Moje drugo dijete, djevojčica je premileni stvor. Od rođenja, i osim što je žderala našu imovinu, i zapravo bilo što nisam imala potrebu dizat topic o njoj, mojoj princezi. Ali sad je došlo doba da se zbiju redovi, pa pozivam majke djece koja su ušla ili ulaze u fazu - ja sve mogu i znam hoću kako ja želim, sama... na topic podrške, i smijeha, i suza.... ako ovo već ima- spojite me, ja se ne snađoh...
Elem, moja kćer sama jede.. ali kako jede, e to je problem. Ustaje iz stolice, i skače preko ogradice, tak da nema smisla hranilica, pa sjedi na trip-trappu. I jede i maže, i kombinira obroke po svom... mislim - npr. prvo pojede sve masline i tak, i šeta se, i ljubi mede punim ustima. Pa se vrati... ispacka sve po kući...
Danas se svadila sa mnom oko vode. Neće iz svoje čaše, nego iz moje. I cijeli ručak ona mene hoće preveslat. Ponudim joj njenu vodu, a ona me ko pijani Jozi iz krčme odgurne, voda se prolije po svuda.... i tak. Nakon pol sata borbe shvatila je da neće dobit iz moje čaše, pa je pila iz svoje. Al me ispilila jadna...
Jučer je pomagala nosit povrće iz špajza - radi sve ko i braco. Jedino je napala luk, i zagrizla ga i ispekla se do suza.
Danas je napala kruh kroz vrećicu i svadila se sa mnom zašto to ne može.
Jučer sam ja zaspala dojeći... a ona mi je izašla iz sobe, i spustila se niz velike stepenice (ima 13 mjeseci) i bila dolje SAMA pol sata... a ja spavala :/ :shock:![]()
mogla se unesrećit, a mater (umorna ko pas) spava. Al nije. Samo je napala sredstva za čišćenje cipela... to je najnovija fora....
Naučila se penjat na šank stolce, pa na šank, pa na elementiće po slatkiše. divno... još će mi orhideje strgat. Putem pljeska ručicama po prozoru. Po istim onim ručicama koje je umočila u temeperu, i namazala si usta (kad sam vidjela crvene curke iz usta presjeklo me... dok nisam vidjela tempere razbacane po podu).
Popne se na stolac, pa sjedne na naslon... a ja joj prilazim ko što prilaziš djetetu na rubu ponora (jer jest na rubu ponora)... i tako...
Pije šampon, prije neki dan mi je dohvatila britvicu za noge i brijala si - glavu:shock:
![]()
Uglavnom, veselo, veselo!!!
Ajde, da vidim da je i vama crkla krava, pa da mi bude lakše....

Odgovori s citatom