeti minimalac jer nisam primala plaću u zadnjih 6 mj ili?ispričavam se ako je bilo , tražila sam pa ne vidim, tnx
    Tako su meni objasnili (nakon što sam se ušokirala kada sam vidjela platnu listu), pa su rekli da se prva tri mjeseca nakon rodiljnog ili roditeljskog dopusta više isplati donijeti doznake za sebe ili uzeti godišnji.

Ako ovaj moj odgovor nije dopušten, neka ga moderatorica obriše...

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: bolovanje nakon porodiljnog

Tako su meni objasnili (nakon što sam se ušokirala kada sam vidjela platnu listu), pa su rekli da se prva tri mjeseca nakon rodiljnog ili roditeljskog dopusta više isplati donijeti doznake za sebe ili uzeti godišnji.
    ili neka prva 3 mjeseca tata ide na bolovanje

ja sam prvo koristila stari godišnji nakon porodiljnog (mjesec dana godišnjeg), nakon toga je tata išao na bolovanje za malog kad se prvi puta razbolio.
    uglavnom, ja sam za bolovanje dobila punu plaću (zapravo 4250kn je max) jer sam imala 3 isplate prije toga. tako da mislim da nije potrebno raditi 3 mjeseca nego imati 3 isplate prije bolovanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •