Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Dobra rođendaonica...Pomoć¨!!!!

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Dobra rođendaonica...Pomoć¨!!!!

Dakle počinje moja potraga za dobrom rođendaonicom, uvjeti da ne bude preskupa..tipa preko 1000 kn, da je prostor ok, za klince naravno sa predstavom i animatorima, dobro bi došao i neki Hlapić, Fifi ili ostatak ekipe, gledala sam ovu u TL pa bi molila one koji su bili u istoj da se jave.

svi prijedlozi i savijeti su dobrodošli, pohvale, ono što vam se nije svidjelo i ostalo....

thx

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja mogu iz vlastitog iskustva preporučiti igraonicu one2play u kojoj se ujedno slave i rođendani. Sve je uračunato u cijenu od slika na dvd-u,torte,raznoraznih grickalica,sokova i animatora(Fifi,Peppa pig,The Dog,Ninja,Gormiti,Pidjama party,Party iznenađenja,Majstor Niko(Roary crtić)).Traje 2 sata i cijelo vrijeme su tete s djecom koje ih animiraju sa raznoraznim igrama i zabavom.Uz to dijete dobije i veeeeeeeliki poklon.
    E sad cijena........ cijena je 1,300.00 kn,može se platiti na rate,ali iskreno nije mi žao jer je stvarno fenomenalno.Klinci su oduševljeni.
    Mi smo već sada rezervirali za 9 mjesec jer su im gužve. :D :D :D

Sretno!!!!!!

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Preskupo...a i ne sviđa mi se što nije rođendan samo za one koji su pozvani, naime moji klinci su par puta kad sam ih onako odvela na igranje uletila na rođendan...tako da teta na kraju nije ni znala koliko je djece ustvari na samom rođendanu :/

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jel tko slavio rođendan u Turbo limaču?

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ovo off topic, ali ...
    imam susjedu koja se po mojem užasno loše i agresivno odnosi prema svojoj djeci. Djeca su joj takva da ih sva ostala djeca izbjegavaju, agresivna i prema djeci i prema stvarima, emocionalno zapuštena. Vidjela sam svojim očima kako jedno od njih vuče za sobom po cesti, a drugo je zgrabila za obraze dok je nešto govorila da su ostali tragovi nokti.
    Šokiralo me kad je rekla da radi u one2play igraonici.
    Ni do sad nisam ostavljala G u igraonocama, ali sad sigurno neću.
    Iskreno strah me.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa
    slavila je moja curka, na Rotoru. bili smo zadovoljni i mi i klinci

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Vrtić/igraonica Koala u Travnom.
    Doduše, slavili smo tamo prije godinu i pol. Prostor je u redu, dovoljno velik, sa svim vrtićkim igračkama na raspolaganju. Nema neki odvojen prostor za roditelje, svi budu skupa, mi smo tako i htjeli. U cijeni su grickalice i sokići, ali ako želite nešto malo bolje/zdravije, morate donijeti svoje. U cijeni je i poklončić, fotkanje i CD i dvije tete animatorice. Za starije mislim da nude i igrokaz, mi smo tad još bili premali. Cijena je bila 750 kn, vjerojatno je rasla. Može se preko njih naručiti i torta. Eto ...

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    I ja sam danas škicala tu na rotoru...drago mi je da ste bili zadovoljni...mislim da ću danas nazvati

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Damian je slavio u 4mj. na Žitnjaku(TL).
    Bili smo zadovoljni i mi i klinci.
    Jedino ne rade rođ.ispod 4g.
    Htjeli su napraviti izuzetak za Hannu jer su ju zapamtili kao zvijezdu bratova rođendana, uz uvjet da ne bude puno malih.
    S obzirom da joj je rođ. 1.7. odgodili smo za 9 mj. jer su svi klinci na moru.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    I ja sam danas škicala tu na rotoru...drago mi je da ste bili zadovoljni...mislim da ću danas nazvati
    jedino je frka s terminima, dosta su puni. Mi smo uletili jer je netko otkazao

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uspijela sam...rezervirala sam termin krajem kolovoza :/ , kad se vratimo s mora, danas je to postalo kao i svadbe , i to moraš paziti da nađeš mjesto..NiB thx

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Podižem!
    Naime, i mi smo u potrazi za rođendaonicom primjerenom trogodišnjacima...
    Najviše bi nas veselilo nešto tipa habyland (ali nam je cijena waaaay too much)...Bibo nam je prekrcat i prezagušljiv kroz ljeto, a rado bismo skakali do mile volje...Za TL smo još godinu premladi i eto...tko bi nas zadovoljio...
    Ideje? Hvala!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

http://www.pikulica.com/radionice-rodjendani.html

Toplo preporučam, bili smo tamo na jednom rođendanu i strašno nam se svidjelo. Ima super dvorište, na kojem su djeca potpuno sigurna, tete su ZAAAAKOOOON!!!!, nose kostime "Hello Kitty", a angažiraju se potpuno, do kraja. Moj dvogodišnjak se tek nakon sat i pol sjetio pitati:"Gdje je mama?" - a sjedila sam tamo cijelo vrijeme - i nastavio igrati, dok sam ja prvi put nakon ne znam koliko vremena u miru sjedila i pila kavu, bez potrebe da stalno trčim za njim.
    Svidjelo mi se i to što se proslava ne svodi samo na puko igranje i zabavljanje djece, nego dječica kreativno provode dio vremena, pa mali slavljenik/slavljenica dobije na kraju prekrasan poklon koji je djelo ručica njegovih prijatelja i prijateljica.
    I jako su fleksibilni što se tiče dogovora s roditeljima, nastoje poštivati sve želje.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Koliko vidim za cijenu od 900 kn još se moram i za tortu misliti :/

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Koliko vidim za cijenu od 900 kn još se moram i za tortu misliti :/
    A gle, ne možeš imati i ovce i novce - uz kazališnu predstavu, tombolu i cd s digitalnim fotkama uključenim u tu cijenu (raspitaj se za cijene fotografa po satu), meni briga o torti ne bi predstavljala nikakav problem. Ionako nema nekih briga oko proslave, u usporedbi s proslavom kod kuće - a možda se s njima može i dogovoriti da oni preuzmu brigu o torti, jako su susretljivi i fleksibilni.
    Da me ne bi krivo shvatila, samo iznosim svoje mišljenje, naravno da svatko zna svoje prioritete i mogućnosti.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cijena fotografa se odnosi na profesionalnog fotografa
    a mislim da ga u rođendaonici nemaju

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    Nisam 100% sigurna

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama sanja prvotno napisa
    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    Nisam 100% sigurna
    onda super
    jer većina rođendaonica daju fotke na CD
    ali te fotke, uglavnom, ne djeluju da ih je profić fotkao :/

da se razumijemo, tih 900k je neka prosječna cijena
    nije baš jako povoljno
    nije ni među najskupljima
    tako da meni nije upitna cijena, ni to što se nosi torta, to mi je logično
    ja sam samo reagirala na fotografa
    ako je profić onda svaka čast

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Što se tiče tog fotkanja...na cd...never mind, slike su iz provjerene ruke ništa bolje nego da ih sama slikaš stoga ne vidim u čemu je to kao nešto wowww, predstave se odigravaju i u drugim igraonicama, naravno tu su i tete animatori i ostalo, torta, grickalice, sokići..dakle samo dovedeš klince, cijena od 900 kn po meni je nekakva gornja granica i nije istina kao što kažeš " i ovce i novce" , sve je to postalo preskupo, bezobrazno preskupo, dati za jedan rođendan pr.1500 kn po meni je porez na budale, sorry, ovo je moje skromno mišljenje...
    Mi smo bili u Tom Tomu na roćkasu..2000 kn taj prostor, sve kao i u ostalim igraonicama, tete, predstava i bye bye , samo daj lovu

Meni se ova cijena u TL gdje smo rezervirali 700kn do 15 djece, sa predstavom, tetama, hranom, sokovima, i kom. nekakve slane štrudle čini ok, i još kao dolazi neki kostimirani lik tipe Medo, Fifi, Pokoyo, čini pristojnom pa ćemo vidjeti, nadam se dobroj zabavi.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Za one koje interesira Habyland malo informacija:

Cijena 1800 kuna za maksimalno do 12 djece.
    Ako je djece više, onda plus 60 kuna za svako dodatno dijete.

U cijenu su uključene tete animatorice u trajanju od 3 sata. (koliko sam uspjela snimiti fakat su ljubazne i zbilja se ludiraju s tim klincima)
    Prvih sat vremena su na gornjam katu, odvojeni od ostatka posjetitelja, drugi sat idu zajedno na one spravice za veranje i ostalo i zadnji sat je torta.
    Cijena uključuje i:
    pizze iz Pan Peka,
    slikanje,
    snimanje,
    tortu iz slastičarnice Mony,
    grickalice,
    sokove
    i poklon iznenađenja za slavljenika.

Moguće je da sam nešto ispustila.
    Ne preporučujem, samo informiram.

Usput, još nisu namontirali klime i unutra je :shock: :shock: :shock:
    Pakao za sat i pol vremena udisanja smrada i to još platiš 45 kuna.
    Igraonica je majka za bljuzgovito vrijeme, do tada radije Jarun, Bundek, Prisavlje itd..

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ma ispustila si jedino da se pića i klopa ne smiju nosit u prizemlje na ona 2 sata kad su u skakaonici...razumijem da je to zbog one birtije dolje ali hebemu, za te pare se barem tijekom rođendana može progledat kroz prste...

(mislim, ja ću svemu nać manu )

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo mi smo danas proslavili rođendan u rođendaonici TL na rotoru i morala sam uzeti malo vremena da napišem naše ako se to može nazvati "dojmove"..usput se ispričevam što ću biti malo detaljna ali ako se nekom da nek pročita i nek dobro razmisli komu i dati novac za to-
    Dakle....kad sam išla tražiti pogodna mjesto za slavlje jedan od uvjeta bio je da ne bude preko nekih 800 kn jer mi je više bilo too much, nakon toga ostalo, da je prostor ok, nekakva predstava, grickalice, torta i ostalo-
    TL mi se učinio sasvim pristojnim, najavljivana je nova rođendaonica sa kostimiranim likom, nešto kao luda zabava
    Kad sam otišla kapariti i izabrati tortu teta je bila super "mama dobijete super zabavu, dolazi veliki Medo, luda predstava, karaoke..ma wow :D
    Nitko sretniji od mene, bit će dosta malih klinaca koje će taj velikiiiiiiii medo oduševiti, bit će onih koji vole pjevati uz karaoke...svi će biti zadovoljni.
    Izabrali smo tortu Jurića i slani program i I je jedva dočekao današnji dan.
    Kad smo došli sve se činilo idealno, nitko osim nas...ali....
    kad je rođenda počeo došlo je sigurno još 5-6 djece koja su onako kao nekakvi gledatelji stajali na onoj ogradici od igraonice i smijali se i vikali..naravno da su sve poremetili, teta više nije mogla normalno ni voditi roćkas, ni crtati jer su svi gledali u njih...odvraćali su im pozornost...ali mi smo otišli na kat na cugu pa me i nije toliko smetalo, pomislila sam ma baš me briga glavno da su svi na broju
    Nakon dva sata sišli smo po nih, oni su se igrali balonima i činilo se da se zabavljaju.
    Jedva su dočekali otići iz tog prostora na one tobogane i izdivljati se.
    Pitala sam I kako je bilo a on mi je rekao "ma dosadno" :shock:
    Nisam htjela ulaziti u detalje, pomislih pitat ću ga kad dođemo doma..jer igra nije gotova.
    Upitala sam tetu jel šta ostalo za ponijeti jer sam se što prije htjela izvući iz gužve jer je uskoro bilo vrijeme za novi roćkas. a ona mi je dala samo mali komad torte što je ostalo za ponijeti..iako sam vidjela da je i slanog programa ostalo ohohoho...ali ok never mind valjda su mislili uzeti sebi...što se kasnije ispostavilo kao točno.
    Ali to nije ništa naspram onomu što je uslijedilo---tortu sam uzela i nakon sat vremena divljanja sa još 30 djece krenula doma, jedva čekajući ispitati I o dojmovima.
    :shock: :shock: ---Ivan me sav zbunjen u autu upitao "mama zašto moja torta nije bila Jurić", kako nije, otvorila sam poklopac i vidjela da je u pravu, nekakve zvijezdice sa nekim šarama, bezveze..ništa o onomu što smo naručili :/
    Ali nije dolazio ni Medo, nije bilo ni pjevanja uz karaoke :/ , ništa
    Kako to?
    Bila sam u isto vrijeme ljuta i zbunjena :?
    Došla sam doma..nekako i stavila ispred sebe onaj komad torte što sam "zaslužila", pojela sam...nije bila loša. čokoladni parfe..ok
    Podigla sam onaj papirnati podložak na koji stavljaji tortu i ostala totalno izvan sebe...naime oni utori od te plastične podloge bili su velikim dijelom ispunjeni pekmezom , ali pekmeza u torti nije bilo :shock: :shock:
    Od kuda pekmez?????
    Pa torta nije bila sa pekmezom..poglrdala sam i vidjela da na plastici piše Bobis, jel to slastičarnica iz koje uzimaju te torte, užas....
    Šta reći, komu se žaliti....šta uraditi...ne znam
    Eto dala sam 700 kn, a na kraju ne samo da sam ostala zakinuta za sve ono šta su obećali, nego na kraju ne znam ni šta su djeca pojela u toj "čudnoj" torti.

Sorry na dužini posta ali još sam tako ljuta da mi sada dođe da ih nazovem i odnesem ovu plastiku i pokažem im ovaj odvratni pekmez koji ne znam od kud????????

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

koma

žali se
    pismeno

pa vidi što će ti ogovoriti

i, naravno, napiši i nama da znamo

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Neznam šta da ti kažem. Mi smo slavili u 1. mjesecu na Žitnjaku i bili smo super zadovoljni (i dijete i ja).
    Bobis je firma iz, mislim Splita koja radi pekarski asortiman.

Mi smo na kraju rođendana dobili: ostatke torte, sokove koji nisu bili popijeni (neotvoreni Cappy tetrapak) a bili su za naš rođendan,i to 4 ili 5 komada i ostatak pizze(slično pizzi ali nije) isto Bobisovo. Dijete je na poklon dobilo plišanca "Budi moj medo". Ja sam za 700 kuna bila super zadovoljna. Vidjet ćemo kako će biti sljedeći put.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma i prešla bi preko toga što nisam dobila tih 10 ak kom peciva i sokove..alo mi je krivo zbog karaoka i Mede a neću ni spominjati ovo sa tortom...dođe m ida se izbljujem...jednostavno ne kužim od kuda taj pekmez, možda sam tele ali

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa cuj, mislim da roditelj slavljenika ipak treba ostati uz tete i kontrolirati kako se odvija rođendan. Inace i tete steknu dojam da ako roditelje nije briga, nije ni njih.

Onda možeš i na vrijeme reagirati. Ja uvijek ostanem i stalno nesto trazim i upozoravam.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da sam ostala onda bi ih totalno uzbunila, a i nemam ništa od toga....uvijek sam ostavljala da se program odradi bez nas onako kako smo se dogovorili jer mislim da po tomu ni tete ne vole nekakve prigovore sa strane...gledam po sebi

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

već sam na jednom drugom topicu napisala svoje dojmove o rođendaonici tulumulu!
    www.tulumulu.hr
    mi prezadovoljni, a mala slavljenica također!! :D

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi smo puno puta bili u Flipu u Španskom. (kao gosti i slavljenici). Nisu skupi, prostor je solidan, dvije su tete animatorice... klinci su uvijek bili zadovoljni....

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    www.tulumulu.hr
    jel tulumulu ona igraonica sa naci tetama?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    www.tulumulu.hr
    :? :?
    di je taj topic??
    mislim da nije!!tete su super!!

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

nemam pojma, potražim kad stignem.

bit će da je puno toga u percepciji i pozitivnom stavu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    www.tulumulu.hr

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ukucala sam naci tete u pretraznik!
    ne nalazi to!!

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

nisam ni ja našla, a znam da sam negdje o tome čitala... alex help!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •