-
Iscjedak iz dojke
Molim za pomoć ,bila sam u stimuliranom postupku i beta je 26.06 nula.
Naravno dobila M i danas sam primjetila iz desne dojke na majici mokru fleku i to prozirnu kapljicu koja se pojavi sama i na pritisak.
Užasno sam uznemirena jer ne mogu do dr sutra već za pet dana.
da li je netko imao slično i zbog čega
Hvala unaprijed na pomoći :? :?
-
jednom se i meni to dogodilo a nisam bila ni u postupku, trajalo je samo jedan dan, bila sam kod moje doktorke i ona mi je rekla da nije strasno da je to neka mlecna zlezda :? i da ako produzi to onda cemo proveriti prolaktin dali je dobar
ne brini sigurno je sve ok
-
Uh ja se nadam
nije baš ugodnan osjećaj
-
Ja sam imala, bjelkasti u doba kad mi je bio povišeni prolaktin.
Kad je prolaktin bio u normali, iscjedak sam primjećivala isključivo u predovulacijskoj (možda i ovulacijskoj) fazi, i tad je bio mutan ali više bezbojan. Samo desna dojka, i samo na pritisak i samo jedna kapljica. Moj me MPO-ovac uputio na pregled i citološki nalaz je bio normalan, pa mi je samo rečeno da trebam dolaziti na redovne kontrole.
Jesi li kontrolirala prolaktin?
U svakom slučaju, bilo bi dobro da odeš na pregled, ali vjerujem da nemaš razloga za veću brigu. Ali pregled obavezno.
-
Najjednostavnije će ti bit da izvadiš prolaktin 3dc i onda kreneš dalje na pregled.
-
OPS SAD STE ME PRESTRAŠILE. JA SAM PRVI PUT PRIMJETILA ISCJEDAK LANI U 12 MJESECU. NAKON VAĐENJE PROLAKTINA DOKTOR JE POSUMNJAO DA ČU IMATI ISCJEDAK I TAKO JE I BILO. KAKO JE REKAO DA ĆE MI SE TO POVUČI SA BROMERGONOM JA SAM TO NEKAKO ZANEMARILA...ALI MOŽDA NISAM TREBALA. ZA RAZLIKU OD TEBE MOJ JE ISCJEDAK ŽUTO ZELENE BOJE, LJEPLJIV JE I OBILAN NA STISAK...JEL SE TREBAM JA BRINUTI ? KOME DA SE OBRATIM. PITALA SAM MPO DOKTORICU A ONA JE REKLA DA TO NIJE NJENO PODRUČJE...AČIJE JE ONDA!??? POMAGAJTE
-
A mene BOOOOLLLEEEEEEEEEEEE, bole za poludjeti!
Bole i svrbe oko bradavica...
Ali, moj zakljucak je poviseni estrogen.
Takoder, meni se u mojoj ranoj mladosti, kada sam uzimala kontracepcijske, desilo jednom da mi je curio iscjedak iz obje dojke, par dana.
I naravno kod ginica i ODMAH sam prestala sa tableticama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma