-
Ove tablete u prethodnom postu se zovu Duphaston, danas je 11. dan kako sam ih prestala piti, još nisam dobila mengu i morala sam odgoditi sutrašnju operaciju! Dr. Barišić mi je rekao na telefon da mu se javim čim dobijem menzis kako bi dogovorili novi termin operacije, a ja sam sad totalno sluđena zbog odgađanja i zbog svega, od ljetos dogovaram tu operaciju intramuralnog mioma, 2 mjeseca imam dogovoren termin i sad ništa!! Ima li tko kakvih iskustava s tim tabletama?? Je li normalno da 11 dana nakon što sam ih prestala piti ja još nisam procurila, a pila sam 3 tablete dnevno 7 dana??Moj redovni ciklus je i trebao biti ovih dana, ali zato mi je moj ginekolog i propisao te tablete da dobijem tjedan dana prije operacije da budem mirna i imam osjećaj da mi je sada sve smrdano, da neću ni dobiti, uopće nemam ni PMS kao što ga uredno imam već 25 god. tjedan dana prije menge. Problem je što mi je miom 47mmx47mm i doktor Barišić je još u siječnju rekao da neće moći laparaskopski operirati ako naraste više od 5 cm, što je sada opasno blizu, tako da sam očajna, koliko god me prije bilo frka operacije sad ne mogu dočekati taj dan!
-
Nata79, a testić?
..i to treba iskljuciti...
-
Da, to sam zaboravila napomenuti, nisam trudna, osim ako se ne radi o bezgrešnom začeću, najvjerojatnije da je stres zbog cijele frke koja je nastala, iako radim na sebi i nastojim ne biti pod stresom, ali podsvjest je podsvjest...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma