-
evo da i ja malo napisem....
s ladom se pokusavam u bespelenastvu kada mi to odgovara, dakle kod kuce. s kakanjem nam ide odlicno i piskenje sve vise "shvacam". dakle mogu reci da male bebe itekako shvacaju sta se to zbiva, samo sto mi veliki nismo "otvoreni" za tu vrstu komunikacije.
moram reci da bebe mogu jako dobro trpiti!!! bila sam s malenom u posjeti kod bake u starackom domu i ona je cijelo vrijeme bila uzasno nemirna i cendrava, tek kada sam dosla kuci i skinula joj pelenu i ona piskila (jaaako puno!), ona se smirila....a pelena je bila sasvim suha. osim toga mrzi kada joj stavim pelenu....
negdje prije sam se pohvalalila sa svojom kcerkom, kako ide redovito kakati izvan pelena i cula ovaj komentar "da, ali to ti ona ne radi svjesno, to je samo zivotinjski nagon!" halo!? :shock: kao da zivotinje nisu svjesne svojih radnji!?!!! nisam se upustala u diskusiju - ja znam da nije tako jer imam iskustvo iz prve ruke, a to sto pise u nekim knjigama, who cares!? puno toga se u povijesti napisalo i nakon negok vremena ipak pokazalo kao pogresno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma