muks, dodaj u pdf, ako su tiskani otisli takvi, ne trebaju i dalje ovi pdfovi
muks, dodaj u pdf, ako su tiskani otisli takvi, ne trebaju i dalje ovi pdfovi
a ako sad idem ubacivat u ove na netu smrdace se svi linkovi i sve pa radije necu nis dirat - i onak svi ZNAJU da je letak rodin
lea, nije kasno, molim da svi i sve koji mozee printate i dalje, saljete mailove, stavljate na svoje blogove ili na fejs grupe
vazno je da javnost shvati kakav zakon nam se servira, nije dovoljno da im je ostala samo info "da su se neke rode bunile", vazno je da znaju zasto je los
Ako treba nekome u Splitu letaka a nema printer neka mi se javi na pp.
(da ne gubite vrijeme na čekanje letaka iz Zg)
Mene je žena danas u ljekarni pitala gdje piše da je to Rodin letak (rekla sam da je Rodin i ona je tražila logo). Ali ipak nije imala ništa protiv da ostavim letke.Mukica prvotno napisa
Znam da je problem mijenjati kad su svi linkovi posloženi. Ali više vrijedi potpisan letak.
Pa napravi novi (dorađeni) paralelno da ne smrdaš stari, a onda se može linkati novi a stari link preusmjeriti na novi (nadam se)Mukica prvotno napisa
Moj paketić ne stiže, morat ću i ja malo printati, vidim da ima 4 strane - tako bar piše u pdf-u?
busybee ce probat pregazit stari fajl, ne uspijeva na,m uvijek
ako netko treba novi mailom dotad, nek mi salje mailna mail u profilu ili rodin
Ja sam printala strane 4 i 1 (tim redom) na jednu stranu papira, pa onda strane 2 i 3 na drugu stranu, presavila i dobila malu A5 knjižicupomikaki prvotno napisa