-
E ovo je problem i kod nas. Naime odvikavamo se od pelena već neka 2 tj. na njegovu inicijativu. Pišanje nam nekad ode u gaće (ako je nečim zaokupljen) par puta u školjku a većinom obavlja vani. Kad smo vani onda piški svako malo, jer trči do gredice sa cvijećem pa tamo piša, pa malo do psa, pa malo ispod drveta ....
Školjka mu baš nije zanimljiva ili mu je možda hladna kad nasloni nogice na nju. :? Ugl. na lonu neće.
A što se tiče kakanja par puta je bilo u gaće, pa je onda bio razočaran sam u sebe kako mu je prošlo u gaće. Onda sam ga hrabrila da to nije ništa, da mu se dogodila nezgoda i da sljedeći put kaže pa idemo na lonu ili školjku. Onda je par puta tražio pelenu kad mu se kakalo i pokakako se u pelenu. Ovaj tjedan je krenu u vrtić i tetama sam objasnila proceduru za kakanje, ako traži pelenu neka mu stave. Doduše neznam jel ovih dana kako u vrtiću jer MM ide po njega pa zaboravi pitat
Zadnje kakanje je bilo doma u ponedjeljak, ali nekako ima osjećaj da nije kakako od tada, ili se varam?
Ja pitam svako malo jel mu se kaka i ako hoće da ću mu staviti pelenu, ali on govori da netreba kakati.
Uglavnom jako se bojim tog kakanja, jer lani smo imali cijelo ljeto fazu kad se stiskao kad bi mu se kakalo, čak je i sirup pio da bi se uopće pokakako.
Sljedi vikend pa ću vidjeti kako će se situacija razvijati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma