Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: sta kazu pedijatri?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku

E sad, muči me to zadržavanje mokraće. Ona je u stanju zadržati jako dugo, ne želi pišati nigdje drugdje osim u kahlicu, ni u wc ni vani po travi, pa smo kahlicu nosili i na plažu kad smo bili na moru (i nosili je van iz vode kad se derala da mora pišati).
    Kad je nosila pelene pišala je puno češće i manje, pa me brine nije li to zapravo zdravije da se mjehur češće prazni nego da zadržava mokraću. Nije li veća mogućnost razvoja nekakvih bakterija ako je veća koncentracija u mokraći?
    Moja curka ima slicnu pricu, rijetko ce piskiti negdje gdje nije tuta, nece u wc itd.. tako kad smo bili na putu trpila bi dugo... cesto i dok dodjemo doma pa bi se onda popiskila, ali mislim da je ona takva... naime, od jako rano ne piski nocu. popiski se oko 6-7 navecer i to je to do 4-6 ujutro... a sto je glupo, puno prije sam joj skinula dnevnu nego nocnu pelenu, makar je nocna mjesecima bila suha... tek jako rijetko bi bila mokra... a nije da svjesno nocu zadrzava mokracu nego naprosto ima razliciti organizam...

sad sam to nekako glupo srocila, ali kuzi se valjda smisao
    Posljednje uređivanje od smedja : 16.11.2010. at 12:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •