Evo ja imam jedno malo pitanje!
Moja sreca mala ima 4 mjeseca i samo je dojena beba ali sam ja vec nakon drugog mjeseca dobila!
Citala sam da majke koje doje ne bobijajau PMS pa me zanima da li neko zna u cemu je problem, ako je uopce to problem? :?
Evo ja imam jedno malo pitanje!
Moja sreca mala ima 4 mjeseca i samo je dojena beba ali sam ja vec nakon drugog mjeseca dobila!
Citala sam da majke koje doje ne bobijajau PMS pa me zanima da li neko zna u cemu je problem, ako je uopce to problem? :?
nije problem![]()
neke žene dobiju menstruaciju vrlo brzo, neke ne dobiju i po dvije godine... sve ovisi o visini prolaktina.
tvoj je očito nizak i sada samo trebaš pripaziti na kontracepciju ako ne planiraš odmah još jedno dijete.
ostalo... sve najnormalnije!
i ja sam u "sretnicama" koje su dobile odmah--poslije prvog nakon dva, a poslije drugog nakon 3 mjeseca![]()
usprkos iskljucivom dojenju.
Meni nakon oba poroda menga došla nakon oko šest mjeseci. Mislim da je to individualno...
A bas sam se bila ponadala da se bar o kontracepciji necu morati brinuti a sad jos jedan problem! Bas smo "sretnice"
![]()
Pretpostavljam da nikakve tablete ne dolaze u obzir???
dobro pretpostavljaš
pa i da nisi dobila mensturaciju, trebala bi se brinuti o kontracepciji. jer ovulacija dolazi prije menstruacije, a ne mozes znati kada ces prvi put nakon poroda ovulirati.pčelica01 prvotno napisa
tako da mozes zatrudnjeti i bez da si dobila prvu menstruaciju