Citiraj sorciere prvotno napisa
Citiraj mina30 prvotno napisa
ok nije mi nimalo lakse nakon sto sam sve procitala. Moj sin ima 2god i 3mjeseca, vjerujem da djeca mogu imati bujnu mastu ali moj stalno vidi nekog bracu. Vec dva tjedna govori stalno: Tuce bracu, tuce bracu! i mase rukom po zraku. Do sada se nisam brinula jer sam mislila da je to zbog djece u parku. On jos ne ide u vrtic, nitko ga nikada nije tukao pa mi nije bila jasna ta agresija. Ali zadnja dva dana lupa po ogledalu i vice tuce bracu i nosi braci pelenu i uzeo braci igracke. Jucer nosi braci igracku ispod stola i ja pitam di je braco, a on meni tamo je braco i pokazuje ispod stola. Prvo sam se zabrinula da ima zamisljenog prijatelja ali ovo sto sam procitala mi je jos strasnije. Sigurno znam da u stanu nije umrlo nikakvo dijete, jer je prva vlasnica bila neka baba a onda je neki tip imao podstanare. Sta sad?
napravi test za trudnoću!

Na ovo moram reči da je meni prije no što sam napravila test za trudnoću meni dijete reklo da imam bebu u buši... iz čista mira.

Ujutro kada se probudimo uvijek se malo mazimo na krevetu, taj put je on meni podigao majicu i rekao da imam bebu u buši i dao pusu. Da bi za dva tjedna napravila test i stvarno ono plus!

Niti smo spominjali bebu, niti smo radili na bebi eto... On nas je obavijestio unaprijed