Stranica 12 od 19 PrviPrvi ... 21011121314 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 938

Tema: osjecate li se tjeskobno u ovoj drzavi?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa

Mene savjest drugih Hrvata brine, kako bi se reklo, koliko je crno pod noktom. Možemo polemizirati o "pokvarenom" balkanskom mentalitetu, no ja osobno smatram da kod nas neznanje, nepotizam i korupcija caruju jer im to vlast dopušta, a ne jer je prosječni Hrvat ovakav i onakav.
    Nekako sam sigurna da bi situacija u dobrom dijelu eu država bila ista da im zakoni toleriraju i nekažnjavaju korupciju na najvišim razinama.

U cijeloj situaciji me najviše od svega brine kako će konkretno moja familija preživjeti, sve ostalo mi je daleko manja briga (ja sam površna, ne gledam na opće dobro cijele nacije).

vlast je produkt biračkog tijela

znaš onu da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sofke prvotno napisa

Mene savjest drugih Hrvata brine, kako bi se reklo, koliko je crno pod noktom. Možemo polemizirati o "pokvarenom" balkanskom mentalitetu, no ja osobno smatram da kod nas neznanje, nepotizam i korupcija caruju jer im to vlast dopušta, a ne jer je prosječni Hrvat ovakav i onakav.
    Nekako sam sigurna da bi situacija u dobrom dijelu eu država bila ista da im zakoni toleriraju i nekažnjavaju korupciju na najvišim razinama.

U cijeloj situaciji me najviše od svega brine kako će konkretno moja familija preživjeti, sve ostalo mi je daleko manja briga (ja sam površna, ne gledam na opće dobro cijele nacije).

vlast je produkt biračkog tijela

znaš onu da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje
    Ma nije, to mi je ista stvar kao i kod izračuna prosječne plaće.
    10 ljudi - 3 glasaju za stranku A, 2 ne izađe na izbore jer ih smatra gubitkom vremena, 2 za gl. oporbu, a po 1 rasprše glasove na male oporbene stranke. I pobjedi stranka A uskrkos tome što je samo 30% za nju.

A onda kad još uračunamo koliko glasova odnese (tj. nekima donese) dijaspora koja u RH ne plaća poreze i kojoj vlada neće uzimati dodatnih 2/4% od ntt plaće...

Ne bih se složila da je sadašnja vlast pokazatelj političke volje 90% stanovnika RH.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nije pitanje samo vlasti (valjda misliš pod tim na sabor i vladu) kao takve nego malo šireg društvenog konteksta sazdanog na lijenosti, podobnosti, nepotizmu, sklonosti korupciji itd

od kud god kreneš, smrdi

od fakulteta, zdravstva, građevine, nakladništva, medija..

vlada je samo sukus svega i tu je zbog medijske izloženosti najvidljiviji nivo nesposobnosti, gluposti, gramzljivosti,bahatosti itd.itd. i to nažalost, prosječnog građanina

to mene čini tjeskobnom

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sistem "ruka ruku mije"... ali nema to veze s nama, tek pukim biračkim tijelom.
    ranije sam već napisala da puno više naprave razne udruge građana i pokrenu planine nego li je itko na vlasti učinio.
    ja vjerujem u snagu naroda iako je ovaj izjeden malodušjem.
    neki ipak drže glavu iznad površine.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

prepesimistična si čak i za moj ukus

Ja ipak mislim da je situacija takva kakva je jer "smrdi glava". A ako se na položaje postavljaju podobni ljudi, te se korupcija ne sankcionira, onda je logično da ćemo imati ovakvu situaciju.

Duboko sam uvjerena da će svi napisati "ne ja ne bih nikad" kako to obično na forumu biva. No ja ipak nekako mislim da kad stvoriš okruženje u kojem se sređivanje poslova preko veze (i druge gore stvari) smatraju "normalnim" i ne kažnjavaju, da će onda svi koji imaju tu mogućnost se pokušati okružiti sebi poznatim i pouzdanim ljudima. I eto ti situacije koja se spominje - da bez veze ne možeš dobiti xy poziciju.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja ipak mislim da je situacija takva kakva je jer "smrdi glava".
    I ja mislim ovako. Ne mislim da je kod nas takva situacija radi "mentaliteta". Evo baš sada nam se izredalo puno MM-ove rodbine iz Švedske. Da vidiš kako su se svi adaptirali na njihov način života i razmišljanja! Štoviše, mladi (bratići i sestrične) koji su se tamo odškolovali i rade u potpunosti su "prekorijenili" naš uobičajeni način razmišljanja o životu, radu i odgovornostima. Toliko o genetski i regionalno uvjetovanim izgovorima.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Potpis pod ovo ko kuća! Već puno puta je bilo - naš je mentalitet ovakav ili onakav. Sve se mijenja, pa i mentalitet, dat ću bezvezan primjer, ali mi ne pada na pamet drugo - kako se samo promijenilo održavanje WC-a otkad je uvedeno ono pravilo potpisivanja - ima WC papira, ima sapuna, sjećam se da je prošlo desetljeće to bilo SF i sigurno je bilo zagovornika toga da je to nepromjenjivo i ovisno o "mentalitetu". Bitna je samo kontrola provedbe zakona i eto ti promjene "mentaliteta" u tili čas.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iskoristite trenutke slobode govora, možda su nam zadnji:

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...na-majici.html

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa
    Ja ipak mislim da je situacija takva kakva je jer "smrdi glava".
    I ja mislim ovako. Ne mislim da je kod nas takva situacija radi "mentaliteta". Evo baš sada nam se izredalo puno MM-ove rodbine iz Švedske. Da vidiš kako su se svi adaptirali na njihov način života i razmišljanja! Štoviše, mladi (bratići i sestrične) koji su se tamo odškolovali i rade u potpunosti su "prekorijenili" naš uobičajeni način razmišljanja o životu, radu i odgovornostima. Toliko o genetski i regionalno uvjetovanim izgovorima.
    evo ja imam primjer iz firme u kojoj radim gdje su dva mlada covjeka odlucili da se njima vise ne radi i jednostavne se vise nisu pojavljivali na poslu, niti tel poziv, niti obrazlozenje, nista...
    danima sam citala crnu kroniku misleci da im se sto desilo... e jesam naivna
    treci pak je imao neke stelu za posao u policiji koji se trebao dogoditi za nekih 6 mj, necija penzija ili tako nesto pa je covjek odlucio da nema smisla raditi sljedecih 6 mj, jer ratu kredita mu pokriva i naknada sa biroa

pitaj ove iz svedeske jeli tako i kod njih.... ma cisto sumnjam

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa

Sirota žena, pa naprosto ne shvaćam što je moglo isprovocirati ovakav natpis na majci? 8)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

znam da je najteže priznati da je do mentaliteta, jer se tako tiče i nas samih, ovako su samo 'oni' ti koji su krivi

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

znam da je najteže priznati da je do mentaliteta, jer se tako tiče i nas samih, ovako su samo 'oni' ti koji su krivi
    Malo mi je diskriminirajuća teza o "pokvarenom" mentalitetu našeg čovjeka.
    Korumpirani "čovjek na položaju" ne krade jer je Hrvat/Srbin/Bosanac.. nego krade jer je u mogućnosti da može krasti, jer zna da ga se neće sankcionirati i jer vidi da svi oko njega kradu.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Malo mi je diskriminirajuća teza o "pokvarenom" mentalitetu našeg čovjeka.
    Korumpirani "čovjek na položaju" ne krade jer je Hrvat/Srbin/Bosanac.. nego krade jer je u mogućnosti da može krasti, jer zna da ga se neće sankcionirati i jer vidi da svi oko njega kradu.
    upravo tako

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nije to mentalitet to je uvjetovanost...... ponašamo se ko pavlovljevi cucki

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kako vam draže za uši

počevši od mog zbilja dragog prijatelja koji je dobar čovjek, pošten, radišan, meni osobno jako drag itd.itd.. i koji nakon što je kupio svoj stan kupio je i POS-ov (iako su uvjeti da nemaš nekretninu u vlasništvu), za koliko - 800 eura i prodao ga za duplo

zašto?

zato jer je mogao

jer je mislio da ne radi ništa loše

jer to rade svi oko njega

Odgovori su kumulativni, ne zaokružuje se točno rješenje

pomnoži to sa milijun, i eto nas tu gdje jesmo

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

kako vam draže za uši

počevši od mog zbilja dragog prijatelja koji je dobar čovjek, pošten, radišan, meni osobno jako drag itd.itd.. i koji nakon što je kupio svoj stan kupio je i POS-ov (iako su uvjeti da nemaš nekretninu u vlasništvu), za koliko - 800 eura i prodao ga za duplo

zašto?

zato jer je mogao

jer je mislio da ne radi ništa loše

jer to rade svi oko njega

Odgovori su kumulativni, ne zaokružuje se točno rješenje

pomnoži to sa milijun, i eto nas tu gdje jesmo
    Eto, nije to učinio jer je Hrvat nego radi sveg gore navedenog. Misliš da bi npr. Slovenac drukčije postupio u danim okolnostima?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa nama je u stanicama otpor prema državi .... i onda se ne znamo ponašati u svojoj, o tome ja pričam

ono ajmo zaj...... austrougarsku, jugu ....jbg sad to radimo sami sebi

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

oprosti, ali o čemu ti to pričaš?

ja nigdje ne spominjem nikakve hrvate kao činjenicu, ja ti više uopće u to ni ne vjerujem..prvo mi definiraj hrvata pa ćemo dalje o hrvatima

govorim o ovom prostoru, mentalitetu

negdje drugdje ista jedinka (ak ti je tak draže) ponašala bi se drugačije

hoću samo reći da ovo stanje i ovakva vlast nije s venere (ili marsa ) nego je rezultat svih nas i našeg ponašanja

da bi promijenili stanje, moramo malo promijeniti i našu percepciju svijeta i sustav vrijednosti, zar ne?

ali dok si sami to ne želimo priznati (a vidim da ne želimo), nikakav dodatni porez nas neće izvući iz sra*nja

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam strašno uzrujana radi ovog
    http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...ja-Zakona.html pa me izgorirajte kad sam prezajedljiva

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

oprosti, ali o čemu ti to pričaš?

ja nigdje ne spominjem nikakve hrvate kao činjenicu, ja ti više uopće u to ni ne vjerujem..prvo mi definiraj hrvata pa ćemo dalje o hrvatima

govorim o ovom prostoru, mentalitetu

negdje drugdje ista jedinka (ak ti je tak draže) ponašala bi se drugačije

hoću samo reći da ovo stanje i ovakva vlast nije s venere (ili marsa ) nego je rezultat svih nas i našeg ponašanja

da bi promijenili stanje, moramo malo promijeniti i našu percepciju svijeta i sustav vrijednosti, zar ne?

ali dok si sami to ne želimo priznati (a vidim da ne želimo), nikakav dodatni porez nas neće izvući iz sra*nja
    Ne slažem se s ničim, no svatko ima pravo na mišljenje, šta ću mu ja.

Naš mentalitet nije loš, loša je država i zakonodavstvo koja tolerira neke stvari. Osoba X kod nas krade jer mu sustav to dozvoljava. U npr. Njemačkoj neće krasti jer će završiti u zatvoru, a istoku neće krasti jer će mu odsjeći ruku. Prilika (i nesankcioniranje) čini lopova

Moju teoriju o vlasti koju je izabrala većina Hrvata već znaš pa da ju ne ponavljam.
    Jedino ne shvaćam kako može pomoći to ako prosječan Hrvat promijeni percepciju? Džabe što radnik iz skladišta ne krade, ako direktor nabave krade.
    Jedino da ciljaš na to da na idućim izborima drukčije glasa, no to je opet ista priča kao i kod teorije vlasti.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a mene je danas već uzrujao bandić i ona njegova drska naplata parkiranja bez da se zna kada, zašto, koliko će se prikupiti i kamo idu ti naši novci

možda sam i ja prezajedljiva

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Eto, šta nam učiniše
    Umalo da se međusobno zakačimo, umjesto da njih tračamo

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mislim da je kod nas najveći problem upravo to što se zakoni donose, ali nitko ih se ne drži jer svi znaju da ionako nema kontrole.

Primjer mi je sa prodajom alkoh.pića i cigareta maloljetnicima. Svugdje je natpis o zabrani ali da pošaljem mog D. od 9 god. bilo gdje da kupi pivo i kutiju cigarela bi mu dali. U kafićima se toči,a da se i ne pita za dob. Nema kontrole pa koga briga za zakon. U Italiji (baš mi jučer pričao poznanik) jako kontroliraju to i velike su kazne, pa čak i barmen sam odgovara ako je maloljetniku točio alkohol. Što više kontrola, više kazni, manje prekršaja u buduće.

Sa korupcijom ista stvar. Dokle god se može, zašto ne?

Prije dvije godine smo bili u jednom restoranu na otoku, prvi puta, konobar nas pita hoćemo li prstace :? S nama je trebao biti i naš kum inspektor, a bi bilo zabavno da je bio

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ne bi ti ništa bilo
    ako se ne varam , sve šta mu treba je da ima neki papir koji dokazuje da su prstaci uvezeni iz Neuma

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Eto, šta nam učiniše
    Umalo da se međusobno zakačimo, umjesto da njih tračamo
    ma je, mi da se zakačimo

:shock: :shock: :shock: :shock:

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Također, postalo je jasno da će među ostalim novčanima primitcma oporezivati i povrat poreza. Naime, svi oni koji će imati nesreću da će im se povrat za 2008. godinu isplatiti nakon 1. kolovoza morat će platiti krizni namet, za razliku od onih koji na taj isti povrat poreza nisu morala izdvajati dva do četiri posto jer im je obračun stigao prije 1. kolovoza.
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...ed/443929.aspx

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pa kako šta rade :?
    Zapošljavaju rođake, kumove, prijatelje...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

molim kliknuti na ovo nemojte klikati

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Naš mentalitet nije loš, loša je država i zakonodavstvo koja tolerira neke stvari. Osoba X kod nas krade jer mu sustav to dozvoljava. U npr. Njemačkoj neće krasti jer će završiti u zatvoru, a istoku neće krasti jer će mu odsjeći ruku. Prilika (i nesankcioniranje) čini lopova
    ovo potpisujem.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sirota žena, pa naprosto ne shvaćam što je moglo isprovocirati ovakav natpis na majci? 8)
    čovjek je DOBIO OTKAZ!!!! :shock:
    http://www.jutarnji.hr/vijesti/clana...,30,,171385.jl

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Također, postalo je jasno da će među ostalim novčanima primitcma oporezivati i povrat poreza. Naime, svi oni koji će imati nesreću da će im se povrat za 2008. godinu isplatiti nakon 1. kolovoza morat će platiti krizni namet, za razliku od onih koji na taj isti povrat poreza nisu morala izdvajati dva do četiri posto jer im je obračun stigao prije 1. kolovoza.
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...ed/443929.aspx

Odvratno. Zašto nemate smajlića koji povraća? Predlažem da ga se uvede

Šta mi ne skinu 4% od stambenog kredita kad mi već sve skidaju?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

čovjek je DOBIO OTKAZ!!!! :shock:
    http://www.jutarnji.hr/vijesti/clana...,30,,171385.jl

Čudo kako ga još nisu optužili za terorizam, ipak nam je uzrujao premijerku. To što oni uzrujavaju narod svojim zakonima, nikom ništa.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

dobio je što je tražio... išao se bosti s rogatim i popušio...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    dobio je što je tražio... išao se bosti s rogatim i popušio...
    to bi ti netko mogao reći i za mpo zakon... najbolje se poklopiti po ušima, i ostati pasivan.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

koliko god tebi (a i meni) bilo krivo zbog otkaza, mislim da moraš priznati da nije odabrao baš pametan i djelotvoran način iskazivanja svog nezadovoljstva...

a uspoređivanje njegovog hrabrog/glupog čina sa prosvjedom protiv zakona o mpo... slažem se da je i jedno i drugo otpor... ali jedno je napravljeno organizirano, moralno i zakonski, a u drugom neozbiljno, individualno, samopromotorski, nepromišljeno....

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

sa smislom za humor
    sad bi takve majice trebalo tiskati na veliko

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    sa smislom za humor
    Ima MM, ali umjesto "vlada" piše "banka". I otišao je (slučajno) u njoj prebaciti račun iz jedne banke u drugu i tamo su ga slikali s voditeljem poslovnice koji mu je uručio majicu na kojoj piše u stilu "meni moja banka nije dala ništa...osim stana, auta..".

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja uopce nisam sigurna da je pravno dozvoljeno nekome dati otkaz zbog majice koju nosi.
    i toplo se nadam da nije moguce.

a uopce necu komentirati da bi vladi bilo puno pametnije da je taj natpis, kad su ga vec vidjeli, uzela s dozom humora i nasalila se na vlastiti racun.
    a akovec nemaju smisla za humor, mogli su i presutjeti.
    pogotovo u ovoj situaciji.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sa smislom za humor
    Ima MM, ali umjesto "vlada" piše "banka". I otišao je (slučajno) u njoj prebaciti račun iz jedne banke u drugu i tamo su ga slikali s voditeljem poslovnice koji mu je uručio majicu na kojoj piše u stilu "meni moja banka nije dala ništa...osim stana, auta..".
    banke ocito imaju mudrije voditelje. 8)

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa da, ljude koji razumiju kapitalizam

ovi nas vračaju u komunizam
    Kosorica će kontrolirati cij0ene privatnog sektora?! moš si mislit, možda u vrime njene mladosti je to bilo moguće
    ali smo taj sistem odbacili

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj seni prvotno napisa
    a uopce necu komentirati da bi vladi bilo puno pametnije da je taj natpis, kad su ga vec vidjeli, uzela s dozom humora i nasalila se na vlastiti racun.
    a akovec nemaju smisla za humor, mogli su i presutjeti.
    pogotovo u ovoj situaciji.

ako vec nemaju smisla za humor, bar da nama daju smijat se

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj seni prvotno napisa
    ja uopce nisam sigurna da je pravno dozvoljeno nekome dati otkaz zbog majice koju nosi.
    i toplo se nadam da nije moguce.
    Nisam pravnik, no pretpostavljam da nije dobio otkaz radi majice (to je valjda diskriminacija) nego jer je narušio veliki ugled koji dotična TV kuća uživa u Hr. Ili jer je narušio nacionalne osjećaje Hr.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ma blagi boze, ko da se vracamo 50 godina unatrag. u mrdusu donju. i vrijeme verbalnog delikta.
    dati covjeku otkaz, jer ima na majici natpis koji se nekome ne svida. :?

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jelda je prestrašno?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sa smislom za humor
    ma da sam ja tam organizirala bi da sutra SVi novinari dodju snimat, slikat, ili stovec rade, vladu, sabor, premijerku,precjednika i sve ostale u majicama identicnim onoj koju je imao novinar koji je imao muda
    kao prvo zato da pokazu solidarnost s kolegom
    i zato da pokazu gradjanski bunt i kazu jasno i glasno ma daj ODHEBITE s nebulozama i bavite se poslom za koji dobivate placu

godpodjo Jadranka, mislimono, kaj ste se vi pak umislila
    hebo majicu
    spasi drzavu zeno premijerko, a ne sekiraj se oko majici sto ih nosi nevin narod
    kaj fakat nemas pametnijeg posla, pa hebemu
    nadam se da se neke majice FAKAT sad griju u nekom tunelu i da ce novinari, snimatelji i svi ostali koji mogu pokazat da im je fakat svega dosta, to i napravit

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Da se krivo ne razumijemo - apsolutno osuđujem ovaj jk potez i majica mi je urnebesna (i definitivno odgovara situaciji).

No, s druge strane, da ja dođem u takvoj majici na svoje radno mjesto, čisto sumnjam da bi se moj predsjednik uprave raspametio od oduševljenja.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    sa smislom za humor
    ma da sam ja tam organizirala bi da sutra SVi novinari dodju snimat, slikat, ili stovec rade, vladu, sabor, premijerku,precjednika i sve ostale u majicama identicnim onoj koju je imao novinar koji je imao muda
    kao prvo zato da pokazu solidarnost s kolegom
    i zato da pokazu gradjanski bunt i kazu jasno i glasno ma daj ODHEBITE s nebulozama i bavite se poslom za koji dobivate placu

godpodjo Jadranka, mislimono, kaj ste se vi pak umislila
    hebo majicu
    spasi drzavu zeno premijerko, a ne sekiraj se oko majici sto ih nosi nevin narod
    kaj fakat nemas pametnijeg posla, pa hebemu
    nadam se da se neke majice FAKAT sad griju u nekom tunelu i da ce novinari, snimatelji i svi ostali koji mogu pokazat da im je fakat svega dosta, to i napravit
    takoe
    ali, od bunta opet neće biti ništa

a kad dođemo do toga da se ovakav potez secira do besvijesti umjesto da zaplješćemo bar na trenutak nekome tko se eto usudio, kad se mi već nismo, onda gubim svu nadu

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene stalno pegla neki adrenalin i doslovno vidim negdje u primozgu spontana okupljanja gradjana (ono kolonicu kao ona sto je bila kad smo isli sa sindikatima, a iz pokrajnih ulica samo nadolaze novi i novi ljudi... i helikopter koji leti i snima iz zraka jer nema teorije da se TO snimi s zemlje)

u zadnje vrijeme stalno mi se prividja da je ljudima fakat puko film i da ce fakat izac na cestu i rec DOSTA nam je

jedva cekam

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

RTL se ponovno ogradio prije točno pola minute. Kako su jadniiii!!!!!

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A još su jadniji ovi koji samo prenesu bez ikakvog komentara i stava

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •