Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Protiv MPO-e je čovjek, a ne Bog

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Protiv MPO-e je čovjek, a ne Bog

Crkva je naše utočište, naša škola. Ali svaki čovjek ima mogućnost izbora: Hoće li učiti od učenika te škole ili će slušati glas Učitelja - glas koji dopire iz srca svakog pravog vjernika.

Prije više od 2 tisućljeća, Bog posla Isusa među nas smrtnike - stavi nas na iskušenje.
    Ljudski je rod tada posustao, napravio je pogrešku. Hoćemo li je danas ponoviti? Jesmo li do danas sazreli ili još uvijek stojimo uz bok Poncija Pilata i dižemo svoj glas protiv nevinih?

Bog određuje puteve svakome od nas.
    Trnovit je put neplodnih, ali na kraju njega je, još uvijek, uskrsnuće. Uskrsnuće kao dar onima za koje Bog smatra da ga zaslužuju. Bog odlučuje o tome. Bog, a ne čovjek.
    I Isus je imao težak put, ali ne zato jer je bio grešan. Grešnici su oni koji ga osudiše.

Bog je ljudima poslao neplodnost kao prividni grijeh - grijeh kakav je bio i onaj Isusov. Dao im je MPO-u kao križ i stavio ih pred porotu - saborske zastupnike - Kršćane. Porotu je tako stavio pred iskušenje. Kakav će biti križ koji će dodijeliti bližnjemu svome? Hoće li mu pomoći da ga nosi ili će svojom rukom pritisnuti krunu na glavi njegovoj?

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Možeš li mi molim te malo objasniti što ti želiš reći?

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja mislim da nas Bog baš nije imao namjeru počastiti sa mpo kako bi nas uzdignuo već jednostavno svatko ima nešto što ga tišti i misli da je njegov problem najveći.Slučajno ja imam neplodnost,netko karcinom,netko sitan problem koji je njemu velik kao kuća.Sve je individualno.Ja na svoj problem gledam ponizno,a dalje je opet volja Božja.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Berlin prvotno napisa
    Možeš li mi molim te malo objasniti što ti želiš reći?
    x

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mislim reći da je Crkva sebi dala veliku ulogu kada ovima u Saboru naređuje kakve Zakone da donose.
    A oni opet veliku odgovornost kada smatraju da donoseći takav zakon rade ono što Bog želi.

Svaki pojedninac u Saboru trebao bi slušati svoje srce pri dizanju ruke "za" ovakav Zakon i razmisliti pri tome što čini ljudima kojima je namijenjen.
    Jer religija je temeljena na moralu, a ne na "znanju".

Ne mislim da smo počašćeni neplodnošću, ni da nam je MPO dan kao dar. I jedno i drugo su Križ koji moramo nositi. Ali nam saborski zastupnici donošenjem Novog Zakona mogu taj Križ dodatno otežati.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ispričavam se ako sam nekoga uvrijedila svojim riječima, to mi stvarno nije bila namjera.

Znam da je dosta ljudi protiv MPO-e upravo zbog svojih vjerskih uvjerenja. Novi Zakon je i predložen u skladu s takvim uvjerenjima.

Ali kada su vjerski zakoni donošeni, MPO nije ni postojala. Prema tome, vjerska uvjerenja o MPO-i donešena su u novije vrijeme i pitanje je da li su stvarno u skladu s "onim što Bog želi".

Ja nastojim živjeti prema moralnim načelima. I ja na neplodnost gledam ponizno i znam da će mi Bog pomoći u ostvarenju majčinstva samo ako to on bude želio.
    A djeca rođena pomoću MPO-e dokaz su da Bog nije protiv toga.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

lisa ako ti misliš da na putu prema svojoj bebici ne trebaš liječničku pomoć već samo Boga, draga ja ti želim sreću i uspjeh i čudo kojem se nadaš! nema u tome ništa loše!
    mi druge idemo nekim drugim putem, i oba su ispravna!
    no, ovakve teme se mogu shvatiti kao provokacija, a za to nema potrebe jer imamo temu gdje cure zajedno mole i duhovno si potpomažu. imamo i izlaznu strategiju za one koje traže utjehu jer ne mogu više, gdje se mnoge koje dotad nisu okreću vjeri.
    sretno!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a imamo i temu o saboru te o zakonu samom po sebi.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj lisa84 prvotno napisa
    Lisa84 shvacam sto si htjela reci u svim svojim postovima i slicno osjecam i sama.Nikada nisam MPO dozivljavala kao grijeh koliko god to Crkva tvrdila.Strpljivo nosim svoj kriz i nadam se da cu kad-tad uspjeti, a kada se to dogodi bit ce to najveci i najljepsi Bozji dar za nas oboje.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A ma... Bolje da odustanem...

Ja se trenutno spremam za ISCI na jesen i sve što sam napisala ide u korist zagovornika MPO-e, a ne protiv!!!

Ne da mi se prevodit tekst za one koji na svaku riječ reagiraju kao na "provokaciju"...

Žao mi je zbog nesporazuma. Svima želim puno sreće!
    Pozdrav...

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mislim da je lisa u istom problemu kao i mi i mislim da je htjela reći da je i mpo sa Božje strane.Ali,oko teme relacija Crkva-sabor,zaista ne treba gubiti živce.To je tako-kako je.Sve je to politika i sto skrivenih razloga.lisa,opusti se i drži se svog puta.Nije vrijedno trošiti misli i živce...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa
    Lisa84 shvacam sto si htjela reci u svim svojim postovima i slicno osjecam i sama.Nikada nisam MPO dozivljavala kao grijeh koliko god to Crkva tvrdila.Strpljivo nosim svoj kriz i nadam se da cu kad-tad uspjeti, a kada se to dogodi bit ce to najveci i najljepsi Bozji dar za nas oboje.
    :D
    Drago mi je da je bar neko shvatio!
    Želim ti od malog , što prije!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Draga moja, i ja sam jako dobro shvatila što si htjela reći. Žalosno je što se saborski zastupnici zajedno sa kaptolom igraju boga preko naših leđa. A da je Bog protiv MPO-a ne bi postojali naši dragi doktori i pomagali nam

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja uopće nisam shvatila što želiš reći :?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

lisa84 nisam iz prve skontala što želiš reči,slažem se da si neki ljudi daju pravo igrati se boga,tj, skrivajuči se iza toga kako bi provodili svoju volju,ali toga ima od pamtivijeka,i nažalost biti će i dalje,a ovi naši bi i dušu vragu prodali samo da bi svoju poziciju osigurali.ja vjerujem u ono ˝˝sve se vrača sve se plača˝¨,a po tome sav naš trud mora biti nagradjen jednoga dana.sretno!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma ja sam davno isključila Boga što se tiče MPO postupka i rekla sam mu davno da ga neću slušati i da imam pravo boriti se za nešto što, ako me on zakinuo, medicina može popraviti.
    Čak sam mu se prestala i moliti za dijete.

Dao mi je dijete prirodnim putem valjda ga zaista povrijedile moje riječi :/

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moja poznanica osuđuje MPO i to na jako ružan način.
    Da sve bude još gore, neće ni kod nje sada dijete meni je žao

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa
    moja kunjada tj.sestra mm potpisala u crkvi peticiju protiv mpo,šta više reči,od tada o toj temi mi ne razgovaramo

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

isključila sam i sabor i crkvu iz nase borbe za bebicu ali Boga nisam.Po meni propovijedi crkve odnosno onih koji nose habete nisu sto i Bozija volja.Jer da je tako nebi ejdna vjera bila protiv MPO a druga za a Bog je jedan.

kad s ebudu ponašali kako vjera nalaže,zivjeli skromno onda mogu meni drzati propovijed a do tada nek prošeću sto dalje od mene....iskreno postajem alergična i tlak mi skače kad uopće vidim sto ljudi sebi dopustaju a i kad vidim ove sto po njihovima "preporukama" ppokusavaju nama krojiti zakone

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj pak prvotno napisa
    moja kunjada tj.sestra mm potpisala u crkvi peticiju protiv mpo,šta više reči,od tada o toj temi mi ne razgovaramo
    :shock:

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Par godina prije moje udaje,na tv je bila Latinica sa temom mpo.Gost je bio Vinko Coce i njegova supruga-uz još par parova.Tijekom emisije sam izjavila:Ja na to nikada u životu ne bih išla.Moja mama me samo značajno pogledala i rekla;Nikad ne reci nikad.Šta znaš što te u životu čeka.Ovi su se ljudi napatili...I eto ja sam sada u tim vodama.A bila sam protiv toga možda zbog neznanja,možda zbog nesvijesnosti.Zato ne zamjeram onima koji su protiv ovoga.Da vas ne davim teološkim dijelom ali i Isus je na križu rekao:"Oprosti im, ne znaju što čine".

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jer religija je temeljena na moralu, a ne na "znanju"...
    Slijedom navedenog crkva (kao institucija) bi trebala egzistirati kombinacijom jednog i drugog, a povijest je potvrdila kako u evoluciji i napretku znanja i medicine crkva uvijek kasni i to tako da empirijska saznanja o bolestima i načinu liječenja uvijek prvo oštro osuđuje ali ne trudi se na odgovarajući objasniti bazu svojih sumnji ili ih raščistiti upoznavanjem s problemom. Do pronalaska lijeka i guba i kolera su smatrane vražjim djelom, a vještice neću komentirati. Mislim da će stoga crkva (dakle, institucija) jednog dana imati drugačiji stav o MPOu samo se nadam da do tog vremena neće proći stoljeća!
    A što se vjere tiče, nisam zagovornica teze: Bog hoće da bude tako! Uostalom Bog je poručio čovjeku: pomogni si sam, pa ću ti i ja pomoći! Mislim da je tvoj post izraz pronalaženja modusa kako ćeš umanjiti raskorak između zahtjeva Crkve i MPOa pa ako to pomaže, OK 8)

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

lisa84 odlično si ti to napisala pogotovo ovja dio mi se sviđa:

"Porotu je tako stavio pred iskušenje. Kakav će biti križ koji će dodijeliti bližnjemu svome? Hoće li mu pomoći da ga nosi ili će svojom rukom pritisnuti krunu na glavi njegovoj?"

I iz ovo mogu zaključit da je moj MPO križ lakši i meni draži nego njihov križ kojim ocat stavljaju na otvorenu ranu drugima koje se nisu potrudili niti upoznati niti bar reći brate, sestro kako si, jeli ti teško.

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

..........
    A oni opet veliku odgovornost kada smatraju da donoseći takav zakon rade ono što Bog želi........
    Draga lisa svako naravno ima pravo na svoje mišljenje i svoj put ali ovo što si napisala možda se odnosi na 1% saborovaca.
    Ne vjerujem ja baš u njihovo promišljanje o toj situaciji mislim da je tu više u pitanju stranački stav i pritisak crkve i da kada glasaju u tom trenutku najmanje razmišljaju o Bogu i Njegovoj volji.
    Inače nije u mojoj prirodi da baš sve što se dogodi prepisujem Njegovoj volji jer duboko vjerujem da On da je uistinu tako mnogo mnogo stvari ne bi dopustio.
    Što se tiče "saborovaca" mislim da bi na njih trebalo izvršiti pritisak sa stvarnim i točnim informacijama.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Šta i ta peticija postoji? :shock:
    Najgore mi je to što ljudi bacaju kamen na nekoga ko nema veze s njima, tj. ne dira ih (ni štapom).

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa
    Uostalom Bog je poručio čovjeku: pomogni si sam, pa ću ti i ja pomoći!

X

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Berlin prvotno napisa
    ..........
    A oni opet veliku odgovornost kada smatraju da donoseći takav zakon rade ono što Bog želi........
    Što se tiče "saborovaca" mislim da bi na njih trebalo izvršiti pritisak sa stvarnim i točnim informacijama.
    Stvarne i točne informacije servirane su im u brošuri, a i stručnjaci su im o tome pričali (druga je stvar da li su čuli).
    Ja sam više mislila apelirati na one koji stvarno vjeruju da čine ispravno, a zapravo su u zabludi (kao npr.oni koji potpisuju Peticije protiv MPO-e u Crkvama).

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jer religija je temeljena na moralu, a ne na "znanju"...
    Mislim da je tvoj post izraz pronalaženja modusa kako ćeš umanjiti raskorak između zahtjeva Crkve i MPOa pa ako to pomaže, OK 8)
    E to mi je bila namjera. Ali ne da pomogne meni, ni vama koji niste protiv MPO-e, nego onima koji dvoje zbog vjerskih načela. (znam da ih ima i na Rodi, jer iako rijetko pišem, često "vas čitam").

Treba razdvojiti vjeru od religije, jer to su često 2 različite stvari - čak se međusobno isključuju!
    Vjera dolazi iz srca, a religiji pripadneš rođenjem.
    Ako čovjek slijedi vjeru, slijedit će i moralna načela koja prihvaća svaka religija.
    Ali ako slijedi religiju, nerijetko će izgubiti vjeru. To su oni koji idu u Crkvu, a ne znaju zašto su tamo. To su oni koji će potpisati Peticiju protiv MPO-e, ne razmišljajući što time čine "bližnjemu svome".
    Ali to su (zaprepašćujuće) i oni koji im tu Peticiju daju na potpis.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

...sestra mm potpisala u crkvi peticiju protiv mpo...
    Ne mogu vjerovati u postojanje te peticije :shock:

orline avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj kata1 prvotno napisa
    lisa84 odlično si ti to napisala pogotovo ovja dio mi se sviđa:

"Porotu je tako stavio pred iskušenje. Kakav će biti križ koji će dodijeliti bližnjemu svome? Hoće li mu pomoći da ga nosi ili će svojom rukom pritisnuti krunu na glavi njegovoj?"

I iz ovo mogu zaključit da je moj MPO križ lakši i meni draži nego njihov križ kojim ocat stavljaju na otvorenu ranu drugima koje se nisu potrudili niti upoznati niti bar reći brate, sestro kako si, jeli ti teško.
    X

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[/quote]

Šta i ta peticija postoji? :shock:
    Najgore mi je to što ljudi bacaju kamen na nekoga ko nema veze s njima, tj. ne dira ih (ni štapom).[/quote]
    ne postoji prije nekih godinu dana organizirana je bilo po crkvama peticija protiv više toga i među ostalim i protiv mpo-a. a potpisivali su ljudi koji neznaju ni što to znači ali ako je u crkvi onda je ok,da stanem malo u obranu moje kunjade inače je ona ok ali je jedna od onih koja slijepo vjeruje i ne zamjeram joj ona ima svoj stav ja svoj složit se nečemo nikada.ono što sam željela tim primjerom reći je da se danas može puno toga ˝prodati˝narodu uz dobar marketing,

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

smatram da je lisa84 u pravu, samo joj je formulacija rečenica ... previše biblijska, meni je trebalo da dobro razmislim šta piše

ljudska znanost napreduje zahvaljujući talentu pojedinaca (drugi uče od njih)
    a talent je božji dar

no ne bih rekla da je neplodnost nametnuta od Boga i sl. nego da jednostavno nastane, zbog zemaljskih nesavršenih karakteristika naših tijela

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    no ne bih rekla da je neplodnost nametnuta od Boga i sl. nego da jednostavno nastane, zbog zemaljskih nesavršenih karakteristika naših tijela
    x

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

MGrubi složila bih se s tobom.
    Mislim da je stvarno nezgodno ljudima koji uz ovaj problem imaju još i problem sa savješću uzrokovan stavovima Crkve.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Crkva ne može nekome tko vjeruje u Boga nametnuti savjest-savjest imaš ili nemaš.Stvar je kako spoznaš i rezoniraš stvari a to je povezano sa sviješću i intelektom.Sve u životu ima svoje zašto.Samo što taj zašto netko shvaća na ovaj ili onaj način-ovisi o razini svijesti.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Hm, a da jednostavno ostanemo na tome da je svaki novi zivot veliko cudo bez obziro na koji nacin je zacet ?! Svaka beba je cudesna bez obzira na stavove crkve ili politike

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa
    Hm, a da jednostavno ostanemo na tome da je svaki novi zivot veliko cudo bez obziro na koji nacin je zacet ?! Svaka beba je cudesna bez obzira na stavove crkve ili politike
    XXX

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i ja se slažem-zakomplicirasmo stvar

ana39 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

drage moje,
    nemojte dopustiti da vam bilo tko i bilo što zamagli ljubav, razumijevanje i prihvaćanje koju dragi Bog ima za vas!!!!!!!!
    On liječi sve naše povrede, Njemu predajmo sva naša ograničenja!
    vaša anči

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A ma... Bolje da odustanem...

Ja se trenutno spremam za ISCI na jesen i sve što sam napisala ide u korist zagovornika MPO-e, a ne protiv!!!http://www.roda.hr/adserver/out.php?id=1

Ne da mi se prevodit tekst za one koji na svaku riječ reagiraju kao na "provokaciju"...

Žao mi je zbog nesporazuma. Svima želim puno sreće!
    Pozdrav...
    ma kuzim te draga lisa
    puno srece na jesen, da i tebi i meni bude uspjesna

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

X

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    X
    x i dodajem da me više ne sekira šta tko misli o tome ja sam u tim vodama i ne krijem to. Vjerujem u Boga a što crkva misli o tome ne zanima me!

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Meni je o ovom vise pun kufer komentirati!

Crkva u RH nije dio tijela Vlasti, niti su dio strucnog tima vezano uz MPO podrucje!
    Nema se o ovome sto reci, cak ni kada oni pisu o toj temi, sloboda govora daje na pravo svakome da kaze sto hoce, o svemu ostalom sa njima uopce ne zelim raspravljati!

TOCKA!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

prošli mjesec sam bila na vjenčanju i kaže svećenik:"Sad vi mislite,ovaj će nama pričati o braku,a nikad se nije ženio.Šta on zna?O itekako znam,jer meni u ispovjedaonici ispričate sve o vašem braku i drugim problemima koji vas muče".Ja sam se pravo zamislila.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

e ovo je najveca zabluda, to u Bibliji nigdje ne pise, to je narodna izreka a ne Bozja Rijec

Ma ja sam davno isključila Boga što se tiče MPO postupka i rekla sam mu davno da ga neću slušati i da imam pravo boriti se za nešto što, ako me on zakinuo, medicina može popraviti.
    Koliko sam ja shvatila lisa84 ona bas o tome i govori, nije Bog taj koji je protiv MPO nego crkva, covjek.
    Da je Bog protiv MPO nijedna cudesna beba ne bi bila rodjena

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ma kuzim te draga lisa
    puno srece na jesen, da i tebi i meni bude uspjesna [/quote]

I ja tebi želim isto draga

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj martina123 prvotno napisa
    Meni je o ovom vise pun kufer komentirati!

Crkva u RH nije dio tijela Vlasti, niti su dio strucnog tima vezano uz MPO podrucje!
    Nema se o ovome sto reci, cak ni kada oni pisu o toj temi, sloboda govora daje na pravo svakome da kaze sto hoce, o svemu ostalom sa njima uopce ne zelim raspravljati!

TOCKA!
    Slažem se. Crkva nije dio tijela Vlasti, ali ima preeeveeeliki utjecaj na Vlast. Ne bi trebala imat, ali ima!
    Zato mislim da bi se trebalo i na njih utjecat, pokušat ih malo smekšat. Ne kažem da je to moguće, ali pokušat...

Gle, ja ti uopće nisam Katolik, ali sam se pokušala "uvuć" u glavu Katolika i napisala "svoja" razmišljanja. (Toliko o mojim Biblijskim rečenicama)
    I ja brinem svoju brigu, ali trenutno nam ne bi bilo na odmet okrenut na svoju stranu ponekog ko razmišlja drugačije.
    Znanstvenika možeš uvjeriti činjenicama, ali za vjernike je vjersko uvjerenje Zakon. Pa zašto onda ne pokazati drugu stranu religije?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa
    e ovo je najveca zabluda, to u Bibliji nigdje ne pise, to je narodna izreka a ne Bozja Rijec

Koliko sam ja shvatila lisa84 ona bas o tome i govori, nije Bog taj koji je protiv MPO nego crkva, covjek.
    Da je Bog protiv MPO nijedna cudesna beba ne bi bila rodjena
    Dobro si shvatila!
    Ja mislim da ne treba Boga isključit iz ovoga, nego Crkvu kao zemaljsku instituciju!

Nekome je Bog-Bog, a nekome ono što ga gura naprijed. Možemo to zvat kako hoćemo, ali uvijek se nadamo čudu - nečemu odozgo. I to je uvijek nešto dobro, a ne ono što nas sprečava da napravimo nešto dobro. A što je bolje i nevinije od djeteta?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa
    Pitala sam se kad će netko ovo ustvrditi, istina, nije biblijski, ali mislim da ta rečenica nije izraz antikristovske pobožnosti. A kao dobra kršćanska duša ipak mislim da Crkvi (dakle instituciji) nije mjesto u MPO vodama. Bog nije isključen, i neka bude božja volja, ali ja ću malo pomoći (tj,doc)

... imam pravo boriti se za nešto što, ako me on zakinuo, medicina može popraviti.
    Ovo potpisujem a i ovo:

Svaka beba je cudesna bez obzira na stavove crkve ili politike
    Čini mi se kroz ove postove kako sve mi zapravo govorimo o istoj stvari!
    Osim što je netko više, a netko manje bogobojazan !!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ali zato u Bibliji piše da bolestan potraži pomoć dr. koje je i Bog stvorio da pomognu ljudima(neki više neki manje).Zato ja mislim da ne činim loše,a svakome njegovo na savjest.Mislim da svatko u ovoj priči ima neke argumente zašto i protiv,samo si to treba posvijestiti.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •