Ne znam uopče kako bih počela..........moj jučerašnji test pokazao je dvije vidljive crtice.Trudna sam.......valjda stvarno ne znam što mi se to događa. Htjela bih se radovati a opet me strah da sam samo tako trudna nakon skoro 3 godine. Nakon 6neuspješnih folikumetrija, nakon pustih čajeva i nakon pustih medova, nakon bioenergetičara i alternativnih doktora, nakon neuspješne inseminacije..............
Nakon 3 god. moj je test pokazao dvije crtice.
Mislim da sanjam....
Vještica mi kasni dva dana, test mi je pokazao dvije predivne crttice, jedino što me muči da nemam nikakve druge simptome trudnoče.....
Dali je rano još?
Ne znam što bih rekla..... taman sam se dogovarala za termin u Cito poliklinici za IVF kad ono trudna.....prirodno....
Nakon 3 godine suza i plača svaki put kad bi saznala da je neko trudan. Plakala bi jer nisam ja i plakala bih jer mi je krivo jer se ne mogu radovati od srca.
Ne znam uopče što da napišem... moram ovo podjeliti s vama.
Jer kad mi je bilo najteže uvijek se nađe riječ utjehe na ovim divnim stranicam od predivnih ljudi....
:D :D :D :D
sve vas puno volim i vjerujte da ču se i dalje svaku večer prije spavanja pomoliti i za vas da sve postanemo mame...