Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Mame na porodiljnom Špansko-Malešnica

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Mame na porodiljnom Špansko-Malešnica

Pitam se da li ima možda kakvo neformalno okupljanje mama koje su na porodiljnom a koje žive u kvartu Špansko - Malešnica?

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

koliko vidim, nema, al bi se dalo organizirati. mislim da bi samo bilo dobro da pricekamo malo ljepse vrijeme, da mozemo biti vani. (ako nista, nia, mozemo se ti i ja naci )

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pa zato i pitam da se nešto organizira vidim da ima puno mama vani s kolicima kod našeg DM-a, pa zašto ne organizirati neko druženje
    Idući tjedan počinje bolje vrijeme, pa ćemo moći s kolicima van

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ne znam dal ti je dolazila neka patronazna i dal ti je rekla, ali imaju organiziranu grupu za potporu dojenja (u vrticu u Cesaricevoj). ja sam s Lovrom isla na to, i tamo se dosta mama upozna. sada nema nista do 9mj, ali ako si zainteresirana, mogu ti javiti kada pocne (mene ce patronazna nazvati).
    al bi se definitivno mogle, mi mame iz spanskog i malesnice, naci na nekoj kavi i prije.

a ove koje se setaju kod dm-a (pretpostavljam na kukuljevicevom), one bas i ne vise po forumu

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dolazila mi je sestra Branka iz Doma zdravlja Špansko, ali nije mi spomenula za grupu potpore dojenja, možda zato jer je vidjela da mi beba super napreduje i da nemamo problema s dojenjem.

Da, pitanje dal su ove mame što šeću po vani uopće na Rodinom forumu...

Hajdemo se naći idući tjedan jedan dan, pa će nam se sigurno još koja mama pridružiti

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo jedna koja se sece ispred DMa :D
    samo se nadam da me necete odmah lincovati jer ne dojim (vidim da ste se vec dotakli te meni bolne teme)

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

naravno da necemo
    a to se samo zove grupa za potporu dojenja, ali je organizirana da se mame upoznaju. i ja sam krenula kad smo se vec super uhodali s dojenjem, bila je i jedna mama koja nije dojila (jer nije, al fakat nije imala mlijeka).
    mozda ti nije rekla, jer si rodila krajem ozujka, pa kao dok se priceka da beba malo ojaca, a onda su vec prestali s okupljanjem zbog godisnjih.

ajd, vidimo se onda iduci tjedan! na kukuljevicu? kava ili setnja?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja sam vise za setnjicu, misko mi je mirniji kad nismo na jednom mjestu.
    al moze i kava

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evo, ako primate mame s malo većim bebačima i koje su se vratile na posao, pridružit ćemo vam se ako nam bude odgovaralo vrijeme koje dogovorite.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Super, ipak se skupljamo lagano :D
    Meni sve odgovara, može šetnjica, može kraće sjedenje, može klupica pored dječjeg igrališta ako imamo i malo većih beba koje se žele igrati tamo.

Negdje u jutarnjim satima, 9 ili 10 ujutro, pred DM-om? Možda je zgodnije ranije kad nije tako jako sunce, ali u biti bilo koje vrijeme mi odgovara tako da ću se prilagoditi ostalima

E da, ako ima koja mama slingerica, bilo bi super da mi pokaže sa slingom, još sam malo nespretna, a i ova moja curica se nekako stalno otima u slingu, valjda zato jer voli stalno imati glavu iznad ramena, ili biti okrenuta prema naprijed, jer je straaaašno radoznala i sve mora vidjeti

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evo mama slingašica, maramašica i meitajašica . Već je dijelila savjete po kvartu. Uspjeh zagarantiran

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

super, meni samo ne odgovara kasnije popodne, iza 4, kad mi se stariji sin vrati iz vrtica, jer bas nemrem s njih dvoje istovremeno van.

i meni isto pase stogod, setnja, klupica...

ja onda isto donosim sling

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi krečemo van prvi puta ovaj tjedan :D ali smo blizu, pa smo i nas dvije curke zainteresirane za kave na Kukuljevičevom, pošto je to tamo neka "baza" -mislim na kvart Špansko i Malešnicu!

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Baš se veselim, biti će znači bebica svih uzrasta :D
    Jel vam odgovara ponedjeljak ujutro u 9:30 pred DM-om? Ili ranije, kasnije?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi smo se upravo vratili s puta i stan je zakrčen neraspremljenim stvarima. Ako se uspijem organizirati, stižem, ako ne, onda neki drugi put. Znak raspoznavanja - plavo-ljubičasti sling na meni ili prebačen preko plavih kolica

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi smo se upravo vratili s puta i stan je zakrčen neraspremljenim stvarima. Ako se uspijem organizirati, stižem, ako ne, onda neki drugi put. Znak raspoznavanja - plavo-ljubičasti sling na meni ili prebačen preko plavih kolica

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo i mene da se ubacim ... taman sam namjeravala do dm-a sutra ujutro, nadam se da cemo stici do tamo oko 9 ujutro...

sifra: crna maclaren kolica (sa zelenom kupolom iznutra), a sling ili mei tai u košari ispod

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Nismo uspjeli danas. D je zaspao oko 9.
    Bit ću vani oko podneva (moram na plac) i opet predvečer. Slingašice kojima treba pomoć oko slinga, pošaljite mi brojeve mobitela na pp pa ću vam se javiti.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

e, ja prek vikenda ne stignem na net, tak da sam tek sad vidjela poruku. uskoro izlazim pa cu vas potraziti, ako ne, ajmo se naci jos koji put.
    bas mi je zao kaj sam propustila susret.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi bile do DM-a u šetnju i Nia mi sad već dugo spava kao crknuta, ma uhvatit ćemo se koji drugi dan Nisam ni mislila da će biti jednostavno pored toliko beba, a svaka ima svoj ritual
    Hajdemo dogovoriti neki stalni termin svaki dan od pon-petka pa ćemo se valjda nekako uspjeti uhvatiti neki od dana u dogovoreno vrijeme
    I mene ćete skužiti po plavim pegperego kolicima i ispod njih u košari plavi sling

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kaj, nia, organiziras i ona ne dodjes

e, da, ja sam pusac, pa ak vam smeta, ja se iskljucujem iz dogovora. mislim, ne palim jednu na drugu, al volim zapalit uz kavu.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi smo bile kod DM-a u 9:31 ali nije bilo nikoga ali kak kažem, nisam se ni nadala da će odmah iz prve upaliti naša druženja

Osobno ne pušim već nekih 6 godina, moje frendice uredno puše kad smo negdje na kavi, tak da sam već naviknuta, neće mi smetati

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a, joj, krivo shvatila, samo sam procitala onaj dio da ti Nia spava ko crknuta (to me skroz opcinilo ).

ovak, mi cemo svaki dan kad ce biti lijepo vrijeme biti u snoopyu na kavi oko 10 (pa bar do 11, pol 12) - naravno, ako se nesto nepredvidivo ne dogodi. prepoznat cete nas po sivim peg perego venezia kolicima (koja mi, nakon prethodnih gracovih izgledaju ko da mi za njih treba dozvola za nosenje hladnog oruzja ), i mozda plavim suncobranom (ostalo od brata iako smo curica ).
    ali, mislim da cete puno lakse mene prepoznati, pjegava, narancastokosa, najcesce sva u crnom (ne, nisam u depri ).

eto, ko voli nek izvoli, pa se valjda netko i javi!

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa

Osobno ne pušim već nekih 6 godina
    da, i svaka cast! ja sam planirala prestat u bolnici, al se eto, izjalovio taj plan

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mi smo stigli oko 10 (naravno da se skupilo brdo olakotnih okolnosti i da smo kasnili, po obicaju), ali nema sanse da prepoznam mame forumasice
    a i malo mi je nezgodno ic od mame do mame i "ispitivati teren"...

sva sreca da su peg perego kolica najucestalija na zg cestama(po mojoj procjeni) 8)

vise srece sutra :D

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ok, sutra se onda vidimo u Snoopyu na kavi u 10h (pretpostavljam da je to onaj kafić bliže pošti ili možda s druge strane bliže DM-u?)

Znam da ima brdo plavih pegperego kolica pa je nemoguće po tome skužiti, a i nezgodno bi bilo ići od mame do mame s pitanjem "Roda?"
    Čini se da bi trebale imati neki znak raspoznavanja, bilo bi dobro imati rodinu naljepnicu za nalijepiti na kolica

No šalu na stranu, mene ćete skužiti po dugoj ravnoj crnoj kosi sa šiškama.

Nadam se da će nas se sutra skupiti barem 2-3 za početak :D

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evo samo da znate da nas ne očekujete barem do četvrtka - moram na posao. Ali ako ovo druženje postane redovito, sigurno ćemo vas naći jedno jutro

Dobar provod!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nadam se da uzivate na kavi

ovakvi topici inace nisu dopusteni, pa vas molim da ni ne otvarate jedan o dojmovima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •