Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 107 od 107

Tema: Ja mrzim parkiće!!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    za sada se riješila parkića

ujutro se kupamo na korani sa gerijatrijom...... stariji ljudi su zaaaaakon, ne žicaju hranu ,vodu i još ono što imaju podijele sa nama :D
    pa kaj su očistili foginovo? ili si ispod slapa ...
    ak navratim, moram znat di su moji (gerijatrija)...

btw, ja ću izvjesnu baku (koja je u parku s unukom i kćerkom) zveknut nokautom kad sljedeći put stane ispred mog prozora i počne buljiti!! pa ak je to slučajno nečija mama / svekrva a situacija vam zvuči poznato - upozorite ju.

zbog takvih nisam oprala ni prozore ni klupicu na prozoru (naslanjaju se) - al BA-DA-VA!!!!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo, ovih dana sam češće u parku, ali samo odmah na putu doma, nakon posla.
    I alkše mi je tako, kad smo samo u prolazu.
    Ubije me ono, kad se sjetim kaj slijedi kad od doma moramo u park.

A npr. spremanje za plažu mi je super.... 8)

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Evo, ovih dana sam češće u parku, ali samo odmah na putu doma, nakon posla.
    I alkše mi je tako, kad smo samo u prolazu.
    Ubije me ono, kad se sjetim kaj slijedi kad od doma moramo u park.

A npr. spremanje za plažu mi je super.... 8)

Ja pak ginem kad se treba spremit za plažu.
    Zato sam najsretnija u jednom malom mjestu na kraju makarske r. gdje je 2min do app do paže.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moji klinci su relativno mali/veliki, djecak je 3.5 a curica 6 i mi u park vec dugo dugo nista ne nosimo sa sobom

imamo 2 parkica, jedan na 2 min od zgrade i drugi na 5 min lagane setenje.

ako su zedni kupimo sokic ili vodu u najblizoj prodavnici, ako su gladni podjemo kuci. mada, zbog ritma u kojem zivimo uglavnom u parkic idemo popodne, posle kasnog rucka, i ako su gladni svakako idemo kuci na veceru.

jedno vreme smo nosilo loptu (ukrali su nam je ispred zgrade ) ili po jednu igracku ali se sa tim uopste ne igraju pa su sami zakljucili da je bolje da sve ostave kod kuce. tamo svakako najvise vole da se ljuljaju i klackaju ili jure sa drugarima koje tamo upoznaju

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Sofke - garant si u Dalmatincu.

Eto, ja isto tako...poslije vrtića se skupimo, sjednemo na kavu, ponesemo voće, koje pecivo i sokić i mirni smo do večere 8)

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Šta kažete na to da kod nas najbliži parkič ima granicu sa cestom i na samom rubu več u parkiču cca 3m od klackalice stoje kontenjeri koji se prazne 1x tj(noču tu šeču štakori) a s druge strane je ok trava ali gdije peseki obavljaju nuždu

Druga 2 su super osim što NIKAKO ne razumije razbijanje boca..mama veli da je jednom našla iglu :shock: i to da ako voliš tog svog ljubimca pa zar ti je toliko teško pokupit njegovu kakicu???? i to u parkiču gdije ima znakova da s pesekima se ni nesmije

Napominjem da jako volim životinje ali ja sam kao curica prije 15-20 godina to radila i ne kužim da to kod nas još nije zaživilo :? :/
    Več sam mislila slikat kako obavljaju nuždu i to s djecom u kadru ali iskreno se bojim da bi mogla velike neugodnosti doživjet

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja se preporodila otkako imam lift i 6 parkova u neposrednoj blizini i nekoliko mrvu dalje. Samo velim 'ajmo u park', i već se trči po cipele! U torbi voda i vlažne maramice. Oni si sami uzmu po jednu-dvije igračke, ali samo veličine za u ruku. To je čist dosta za mijenjanje s drugom djecom. Hranu - uglavnom ne nosim.

A do nedavno je izlazak u park i nama bila ekspedicija: morali smo potegnuti malo dalje, s 4. kata bez lifta. Umorim se samo kad se sjetim...

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •