jučer popodne je G skakala sa zidića u parku. iskrenula je nogu i sjela na nju. naravno da ju je užasno bolilo i da je plakala. malo joj je nogica otekla, pa sam ju odvela veterinaru- tati da pogleda. nije mi se činilo tako strašno da trčimo na hitnu. navečer je bila mirna i nije htjela hodati, tek je pred spavanje šepala. Danas ujutro nogica nije ništa jače natečena, hoda puno bolje, ali još šepa.
zbog svega se danas osjećam kao nemajka. jesam stajala sam kraj nje, i nije uopće visina kod koje bi joj se moglo što dogoditi. bila je jednostavno nezgoda, znam. nezgodno je doskočila. ali staršno me muči grižnja savjest.
kako se nosite s nezgodama?
kako se riješiti tog lošeg osjećaja?

- tati da pogleda. nije mi se činilo tako strašno da trčimo na hitnu. navečer je bila mirna i nije htjela hodati, tek je pred spavanje šepala. Danas ujutro nogica nije ništa jače natečena, hoda puno bolje, ali još šepa.
Odgovori s citatom
. Meni srce stane svaki puta kad vidim svoje dijete da plače, osjećam strašnu krivnju, ne mogu prestat mislit o tome slijedećih 5 dana, iako joj nikad nije bilo ništa. Onda MM mora tješit mene. Kad smo mi mame jednostavno takve...
Jesam li mogla spriječiti? Nisam. Bilo mi ga je užasno žao i plakala sam skupa s njim na šivanju, ali nisam to mogla spriječiti. Zato i nemam grižnju savjesti.