nadam se da ce mi netko nakon ovoliko vremena odgovoriti. prema svemu gore procitanom cini mi se da imam gardnerelu. ali trebam samo jos pokoji vas savjet I potvrdu.
dakle,u 11 mjesecu sam radila bris I papu. papa je bio odlican, ali mi je zato dala ginekologica vaginalete I kremu za koristenje dva tjedna.neznam tocno koje.rekla je da nije nista strasno I da ce to proci brzo da se nista ne brinem. jos mi je preporucila lactogyn vaginalete pa sam I to kupila. ali mi je rekla da njih koristim tako da stavim jednu kad osjetim da mi je losije.
bila sam sad opet 14.1. kod nje jer sam imala nekih problema sa M,imam jedan mali polip.
ali mi sad naknadno nije radila bris da vidi dali je sve u redu sto je meni bilo glupo ali nisam nista rekla jer sam mislila da ona zna najbolje.
nakon tog posjeta ginekologici pocela sam dobivati cudan taman iscjedak koji ima neugodan miris,po staroj ribi. zbog toga koristim dnevne uloske ali mi se cini da mi je od njih jos I gore

ponekad prilikom sexa I kod mokrenja I pranja osjetim peckanje I lagano zarenje sto mi nekad smeta I tokom dana

molim vas dajte mi pokoji pametan savjet

btw.ja sam u 11 mjesecu nju itala kada je potrebno da I partner pocne uzimati terapiju,a ona je rekla da to vjerojatno nece biti potrebno.I kad je nalaz bio gotov vise to nije spominjala.

I jos da znate kad je nalaz bi gotov rekla mi je da mi je osiromasena flora,ali nije spominjala nikakvu bakteriju

dali je moguce da je bris bio neispravan zbog ispiranja rodice?I da se tada nije vidjela bakterija?